IS DEZE DEFINITIE TE VERBETEREN?

democratie-2“DEMOCRATIE is een gewelddadige vorm van samenleving waarin de meerderheid (50%+1) de minderheid (50%-1) dwingt (zo nodig met geweld) om haar orders op te volgen.” Het gaat hier om de formulering van het begrip.  Lees verder »

De derde revolutie

Door op 30 juli 2015 om 03:00 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveVolgens Stephen Hawking staan we op de drempel van de derde revolutie in het oorlogvoeren. De eerste revolutie was het buskruit, de tweede de atoombom. De derde revolutie is de toepassing van kunstmatige intelligentie op het slagveld. Hawking stelt met duizend andere wetenschappers dat dit een dodelijke bedreiging kan zijn voor de mensheid. Lees verder »

Open brief aan Alexis Tsirpas

Door op 29 juli 2015 om 22:11 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Person_Tsipras+AngelaKeith Weiner, PhD, voorzitter van The Gold Standard Institute heeft een “Open brief” gepubliceerd aan Alexis Tsirpas, de premier van Griekenland.***** Daarin feliciteert hij Tsirpas over wat hij bereikt heeft maar waarschuwt hem ook dat Griekenland niet veel van de EU te verwachten heeft. Hoogstens de problemen nog wat verder voor zich uit trappen, maar ook dan zal de toestand in Griekenland waarschijnlijk alleen maar slechter worden.**** Advies: Doe GREXIT, en voor een goudgedekte munt in. Dit zal dan zeker welvaart voor Griekenland  brengen. Het lijkt logisch dat dit inderdaad een grote kans van slagen geeft.***** Het zou verstandig zijn als “Nederland”  ook gaat nadenken en de logische stap NEXIT doet. Lees verder »

Texas Bullion Depository

Door op 29 juli 2015 om 09:00 | Comments Off |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Onlangs is de Texas Bullion Depository opgericht. Een bank waar de texastegoeden gedekt zijn door goud, zilver en andere edelmetalen. Hiermee breekt Texas met de FED en de hebzuchtige hand uit Washington. Daarnaast vergroot de bank de kansen voor afsplitsing en het onafhankelijk verklaren van Texas. Lees verder »

Gastvrij: wat moet ik hier nog aan toevoegen?

Door op 28 juli 2015 om 09:41 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nederland in top 5 mensenhandelaars TT . Gastvrij_IslamsterdamIn een overzicht dat circuleert in kringen van mensensmokkelaars,wordt Nederland als een van de favorieten genoemd.Op het lijstje,onderschept door de Europese grensbewaker Frontex,worden de voordelen van Nederland opgesomd. De smokkelaars vergelijken de situatie hier met die in Duitsland,Noorwegen, Zweden en Denemarken.In Nederland zouden migranten binnen één tot drie maanden huisvesting hebben,die wordt betaald door de overheid. Verder staat er dat vluchtelingen hier bij aankomst meteen een tijdelijke verblijfsvergunning voor vijf jaar krijgen en een uitkering van 220 euro.

Griekenland: andermans geld is op, chaos en ellende

Door op 28 juli 2015 om 05:00 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De Inkerman Greek Daily van 24 juli 2015 vertelt mij onder meer:mksj 01. Dat op de 28ste juli demonstraties zijn gepland voor de Korydallos-gevangenis, op het Syntagma-plein, voor de Ministeries in de Nikis-straat, het Panepistimiou-plein, het Omonia-plein en voor de Ambassade van Duitsland, waarvan het aan Griekenland “geleende” geld nu op is. Lees verder »