Dieet voor destructie

Door op 08 februari 2016 om 07:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: Het vreemde met politieke en andere religieuze discussies is, dat iedereen vol overtuigd is van zijn eigen gelijk, terwijl de deelnemers toch tegenovergestelde dingen beweren. Opperdienaar: Ja, het wordt je na enige tijd wel duidelijk dat al dat gediscussieer niets met rationaliteit te maken heeft. Net zo als al die oorlogen niets te maken hebben met goed of slecht of barbaarse vijanden die door nobele helden verslagen moeten worden. Mensen die deze interviews al langer lezen, weten het inmiddels: er wordt geprojecteerd Vrijspreker: Hoewel mensen denken dat ze rechtlijnig nadenken, worden ze kennelijk door andere drijfveren in beweging gezet en verzint hun brein er alleen een rationeel klinkend verhaal bij. Lees verder »

NOS:”Mogelijk burgerdoden in Irak door Nederlandse F-16’s”

Door op 07 februari 2016 om 18:39 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

F16_140115.Dat kan niet! Dat doen “wij” niet!***** NOS:”Nederland heeft tot nu toe 1300 keer een precisiewapen afgevuurd in Irak. Er wordt onderzoek gedaan naar twee gevallen waarbij mogelijk burgers om het leven zijn gekomen. Het ministerie van Defensie doet dat onderzoek,” ***** Slechts in 2 gevallen is er een lichte twijfel! En de dader doet daar nu zelf een onderzoek!  Lees verder »

Zijn orde en rechtspraak mogelijk zonder staat?

Door op 07 februari 2016 om 07:00 | 48 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

gale boetticherMisschien wel het meest controversiële standpunt van libertariërs is dat politie en rechtspraak geprivatiseerd moeten worden. Klassiek-liberalen, conservatieven en andere tegenstanders zeggen dat dit niet mogelijk is. Zonder staatsbemoeienis zou de wereld vervallen in chaos en een constante staat van oorlog. Niets is minder waar. Lees verder »

De EU is zeker niet democratisch!

Door op 07 februari 2016 om 01:11 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De diverse overheden scheppen daar wel mee op. Maar zie hier wat de hoogste baas, Jan-Kloot Juncker, er zelf van zegt.Democratie_Juncker Al heeft hij zelf verklaard dat hij liegt als hij dat nuttig vindt, hij zal de uitspraak dat   jij (de burgers) niet meer iets mogen veranderen in de verdragen die de politici hebben gesmeed, heel serieus bedoelen. Lees verder »

Ronald Reagan,

Door op 06 februari 2016 om 17:03 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Wanneer het beweegt, belast het. Als het blijft bewegen, reguleer het. En als het dan niet meer beweegt, subsidieer het.
vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl