Toine spreekt as donderdag om 20 uur bij JOVD Amsterdam

Door op 24 januari 2018 om 07:21 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Toine Manders spreekt as donderdag bij de JOVD te Amsterdam. Locatie Club Dauphine Prins Bernhardplein 175. Slechts 2 stoplichten van de Ring vlakbij het Amstel station. Thema is ‘belasting’ in verband met multinationals. Het zal voor Toine een terugkeer zijn in een oud nest, weinigen weten dat hij ooit lid is geweest van de JOVD te Amsterdam. Facebook uitnodigingLees verder »

D66 verandert sneller van mening dan dat appartementjes van eigenaar wisselen

Door op 24 januari 2018 om 05:00 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Bewiseman op dreef. D66 verandert sneller van mening dan dat appartementjes van eigenaar wisselen. D66 vindt referenda heel leuk maar dan moet je wel hun mening delen. De strijd tegen nepnieuws van D66 gaat je beschermen tegen de waarheid. De VVD: voor de verkiezingen ferme taal om stemmen bij de PVV weg te halen, maar na de verkiezingen gaan de grenzen weer open, de vaste lasten omhoog, en doen we weer alles wat de EU wil. Iedere video van BeWiseman aka Plurk85 bevestigt het failliet van onze media. Waar is het kritisch vermogen van onze publieke omroep gebleven? Staat kwaliteit gelijk aan slaafsheid als 600 mln euro jaarlijkse subsidie op het spel staat? Waarom toch kunnen kranten en weekbladen niet langer de vinger op de zwerende plek leggen? Willen we zo graag bedrogen worden? Waarom toch vertrouwen we onze toekomst al vele decennia toe aan dezelfde elite van zwalkende leugenaars?

Ambtenaar versus mens

Door op 23 januari 2018 om 04:00 | 23 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Een mens dat werkt, produceert. Een ambtenaar die werkt doet, produceert minder, vaak zelfs niets of een negatief product. Dit betekent dat iedere euro die op het verkeerde (ambtenaren-) spoor gezet wordt, minder oplevert dan wanneer de belastingbetalende consument deze zelf had mogen besteden.

Businessman Relaxing at Desk with Feet Up — Image by © Bill Varie/CORBIS

Lees verder »

Hoop, verandering en woede

Door op 22 januari 2018 om 06:00 | 11 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: Alle politici speken altijd over hoop en verandering, waarom is dat? Opperdienaar: Omdat alle onderdanen wel doorhebben dat dwang niet duurzaam is en dat alle gedwongen onderdanen uiteindelijk de handdoek in de ring gooien en hun hand op gaan houden. In onderstaande grafiek verschuiven ze zogezegd naar links. Dat levert dan uiteindelijk lege schappen op in de supermarkt als iedereen in de meest linkse kolom zit. Vandaar dat de boodschap van hoop en verandering erg aanslaat bij de onderdaan.  Lees verder »

Hoe kan de publieke omroep worden afgeschaft?

Door op 21 januari 2018 om 18:00 | 12 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Hoewel de publieke omroep (NPO) jaarlijks meer dan een half miljard euro belastinggeld kost, nogal eenzijdig over politieke onderwerpen bericht en het aantal televisiekijkers ieder jaar daalt, zijn er nog steeds weinig mensen die de publieke omroep volledig willen afschaffen. Zelfs de PVV en Forum voor Democratie willen dat niet; zij willen slechts hervormen en bezuinigen. Hoe kunnen we mensen overtuigen om toch de publieke omroep af te schaffen? Lees verder »

Gezond roken volgens de MSM #Fake news

Door op 21 januari 2018 om 01:13 | 46 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Dwarsdenken. Kritisch zijn, niet de kudde volgen. Als eerste ontdekken wat de balk in de ogen van deze tijd is. Je praat niet iedereen na. Je zoekt de waarheid. Waar zitten we nu fout? Is dwaling van deze tijd het collectivisme? Is het klimaat fundamentalisme? Het nefaste gelijkheidsdenken? Wat het ook is, het is belangrijk dat er een platform is voor andersdenkenden, de vloekers in de kerk. Ik presenteer tien advertenties en krantenartikelen uit de main stream media van iets meer dan een halve eeuw terug. Over het roken. Voor een historisch kader. Zeg nu zelf, wat is fake news? Een krant die stelde dat roken dodelijk is, was ooit fake news. De main stream media, en zelfs de communistische krant de waarheid, gaven maar al te graag een podium aan de adverteerders en de loopjongens van de tabaksindustrie. Zie hieronder. Dit geeft hopelijk aan hoe gevaarlijk de strijd van de huidige overheden tegen het zogenaamde fake news is. Hoe kunnen we ooit de balk in de ogen van onze tijd ontmaskeren als tegendraadse meningen verketterd worden? Lees verder »

Wedden?

Door op 19 januari 2018 om 08:30 | 11 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Temidden van de ophef over Trump’s opmerking over s***hole countries – aangenomen dat hij dat ook echt heeft gezegd – ga je op zoek naar de humor van de situatie. Lees verder »