FIFA

Door op 28 mei 2015 om 07:58 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Grote organisaties, grote fouten. Dan toch maar kleinere organisaties/overheden?
vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

Rand Paul filibuster

Door op 28 mei 2015 om 03:00 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Rand PaulAfgelopen week heeft Rand Paul de verlenging van onderdelen van de Patriot Act vertraagd door een elf uur durende filibuster te houden. Een feit dat ik u niet wens te onthouden. Kijkt u svp 1 minuutje naar een tegenstribbelende Rand Paul: Lees verder »

Privacy ist verboten. Een einde aan het anonieme reizen.

Door op 28 mei 2015 om 01:00 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveHet opgeven van privacy heeft altijd grote gevolgen. Het duurt soms een tijdje voordat de overheid haar kans grijpt. Maar dat de overheid haar kans grijpt staat vast. Zo heeft het opgeven van de financiële privacy belastingtarieven van 52 procent mogelijk gemaakt en fictieve rendementen van 4 procent op spaartegoeden die in werkelijkheid maar 1,5 procent rente geven. Het opgeven van de financiële privacy heeft dus een hele hoge prijs. Door de enorme belastingtarieven is het ondernemen en het sparen in Nederland niet langer lonend. Het corrupte Afrika groeit thans economisch veel harder dan Nederland en de EU. Dit komt mede doordat de prijs van corruptie in Afrika intussen zoveel lager is dan de prijs van de westerse ambtenarenstaat en de aanverwante regelgeving. Lees verder »

War on cash 150527

Door op 27 mei 2015 om 14:37 | 15 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

War on CashOverheden, politici ,willen uw centen! Niet alleen Griekenland, maar zowat alle landen (provincies)  van de EU zijn failliet. Inclusief “Nederland”. Ze hebben meer schulden dan bezittingen,***** Daarom spartelen ze allemaal om elke cent die ze ergens zien, binnen te schrapen. Kijk maar naar de strijd tegen zwartspaarders, waaraan zelfs Zwitserland meewerkt!***** Door cash te verbieden en elke (leine) transactie via banken te regelen, hebben overheden een volledige greep op alles wat u doet. Net als het bankgeheim behoort alle privacy dan tot het verleden.  Lees verder »

Belasting revolte: Iraakse opstand 1920

Door op 27 mei 2015 om 09:00 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Sjiieten en Soennieten vechten elkaar nu de tent uit maar in 1920 trokken ze Maude_in_Baghdadeensgezind op tegen de Britten. De Iraakse revolte of Grote Iraakse Revolutie van 1920 werd ontstoken door de introductie van een nieuwe begrafenisbelasting door de koloniale macht. Lees verder »

Burgercommité EU

Door op 26 mei 2015 om 17:47 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Anti-EUVan het Burgercomité EU ontvingen we de onderstaande aankondiging en verzoek om mee te doen. Er zullen wel libertariers zijn die het niet helemaal eens zijn met alles wat dit comité doet.***** Bij voorbeeld willen libertariers vaak een meer principiële en fundamentele aanpak.***** Maar zij DOEN wel een hoop dingen waar libertariers ook voor zijn. De vraag is nu wat in dergelijke (en nu vooral in dit geval) als libertarier te doen. De mensen van het comité op dat punt steunen en hun bedoelingen bekend maken, eventueel met commentaar, of niets doen?**** Het wel doen van andere ( NAP- ) acties staat hier los van, die  kun je altijd of extra doen.  Lees verder »

Goed geregeld?

Door op 26 mei 2015 om 10:07 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

regels-verbodIn de VS zijn er in 2014 224 nieuwe wetten aangenomen. Dat is al één nieuwe wet per werkdag en je vraagt je meteen af hoe je in vredesnaam als goed burger de wet zou moeten kennen als er elke dag een nieuwe bij komt. Maar het kan nog erger, boven op die wetten komen er uit zo’n 60 overheidsorganisaties ( wij noemen dat vaak Autoriteit) 3554 nieuwe reguleringen, dat is 16 keer zo veel. freebeacon.com Lees verder »

Reisbureauvergunning

Door op 26 mei 2015 om 05:00 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

In een Oostenrijks blad lees ik, dat de Europese Unie wetgeving in voorbereiding heeft die alle hotels in Europa welker omzet voor ten minste 25 procent uit de verkoop van excursiepakketten en andere aanvullende dienstverlening bestaat, verplicht zich als reisbureau te registreren en de benodigde diplomata te behalen.jkm Lees verder »