Bitcoin’s eerste gebruiker laat zijn lichaam cryogenisch invriezen om de toekomst te zien

Door op 29 augustus 2014 om 14:55 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

hal-finney-660x566Sommige bitcoin enthousiastelingen hebben hun cryptocurrency gebruikt om rond de wereld te reizen. Anderen hebben het besteed aan een reis naar de ruimte. Maar de allereerste gebruiker van Bitcoin (na de uitvinder Satoshi Nakamoto zelf) en Libertarier heeft zijn crypto munten gebruikt voor de meest ambitieuze missie ooit: een reis naar de toekomst. Lees verder op Wired

After the Welfare State

Door op 29 augustus 2014 om 08:00 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

After the Welfare StateAfter the Welfare State, edited by Tom G. Palmer. Boekbespreking. De verzorgingsstaat loopt op zijn einde, dat heeft ondertussen iedereen door. Libertariërs die daar de vinger op leggen, krijgen vaak de tegenvraag: “Maar wie zorgt er voor de mensen die hulp nodig hebben, zonder een verzorgingsstaat?” De impliciete sneer is dat libertariërs zich niet bekommeren om de medemens, terwijl de “socialen” (lees: collectivisten van diverse pluimage) dat wel doen. Op grond daarvan claimen zij in het debat bij voorbaat al moral high ground. Lees verder »

Het gaat steeds beter

Door op 28 augustus 2014 om 03:00 | 17 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveHoe beoordeelt u de toekomst? Leven we in een tijdperk van achteruitgang? Of een tijdperk waar het steeds beter gaat? Laten we eerst een opsomming maken van zaken waar het steeds slechter mee gaat. Lees verder »

Politieke Verenigingen (Politieke Partijen 2.0)

Door op 28 augustus 2014 om 01:00 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Politiek_BeloftesEen vereniging is een verzameling mensen die zich met een bepaald doel georganiseerd hebben. Onze politieke partijen zijn ook verenigingen, die als doel hebben via deelname aan verkiezingen en regeringen een verandering in Nederland volgens hun visie te verwezenlijken. Dus alle beloftes die deze partijen maken aan hun leden en kiezers zijn alleen maar te bereiken eenmaal ze voldoende steun hebben van een politieke meerderheid. Lees verder »

Onbetaalbaar einde Energiewende

Door op 27 augustus 2014 om 10:00 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De Duitse Algemene Rekenkamer kwam onlangs met een vernietigend Duurzame_energierapport over het Duitse ‘duurzame’ energiebeleid. De Bondsregering heeft nog steeds geen kostenoverzicht van deze ‘Energiewende’. De overheidsmaatregelen zijn ‘ongecoördineerd, versnipperd en deels overbodig’. Lees verder »