Goud Referendum. Ook Peter Schiff hoopt op JA

SWISS LOGOHet voordeel van een referendum is dat het JA of NEE wordt. Het geeft duidelijkheid, maar dan is het 100 of o procent. Bij nul procent moet je weer5 opnieuw beginnen om een verandering te krijgen. Lang en moeilijk. Peter Schiff hoopt van wel en ziet goud stijgen naar $5000.- Lees verder »

Folderen voor vrijheid

Door op 26 november 2014 om 17:50 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Namens vrijheid radio: Vrienden vam de.vrijheid. Aanstaande zaterdag en zondag is het zo ver! De verkiezingscampagne voor de Libertarische Partij zal dan van start gaan, in Amersfoort of all places! Wij verzamelen zaterdag 29/11 om 11 uur in de ochtend voor station Amersfoort centraal. Van daar uit trekken we, folders uitdelend, door het winkelgebied van Amersfoort en de horeca pleinen zullen ook niet ontzien worden. Naast uitdelen is het ook een goed idee om geïnteresseerden ook het een en ‘t ander te vertellen over libertarisme, want dat is uiteindelijk het doel. Later in de dag keren we terug naar het station en gaan we richting Utrecht, waar we wederom folders gaan uitdelen en mensen over libertarisme vertellen. Daarna hapje eten en vanaf 21:00 uur LP borrel in café King Arthur te Utrecht. Voel je vooral heel vrij om ook mee te doen, want wij kunnen alle handen gebruiken. Ons goal is om dit weekend 2500 folders uit te delen. Ook zondag gaan we los, maar dan verzamelen we op station Utrecht CS om 11 uur bij de bankjes in de centrale hal naast de roltrap/lift naar spoor 11. Ik heb een zwarte leren jas met blauwe sjaal en polo. Laat weten of je ook komt:johanjongepier@gmail.com Mijn nummer is 0634131191 (mocht je zaterdag willen komen maar je zit in file of ov laat merken dat ze niet echt privaat zijn)  

Zondag 30 november, nog 4 dagen. . . .

Door op 26 november 2014 om 01:30 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nog 4 dagen dat er in Zwitserland een belangrijk besluit wordt bepaald over de toekomst van de Zwitserse Frank. Een besluit dat grote wereldwijde gevolgen kan hebben voor de Vrijheid. Het is een besluit dat bepaalt of politici gewoon door kunnen gaan met het knoeien met geld of dat er een begin gemaakt wordt met geld te koppelen aan goud waardoor het stabieler wordt en de geldontwaarding wordt afgeremd.***** Buiten Zwitserland is er niet veel meer dat iemand kan doen. Ik denk dat donaties niet meer op tijd aankomen om publiciteit te maken. Hoogstens kunnen Zwitserse relaties benaderd worden en gestimuleerd om toch vooral “JA”  te stemmen!  Lees verder »

Bestaat er nog draagvlak voor “het collectief”?

Door op 25 november 2014 om 17:39 | 20 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

EigenbelangDe wereld om ons heen verandert. Ik probeer u een beeld te schetsen van de politieke werkelijkheden van weleer waarop onze samenleving is gebaseerd.***** Ons land kent een goed stelsel van sociale zekerheden. Zekerheden die ergens van betaald moeten worden. Zekerheden die zijn gebaseerd op de volgende gedachte: ***** Er zijn vier werkenden die alle vier een klein deel van hun inkomen moeten afstaan om de kosten te dragen voor één oudere, één zieke of één andere mens die – om wat voor reden dan ook – niet kan werken. 4 voor 1. Op zich een gedachte die ik van harte omarm. Vier mensen die voor een ander mens zorgen. Goed draagbaar en vanuit het collectief denken te verdedigen. Lees verder »

Open sollicitatie.

Door op 25 november 2014 om 11:04 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

SolliciterenGeachte mevrouw XX, Hartelijk dank voor uw open sollicitatie en interesse om voor ons te komen werken. Helaas zijn wij vanwege steeds meer regelgeving (niet in het minst die mbt werknemers verzekeringen, minimumloon, verkorting tijdelijke contracten en afdrachten oftewel een WIG van 83% ) , EU mandaten, administratieve lasten verzwaring, afzeggen van langlopende overheidscontracten en beperkingen op milieugebied, niet meer in staat of geïnteresseerd om nog enige werknemer in dienst te nemen. Lees verder »

Roof door samenwerking

Door op 25 november 2014 om 05:00 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De recente overeenkomst tussen een groot aantal roofstaten om gegevens van rekeninghouders uit te wisselen zal voor velen een nieuwe impuls opleveren om te emigreren naar een land waar men wat minder van zijn inkomsten aan een overheid moet afdragen.plsa Lees verder »