Het nut van bidden

Door op 25 november 2015 om 01:00 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Het schip zinkt, de kapitein schreeuwt “wie kan er bidden”. Jozef staat op en zegt dat hij kan bidden. Prima! Roept de kapitein, jij vouwt je handen, ik kom een zwemvest te kort, de rest volgt mijn voorbeeld en doet zijn reddingsvest aan.
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

Meer barsten in de EU, op naar de EEG.

Door op 24 november 2015 om 13:24 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

GrenzenFins referendum In navolging van Oostenrijk heeft Finland de benodigde handtekeningen weten te bemachtigen om een nationaal referendum te houden. In juli van dit jaar tekenden meer dan 260,000 Oostenrijkers (4,12%) voor de petitie die vraagt om een referendum om uit de EU te stappen. Dat referendum komt er, maar nu ook in Finland. Nu hier nog even dat Oekraïne ding afstemmen en dan snel de volgende uitstap.  

Klimaat: alarm of geloof?

Door op 24 november 2015 om 10:38 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

In www.rationaloptimist.com Klimaat songSchrijft de wetenschapsjournalist een zeer gefundeerd feiten verhaal, onderbouwd door studies, dat op zijn minst de klimaat alarmisten, niet wetenschappelijk bezig zijn. Hij behandelt de consensus theorie, nou ja die hakt hij in mootjes, laat achtergronden van belanghebbenden niet heel en dat alles met controleerbare feiten. Lang stuk, maar met heel veel objectieve ontkenningen zoals de hockeystick, de statistische fouten etc. De moeite waard om even voor te gaan zitten, in de tijd van weer zo’n klimaatconferentie.

Pak de burgers de wapens af….

Door op 24 november 2015 om 01:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ontwapen de burgersOntwapening van burgers is een van de domste antwoorden op de aanslagen van Parijs. Dus wordt dit door de EU als oplossing gezien. Slechts een totaal ontwapende bevolking kan als schapen worden afgeslacht. De aanvallers in Parijs konden meerdere keren herladen en zelfs ontsnappen. Het antwoord van de EU is de burgers nog verder te ontwapenen. Zelfs verzamelaars van antieke wapens moeten eraan geloven. Ontwapening van burgers is zelden een goed idee. Overheden die hun burgers wantrouwen maken zich er vaak schuldig aan. Zie ook onderstaand plaatje: Lees verder »

Een stijve

Door op 23 november 2015 om 22:30 | 19 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

MoslimsZoals bekend gaan mannelijke moslims die sterven in de strijd tegen de ongelovigen naar het islamitische Walhalla waar ieder van hen de beschikking krijgt over 72 privémaagden die alle denkbare seksuele diensten verlenen en na gebruik spontaan weer maagd worden. Zelf reparerende maagden dus, of zoiets. Lees verder »

Petitie tegen verbod op wapenbezit

Door op 23 november 2015 om 15:00 | 18 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

AGXTZrKwOpSvQKa-800x450-noPadEr is weer een petitie, dus we kunnen onze heersers weer smeken om minder vrijheidsbeknotting. Dit keer gaat het over het Europese verbod op wapenbezit, wat uit de kast werd gehaald na de aanslagen in Parijs. Tenslotte laat geen heerser een crisis onbenut voorbij gaan om het machtsverschil met de onderdanen groter te maken. Teken er lustig op los hier

Wie oorlog zaait, oogst terreur

Door op 23 november 2015 om 09:00 | 14 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

terreur1“Frankrijk is in oorlog. Er is een daad van agressie gepleegd tegen het land, zijn waarden, zijn jeugd” met deze woorden veroordeelde de Franse president François Hollande.de aanslagen op 13 november in de Franse hoofdstad. “Een aanval op ieder mens en de universele waarden die we delen” waren de woorden waarmee de Amerikaanse president Barack Obama de aanslagen in Parijs afkeurde. Door Johan Jongepier, host Vrijheidradio Lees verder »