Door op 25 november 2015 om 23:12 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

.Geen blauwe vlaggen met gele sterren meer bij officiële media-optredens van de Poolse regering. Het zojuist aangetreden kabinet heeft de EU-vlaggen vervangen door nationale vlaggen. Een voorbeeld voor Nederland? epa05039887 Polish Prime Minister Beata Szydlo attends for a press conference after cabinet meeting in Warsaw, Poland, 24 November 2015. The new government's first official meeting was focused on an amendment to the 2016 draft budget adopted by the previous government, security and fight against terrorism issues. EPA/RADEK PIETRUSZKA POLAND OUT Lees verder »

Fixit ?

Door op 25 november 2015 om 09:00 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Finland zou weleens eerder de eurozone kunnen verlaten dan Griekenland volgens Regions_in_Finland.svgthe Telegraph. Het land zakt steeds dieper in een economische depressie en zit door de euro muurvast. De crisis hakt er harder in dan de Grote Depressie van 1930 of de post Sovjet crash begin 1990. Finland staat dankzij de euro met de rug tegen de muur. Lees verder »

Het nut van bidden

Door op 25 november 2015 om 01:00 | 10 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Het schip zinkt, de kapitein schreeuwt “wie kan er bidden”. Jozef staat op en zegt dat hij kan bidden. Prima! Roept de kapitein, jij vouwt je handen, ik kom een zwemvest te kort, de rest volgt mijn voorbeeld en doet zijn reddingsvest aan.
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

Meer barsten in de EU, op naar de EEG.

Door op 24 november 2015 om 13:24 | 10 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

GrenzenFins referendum In navolging van Oostenrijk heeft Finland de benodigde handtekeningen weten te bemachtigen om een nationaal referendum te houden. In juli van dit jaar tekenden meer dan 260,000 Oostenrijkers (4,12%) voor de petitie die vraagt om een referendum om uit de EU te stappen. Dat referendum komt er, maar nu ook in Finland. Nu hier nog even dat Oekraïne ding afstemmen en dan snel de volgende uitstap.  

Klimaat: alarm of geloof?

Door op 24 november 2015 om 10:38 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

In www.rationaloptimist.com Klimaat songSchrijft de wetenschapsjournalist een zeer gefundeerd feiten verhaal, onderbouwd door studies, dat op zijn minst de klimaat alarmisten, niet wetenschappelijk bezig zijn. Hij behandelt de consensus theorie, nou ja die hakt hij in mootjes, laat achtergronden van belanghebbenden niet heel en dat alles met controleerbare feiten. Lang stuk, maar met heel veel objectieve ontkenningen zoals de hockeystick, de statistische fouten etc. De moeite waard om even voor te gaan zitten, in de tijd van weer zo’n klimaatconferentie.

Pak de burgers de wapens af….

Door op 24 november 2015 om 01:00 | 11 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ontwapen de burgersOntwapening van burgers is een van de domste antwoorden op de aanslagen van Parijs. Dus wordt dit door de EU als oplossing gezien. Slechts een totaal ontwapende bevolking kan als schapen worden afgeslacht. De aanvallers in Parijs konden meerdere keren herladen en zelfs ontsnappen. Het antwoord van de EU is de burgers nog verder te ontwapenen. Zelfs verzamelaars van antieke wapens moeten eraan geloven. Ontwapening van burgers is zelden een goed idee. Overheden die hun burgers wantrouwen maken zich er vaak schuldig aan. Zie ook onderstaand plaatje: Lees verder »

Een stijve

Door op 23 november 2015 om 22:30 | 19 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

MoslimsZoals bekend gaan mannelijke moslims die sterven in de strijd tegen de ongelovigen naar het islamitische Walhalla waar ieder van hen de beschikking krijgt over 72 privémaagden die alle denkbare seksuele diensten verlenen en na gebruik spontaan weer maagd worden. Zelf reparerende maagden dus, of zoiets. Lees verder »