Vrijheid radio week 38

Door op 21 september 2014 om 12:04 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

willempie2Iedere zondagmiddag vanaf 17:00 uur is het weer zo ver! Dan is er een nieuwe aflevering van Vrijheid Radio op www.revolutionfm.nl Ieder moment van de dag terug te luisteren via MixcloudWij staan deze keer stil bij de troonrede, waar ‘onze majesteit’ het er weer ff goed in wreef dat we verdrietig moeten zijn om de vliegtuigramp, en er was nog iets met een smart phone. Lees verder »

Het verhaal van Schotland.

Door op 21 september 2014 om 06:09 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Schotland droefHet zelfstandig worden van Schotland via een referendum is mislukt. Ongeveer 55% van de uitgebrachte stemmen (door ongeveer 80% van de kiesgerechtigden) heeft deze droom opgeblazen.****** Wat betekent dit voor de toekomst en ook voor de toekomst van andere afscheidingsbewegingen?   Lees verder »

PvdA gaat eigen rommel opruimen?

Door op 21 september 2014 om 06:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

belasting_frankrijkHet lijkt zowaar komkommertijd te zijn bij de SP, want ik heb al enige tijd geen leuke inspiratiebron voor een artikel meer op hun website gevonden. Dan maar verder zoeken, toch? Een leuk artikel was te vinden op de website van de de PvdA, die in de peilingen al gedecimeerd wordt. Dat is natuurlijk op zichzelf al goed nieuws, zolang de SP er maar niet van profiteert. Lees verder »

Hiervoor is Joke Kaviaar veroordeeld……

Door op 20 september 2014 om 11:00 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

wapenReageerder Jhon maakte me opnieuw attent op Joke Kaviaar. Een betrokken dame die er de gewoonte van maakte zich vast te ketenen aan detentiecentra. Ze is vorig jaar veroordeeld wegens opruiing. En dit jaar was er een hoger beroep. Wat is er in dit land nodig om op basis van woorden 4 maanden de cel in te gaan? Hieronder haal ik integraal een gedeelte van de uitspraak aan van de Rechtbank Noord Holland: Lees verder »

Een nieuw belastingstelsel?

Door op 19 september 2014 om 08:00 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Gouden_Koets_-_Prinsjesdag_2014_(15236325606)Het is weer Prinsjesdag geweest. Alleen gekken en dwazen zijn blij met de snoepjes die werden aangekondigd. Zucht. Tijdens de algemene beschouwingen die op Prinsjesdag volgen blijkt de hervorming van het Nederlandse belastingstelsel een belangrijk thema te zijn. Diverse partijen dringen erop aan hiermee haast te maken. Lees verder »

De glazen vloer

Door op 18 september 2014 om 05:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

wapenDe weg naar emancipatie is lang. Vrouwen zijn nog steeds sterk ondervertegenwoordigd in de top van het bedrijfsleven en de overheid. De overheid zet tal van beleidsmiddelen in om aan dit onrecht een einde te maken. Ik moet echter constateren dat er tegelijkertijd een ander veel schrijnender onrecht plaats vindt. Gelieve kennis te nemen van onderstaande grafiek: Lees verder »

In welke situaties zou je een agent moeten neerschieten?

Door op 18 september 2014 om 05:00 | 17 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveLarken Rose behandelt hier de problematiek van het schieten op agenten. Overheden beroepen zich altijd op de wet. Of ze nu een dictatuur zijn of niet. Op het moment dat een overheid tot een dictatuur is afgegleden dan is het politiekorps een gevaar geworden voor de vrijheid. Ze staan aan de kant van de onderdrukker. Zonder politie geen politiestaat. Zonder politiestaat geen dictatuur. Lees verder »