Goud Referendum. Ook Peter Schiff hoopt op JA

SWISS LOGOHet voordeel van een referendum is dat het JA of NEE wordt. Het geeft duidelijkheid, maar dan is het 100 of o procent. Bij nul procent moet je weer5 opnieuw beginnen om een verandering te krijgen. Lang en moeilijk. Peter Schiff hoopt van wel en ziet goud stijgen naar $5000.- Lees verder »

Zondag 30 november, nog 4 dagen. . . .

Door op 26 november 2014 om 01:30 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nog 4 dagen dat er in Zwitserland een belangrijk besluit wordt bepaald over de toekomst van de Zwitserse Frank. Een besluit dat grote wereldwijde gevolgen kan hebben voor de Vrijheid. Het is een besluit dat bepaalt of politici gewoon door kunnen gaan met het knoeien met geld of dat er een begin gemaakt wordt met geld te koppelen aan goud waardoor het stabieler wordt en de geldontwaarding wordt afgeremd.***** Buiten Zwitserland is er niet veel meer dat iemand kan doen. Ik denk dat donaties niet meer op tijd aankomen om publiciteit te maken. Hoogstens kunnen Zwitserse relaties benaderd worden en gestimuleerd om toch vooral “JA”  te stemmen!  Lees verder »

Bestaat er nog draagvlak voor “het collectief”?

Door op 25 november 2014 om 17:39 | 10 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

EigenbelangDe wereld om ons heen verandert. Ik probeer u een beeld te schetsen van de politieke werkelijkheden van weleer waarop onze samenleving is gebaseerd.***** Ons land kent een goed stelsel van sociale zekerheden. Zekerheden die ergens van betaald moeten worden. Zekerheden die zijn gebaseerd op de volgende gedachte: ***** Er zijn vier werkenden die alle vier een klein deel van hun inkomen moeten afstaan om de kosten te dragen voor één oudere, één zieke of één andere mens die – om wat voor reden dan ook – niet kan werken. 4 voor 1. Op zich een gedachte die ik van harte omarm. Vier mensen die voor een ander mens zorgen. Goed draagbaar en vanuit het collectief denken te verdedigen. Lees verder »

Open sollicitatie.

Door op 25 november 2014 om 11:04 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

SolliciterenGeachte mevrouw XX, Hartelijk dank voor uw open sollicitatie en interesse om voor ons te komen werken. Helaas zijn wij vanwege steeds meer regelgeving (niet in het minst die mbt werknemers verzekeringen, minimumloon, verkorting tijdelijke contracten en afdrachten oftewel een WIG van 83% ) , EU mandaten, administratieve lasten verzwaring, afzeggen van langlopende overheidscontracten en beperkingen op milieugebied, niet meer in staat of geïnteresseerd om nog enige werknemer in dienst te nemen. Lees verder »

Roof door samenwerking

Door op 25 november 2014 om 05:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De recente overeenkomst tussen een groot aantal roofstaten om gegevens van rekeninghouders uit te wisselen zal voor velen een nieuwe impuls opleveren om te emigreren naar een land waar men wat minder van zijn inkomsten aan een overheid moet afdragen.plsa Lees verder »

Actueel GOUDNIEUWS 1

Door op 24 november 2014 om 16:17 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

SWISS LOGOAanstaande zondag is het Zwitses referendum dat wereldwijd grote invloed zal hebben op het geld. De kans dat de motie wordt aangenomen is nog lang niet meer dan 50%.**** Dit is een spannende week en de uitslag zal mede bepaald worden door wat er deze laatste dagen in de wereld gebeurt..**** Maar ik zie nog niet veel wat “wij”  zouden kunnen DOEN.  Lees verder »