Pseudo-Wetenschappelijk gel*l over referendum

Door op 10 februari 2016 om 13:02 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

EU_Dictatuur NEENWie zich over het komend referendum oer het Associatie Verdrag met de Oreaden wil oriënteren kan op het internet van alles en nog wat vinden. De Ja stemmers vissen uit het verdrag van 321 pagina’s één of meer positieve punten, waar ook ik en waarschijnlijk u achter kunnen staan. *****Anderen halen er de negatieve punten uit en verdedigen  dus dat we met zijn allen NEEN moeten stemmen.*****Het afwegen of er meer negatieve dan positieve punten zijn, is zinloos, want dat is voor een groot deel subjectief en voor iedereen anders.***** Voor Libertariers en NAP-ers zal de NEEN-stem duidelijk zijn. Lees verder »

V&D

Door op 09 februari 2016 om 16:56 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

VerkoopSocialistische overheden worden altijd onweerstaanbaar aangetrokken door bietenbakken waar zij zoveel mogelijk van andermans belastinggeld in kunnen versnipperen. Lees verder »

Dit gevoel van Mitchell is zo herkenbaar…!!!

Door op 09 februari 2016 om 01:11 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

IMG_3330 .Je ontwikkelt onmiddellijk een wereldomvattend bewustzijn, een mensgerichte oriëntatie, een intense ontevredenheid met de staat waarin de wereld verkeert en een onweerstaanbare drang er iets aan te doen. Vandaar, vanaf de maan, lijkt de internationale politiek zo onbeduidend. Je zou een politicus bij zijn nekvel willen grijpen en hem een kwart miljoen mijl weg willen sleuren en zeggen,: “Kijk daar eens, jij ‘son of a bitch'”.  Lees verder »