VRIJSPREKER BEZOKERS- FACEBOOKers.

V rijspreker op FaceBook heeft nu 1581 ” Likers”. Niet heel erg belangrijk, maar wel leuk zou zijn als dat er snel 1600+ zouden worden. U kunt misschien helpen door hierbij te helpen? Elke druppel voor de Vrijheid is er één!! (En dan komt misschien de vraag of dit jaar 1700 bog haalbaar is! :-)

Grieken: JA??—MEE??

Door op 05 juli 2015 om 01:10 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

JA_NEMoeilijke keus voor de Grieken. Zeker, zoals Flibje enkele dagen geleden al stelde:”Stemmen over iets waarvan de inhoud én de gevolgen volledig onbekend zijn.” Voor of tegen euro/EU lidmaatschap? Voor of tegen verdere bezuinigingen? Voor of tegen de huidige (communistische) regering?  Lees verder »

Laten we weer ter walvisvaart gaan (2)

Door op 04 juli 2015 om 09:21 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Beached_whaleIn een eerder artikel riep ik op te overwegen om weer ter walvisvaart te gaan. Een IJslandse visser doet dat al. En is van plan 150 gewone vinvissen te vangen. Een sterke internet community, Avaaz, roept op tot actie. Ze stellen in een mailing: “The Icelandic whaling fleet is about to leave port to hunt and kill 150 endangered fin whales.” En hopen door een massale actie deze ondernemer kapot te maken.  Lees verder »

Komt allen in opstand, independence day.

Door op 04 juli 2015 om 09:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

RevolutieHoud moed kameraden. Het gaat steeds slechter, crises wisselen elkaar steeds sneller af. De bevolking wordt steeds meer uitgemolken, vrijheden worden steeds verder ingeperkt, het tijdstip dat de burger is opstand komt is nabij! Leve de revolutie! Lees verder »

Is Marx Rutte nu écht de weg kwijt?

Door op 04 juli 2015 om 06:00 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

avatar MMAP 110x110In dit artikel  las ik gisteravond, dat Marx Rutte pleit voor het berechten van de MH-17 daders via het VN-tribunaal. Alleen degenen die “de trekker overhaalden, Marxje? Of ook de medeplichtigen die verzuimd hebben de waarschuwingen door te geven aan de vluchtleiding? Die medeplichtigen die uiteindelijk onder jouw verantwoordelijkheid vallen? Marxje, ben je er nog? Lees verder »

Mitch Henriquez

Door op 03 juli 2015 om 08:00 | 29 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Police_officer_with_baton_(2822106994)De politie arresteert iemand. Iemand die riep dat hij een wapen bij zich had, althans dat zegt de politie. Op zichzelf begrijpelijk. Zeker in een tijd van verhoogde terreurdreiging kun je van de politie niet verwachten dat ze zo’n uitlating licht opvatten. Vrienden van Mitch ontkennen overigens dat hij dat heeft geroepen. Volgens de NRC is er op Henriquez na zijn arrestatie geen wapen gevonden, dus dat pleit voor de lezing van zijn vrienden. Lees verder »

Wettelijke rechten: Zijn ze recht of zijn ze krom?

Door op 03 juli 2015 om 07:15 | 15 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

NachthemelGVia de samenwerking met nachthemel. Zodra je 18 bent geworden en in bezit bent van een rijbewijs dan mag je zelfstandig gaan (auto)rijden. Je hebt op dat moment het wettelijk recht een auto zelfstandig te besturen, en onverschillig welke politieagent je onverhoopt controleert: niemand die je stopt en om die reden aan de kant zet. Je kunt in elke willekeurige auto, conform je rijbewijs, instappen en wegwezen. Lees verder »

DEMOCRATIE begin van het einde?

Door op 02 juli 2015 om 12:00 | 42 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

DEM_2WOLF_1SCHAAPDe meeste mensen uit westerse landen hebben op school geleerd dat “Democratie” de beste en meest ideale vorm van samenleven is. Twijfelaars werden overtuigd door de stelling dat: “Het is de slechtste vorm, maar er is geen betere” “. ***** Daar bleef het dan meestal bij want het was moeilijk om op dat moment snel een goed antwoord te vinden..***** Daar schijnt de laatste tijd echter een begin ven verandering in te komen. Lees verder »