Vrijheid Radio Week 9

Door op 01 maart 2015 om 12:54 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

rutte6Iedere zondagmiddag vanaf 17:00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Vrijheid radio op www.revolutionfm.nl Ieder moment van de dag terug te beluisteren via Mixcloud In deze aflevering van Vrijheid radio hebben we Mathieu hampton te gast van de Libertarische Partij Brabant. Hij zal het een en ander vertellen over hoe het met de campagne gaat. Presentatie: Klaas, Jurjen en Johan en een column van Henk Lees verder »

Grootste probleem voor Griekenland is niet hun SCHULD maar de KENNIS dat: “Belasting is diefstal”

Door op 01 maart 2015 om 04:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Griek_ZirtakiZeroHedge, met gegevens uit de Wall Street Journal ,schrijft dat de staat maar ongeveer de helft van de opgelegde belastingen kan innen. ***** Van de achterstallige 76 miljard achterstallige euros denkt men hoogstens 9 miljard te kunnen innen. En dit komt omdat de Grieken beschouwen Belasting als diefstal.***** Dat noemen WSG en ZH het grootste Griekse probleem !! Of “meer kennis” nu zorgt dat daardoor problemen ontstaan, lijkt onwaarschijnlijk! Lees verder »

Rekenen met Ratio: drie tot vier ton gemiste gasbaten per Groninger

Door op 28 februari 2015 om 11:54 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

groningenDe totale gasbaten bedragen 265 miljard euro. Tot nu toe. Geld dat verkwanseld is. Geld dat onze concurrentie positie met de Dutch disease onderuit heeft gehaald en onze banen heeft verdreven over de landsgrenzen. Geld dat niet gestopt is in een investeringsfonds zoals in Noorwegen, Alaska of Koeweit. Het gemakkelijke geld van het gas heeft de Nederlandse politiek een halve eeuw lang helpen verzieken. De Nederlandse politiek heeft de nodige schandvlekken, waaronder de verkwanseling van het Groningse gas. Lees verder »