Adam Kokesh over de ontwikkeling van het overheidsbedrog

Door op 03 december 2016 om 01:00 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

vrijheid kokeshZodra mensen meer konden produceren dan nodig was om te overleven, werd het de moeite waard om ze uit te buiten. Om het ontstaan van de overheid en interpersoonlijk geweld te begrijpen, moeten we helemaal terug naar de natuurlijke toestand, of misschien zelfs eerder naar onze biologische oorsprong. We hebben altijd getracht aan onze behoeften te voldoen door het beheersen van de wereld om ons heen, met inbegrip van andere mensen. De meeste menselijke relaties zijn coöperatief en niet-gewelddadig geweest, maar de wens om anderen te beheersen door middel van geweld is ontstaan uit de eerste verleiding om te stelen tot aan de moderne regeringen die we nu kennen. Lees verder »

Nieuwe realiteit

Door op 02 december 2016 om 10:37 | 21 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Hier de ministers van Defensie van de liberale landen Noorwegen, Zweden, Nederland en Duitsland. Daaronder de nieuwe secretary of Defense ‘Mad Dog’ Mattis. mattis mattis-2  

Verkiezingen, altijd feest

Door op 02 december 2016 om 08:00 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

election_poster_no_dateWie van verkiezingen houdt komt aan zijn trekken deze dagen. Hebben we net Amerikaanse presidentsverkiezingen achter de rug, moet het feest in andere landen nog beginnen. Wat te denken van Italië waar ze zondag a.s. een referendum hebben over een grondwetswijziging? Dat kon weleens een verdergaande consequenties hebben dan alleen maar een stem over een grondwetswijziging. Of de aankomende verkiezingen in Frankrijk, Duitsland en Nederland komend jaar? Lees verder »

de MSM verkondigt EU leugens: 25-100 miljard besparing op defensie mogelijk

Door op 01 december 2016 om 09:28 | 14 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveDe EU gaat zich steeds nadrukkelijker met de strijdkrachten bemoeien. Zo stelt de EU een defensiefonds voor. RTL nieuws meldt hierover: Het idee achter het Defensiefonds is dat door gezamenlijke inkoop geld bespaard kan worden, volgens de Commissie tussen de 25 en 100 miljard per jaar. RTL sluit het artikel af met: In Z Today legde onderzoeksjournalist Eric Schmidt onlangs uit waarom de plannen voor meer Europese samenwerking op defensiegebied heel goed zijn Lees verder »

Hub spreekt: Mars klimaat wordt warmer

Door op 01 december 2016 om 01:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

hubHub in 2007: Zou dat komen door de zon? Zou dan ook de opwarming van de aarde door diezelfde zon kunnen komen? Nieuwe gegevens van NASA moeten wel een “inconvenient truth” zijn voor de politici die vandaag in Thailand begonnen zijn een volgend United Nations rapport af te ronden en dat aanstaande vrijdag wordt gepubliceerd. En dat weer moet aantonen dat de mens de schuldige van de opwarming is. Lees verder »

ScienceMatters, open-source wetenschap

Door op 30 november 2016 om 09:02 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Veel wetenschappers willen dat hun onderzoekswerk in Nature, Science of Cell komt. Want 090220-muppetspublicatie is synoniem met prestige en uitbreiding van invloed en contacten dat kan leiden tot een betere positie, het winnen van prijzen en meer budget. Maar deze magazines hebben een acceptatieniveau van 5 tot 10 %. Dus 90 tot 95 % van de publicisten moet andere wegen vinden om hun onderzoeksresultaten over het voetlicht te krijgen. Voor die groep is ScienceMatters opgericht, een open-source wetenschapsplatform. Lees verder »