Wil de échte Angela Merkel nu opstaan?

Door op 04 september 2015 om 01:00 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

NachthemelGVia de samenwerking met Nachthemel. We schrijven 30-8-2015. De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft zojuist op een persconferentie in Berlijn belagers van en betogers tegen vluchtelingen gewaarschuwd. Merkel beklemtoonde dat er veel meer Duitsers zijn die vluchtelingen helpen dan die tegen vluchtelingen betogen. Ze zei ook dat er geen tolerantie is voor mensen die de waardigheid van andere mensen in twijfel trekken. ”Hou afstand van mensen die oproepen tot dergelijke demonstraties, er heersen vooroordelen, kilte, ja zelfs haat in hun harten”, waarschuwde Merkel. Lees verder »

Het koeien rusthuis

Door op 03 september 2015 om 05:53 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

koeIedere politieke partij heeft zo zijn dromen. Die ze niet altijd aan de grote klok hangen. Vandaag behandel ik zo’n droom. Van de partij voor de dieren. Zouden koeien geen recht hebben op een onbezorgde oude dag? Hoe onrechtvaardig en ondankbaar is de huidige praktijk om ze met een vrachtwagen naar de slacht af te voeren? Lees verder »

Dag frietbakkers!

Door op 02 september 2015 om 16:50 | 10 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

gale boetticherHet Nederlandse bedrijf Caenator heeft een prachtige kapitalistische uitvinding gedaan. In samenwerking met de Universiteit van Wageningen hebben zij een machine ontwikkeld die frietbakkers overbodig maakt. Lees verder »