Immigratie betekent thans gedwongen delen

Door op 28 juli 2016 om 05:00 | 10 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

rechtvaardigheid en solidariteitIn een democratische verzorgingsstaat betekent immigratie delen. De migranten krijgen na verloop van tijd kiesrecht. En kunnen dus mede beslissen over de besteding van het staatsinkomen. In praktijk betekent immigratie van relatief grote groepen niet westerse allochtonen waarvan de meesten geen goede startkwalificatie hebben tot de arbeidsmarkt het volgende: Lees verder »

Hub spreekt: Nederland Politiestaat?

Door op 28 juli 2016 om 01:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

hubUit het archief van vrijspreker. Hub scheef in 2003 het volgende: De laatste paar dagen lezen we in de kranten, en zien we op TV, de ene grootscheepse politieoverval na de andere. In Schiphol, Maastricht en noem maar op. Formeel is er niets aan de hand. ALS je eenmaal een wet maakt dat iemand niet mag roken (tabak of marihuana of wat dan ook), dan moet je die wet ook handhaven. Anders heeft het helemaal geen zin zo’n wet te maken. Lees verder »

Jimmy Savile advocatengoudmijn

Door op 27 juli 2016 om 09:00 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De slachtoffers van Jimmy Savile gaan slechts een fractie van de bbc-jimmy-savile--647x300schadeclaim krijgen. Het leeuwendeel van het bedrag gaat naar advocaten. Honderden aanklachten wegens sexueel misbruik kwamen naar boven na Savile’s overlijden in 2011. De voormalige BBC presentator en goede-doelen-beijveraar zou zo’n 450 slachtoffers hebben gemaakt volgens Operation Yewtree, een politieonderzoek naar misbruik door Savile en andere Bekende Britten. Lees verder »

Hub over begrotingsafspraken

Door op 27 juli 2016 om 01:00 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

hubVorig jaar moest Portugal aan de begrotingsnorm voldoen omdat het tekort al meerdere jaren boven de 3 procent lag (4,4 procent). En Spanje stevent dit jaar af op een tekort van 3,9 procent. Nu de boetes moeten worden uitgedeeld barst de nodige discussie los. Er zijn zelfs politici die praten over het toekennen van een nul boete! Aan de andere kant, met een daadwerkelijke boete versterk je het begrotingsprobleem, dus er zit een tegenstrijdigheid in. Hub signaleerde dit en had in 2003 al zijn twijfels over wat toen nog in marmer gebeiteld was: Lees verder »

meer steun, meer armoede.

Door op 26 juli 2016 om 10:13 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Hoe meer steun er door overheden gegeven wordt, hoe slechter het effect en hoe meer armoede. Een studie uit Cato welfare  geeft bewijs van een soort Laffer-curve: oftewel stop met mensen te pamperen en afhankelijk te maken.welfare

Een weekje Duitsland, de onschuld voorbij

Door op 26 juli 2016 om 09:11 | 32 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Duitse_normen_en_waardenDe afgelopen zeven dagen zijn er vier verschillende aanslagen gepleegd in Duitsland. Niet de islam maar de Duitse overheid heeft haar ware gezicht laten zien. En de Duitsers zelf. Wat zou er immers gebeurd zijn als ieder van deze aanslagen niet in naam van Allah maar in naam van Adolf Hitler was gepleegd? Lees verder »