IS DEZE DEFINITIE TE VERBETEREN?

democratie-2“DEMOCRATIE is een gewelddadige vorm van samenleving waarin de meerderheid (50%+1) de minderheid (50%-1) dwingt (zo nodig met geweld) om haar orders op te volgen.” Het gaat hier om de formulering van het begrip.  Lees verder »

Gastvrij: wat moet ik hier nog aan toevoegen?

Door op 28 juli 2015 om 09:41 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nederland in top 5 mensenhandelaars TT . Gastvrij_IslamsterdamIn een overzicht dat circuleert in kringen van mensensmokkelaars,wordt Nederland als een van de favorieten genoemd.Op het lijstje,onderschept door de Europese grensbewaker Frontex,worden de voordelen van Nederland opgesomd. De smokkelaars vergelijken de situatie hier met die in Duitsland,Noorwegen, Zweden en Denemarken.In Nederland zouden migranten binnen één tot drie maanden huisvesting hebben,die wordt betaald door de overheid. Verder staat er dat vluchtelingen hier bij aankomst meteen een tijdelijke verblijfsvergunning voor vijf jaar krijgen en een uitkering van 220 euro.

Griekenland: andermans geld is op, chaos en ellende

Door op 28 juli 2015 om 05:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De Inkerman Greek Daily van 24 juli 2015 vertelt mij onder meer:mksj 01. Dat op de 28ste juli demonstraties zijn gepland voor de Korydallos-gevangenis, op het Syntagma-plein, voor de Ministeries in de Nikis-straat, het Panepistimiou-plein, het Omonia-plein en voor de Ambassade van Duitsland, waarvan het aan Griekenland “geleende” geld nu op is. Lees verder »

Grote en kleine vijanden

Door op 27 juli 2015 om 06:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: Hoe versla je een veel sterkere vijand? Opperdienaar: Hiervoor kijk je naar de natuur. De wesp is maar een klein beestje, maar hij kan vervelende steken uitdelen. Vrijspreker: Hoe lukt het de wesp om met zijn kleine angeltje bij veel mensen zo’n heftige reactie op te wekken? Opperdienaar: De wesp maakt gebruik dan de defensie van de sterkere vijand: zijn immuunsysteem. Door een klein beetje gif te injecteren, draait het immuunsysteem van de vijand helemaal door en schakelt deze zichzelf uit. Dit principe vindt je ook in veel vechtsporten zoals Judo terug: Gebruik de kracht van de tegenstander tegen zichzelf. Lees verder »

Haatpredikken moet mogen.

Door op 26 juli 2015 om 04:00 | 14 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

HaatzaaienEen artikel op de site van Lew Rocwell verdedigt deze stelling op een overtuigende manier. ***** www.thefire.org   ***** Hij toont daarin aan dat in de USA de opvatting daarover veel vrijer is dan bv. in Nederland en dat pogingen om het strafbaar te maken daar veelal mislukken. In Nederland ligt dat anders. “Haat zaaien”  is verboden en strafbaar al is de definitie moeilijk te vinden. Lees verder »