Tegenstribbelen?

Wenst u een middelvinger op te steken naar de Brusselaucratie? Teken hier. Het betreft de actie geenpeil om een referendum aan te vragen aangaande de associatie overeenkomst tussen de Oekraïne en de EU. Met andere woorden, het binnen de EU hengelen van een land geregeerd door democratie ontkennende heersers. Met als directe effect een handelsoorlog met Rusland. En het besluit een qua schuldproblematiek tweede Griekenland maar dan met 30 plus miljoen inwoners uit de EU trog te laten eten….. (44 mln inwoners binnen de oorspronkelijke grenzen voor de verdeling).

drogredenering: wij Nederlanders zijn schuldig

Door op 29 augustus 2015 om 03:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nederlandsch_indie_1893Wij, Nederlanders, moeten asielzoekers opvangen. Zeker als ze uit landen als Irak en Afghanistan komen waar we militair hebben ingegrepen. We hebben een ereschuld aan de Indonesiërs, gelijk de Japanners een ereschuld hebben aan de “troostmeisjes”. We hebben een schuld aan onze koloniën voor zover we die hebben leeggeroofd. Lees verder »

Vlammenwerper kopen?

Door op 28 augustus 2015 om 08:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

80px-Artists_FlameThrowerHet schijnt een hit te zijn in de VS, schrijft Z24.nl. De vlammenwerper voor particulieren. Het leger had die dingen altijd al, sinds ze uitgevonden zijn natuurlijk. Maar burgers? Tot nu toe niet. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Voor 900 dollar koopt een Amerikaan een personal flamethrower. Een kwestie van democratisering van de techniek, net zoals de computer begon als mainframe en daarna personal werd. Lees verder »

Economische vluchtelingen & Rechts extremisten

Door op 28 augustus 2015 om 01:00 | 12 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

NachthemelGVia de samenwerking met nachthemel. ,Een agressieve, vijandige sfeer die totaal onacceptabel is.” Met die woorden beschreef de Duitse bondskanselier Angela Merkel maandag het geweld van rechts-extremisten tegen een onderkomen van asielzoekers in Heidenau, een stad in de buurt van Dresden. ,,Het is walgelijk hoe rechtsextremisten en neonazi’s hun idiote haatzaaiende boodschap over het asielzoekerscentrum proberen te verspreiden”, aldus een woordvoerder van de regering. Ook vicekanselier Sigmar Gabriel liet zich in harde bewoordingen uit over het geweld tegen de asielzoekers in de leegstaande bouwmarkt. Tijdens zijn bezoek aan de vluchtelingenopvang, waar afgelopen weekend meerdere malen rellen uitbraken, riep Gabriel op de rechtsextremisten hard te bestraffen. ,,Het nationale denken is in haat en geweld veranderd. Die gedachte past niet bij het Duitsland dat wij voor ogen hebben.’ Lees verder »

Teken geenpeil?

Door op 27 augustus 2015 om 06:00 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveWenst u een middelvinger op te steken naar de Brusselaucratie? Teken hier. Het betreft de actie geenpeil om een referendum aan te vragen aangaande de associatie overeenkomst tussen de Oekraïne en de EU. Met andere woorden, het binnen de EU hengelen van een land geregeerd door democratie ontkennende heersers. Met als directe effect een handelsoorlog met Rusland. En het besluit een qua schuldproblematiek tweede Griekenland maar dan met 30 plus miljoen inwoners uit de EU trog te laten eten….. (44 mln inwoners binnen de oorspronkelijke grenzen voor de verdeling). Lees verder »