Aardigheidje voor Vrijspreker! Nog 13 “likes”

like-unlike-labelsDe vrijspreker Facebook-banner (hiernaast) vermeldt dat er nu 1387 “likers” zijn***** Leuk aantal, maar de 1400 lonkt alweer.  Vraag daarom aam alle Facebook-deelnemers om één of meer nieuwe likers binnen te brengen.****** Hoe klein ook, iedere actie helpt uw Vrijheid te vergroten! Lees verder »

Dankzij de EU zijn er hunebedden

Door op 31 juli 2014 om 03:00 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

hunebedAan de EU valt bijna niet te ontkomen, overal wordt je ermee geconfronteerd, of je wil of niet. De geschiedenis wordt in rap tempo herschreven. Het is opeens de EU die al 70 jaar vrede heeft gebracht in Europa. Het is de euro die ons welvaart brengt. Lees verder »

Boekhouding Pentagon 24 jaar niet gecontroleerd

Door op 30 juli 2014 om 10:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Waar Amerikaanse bedrijven door de IRS (Belastingdienst) als potentiële Pentagonmisdadigers behandeld worden daar wordt het Pentagon al 24 jaar niet gecontroleerd. In 1990 nam het Congres de Chief Financial Officers Act aan omdat bleek ‘dat er miljarden dollars ieder jaar verloren gaan door fraude, verspilling, misbruik en mismanagement’. Lees verder »

Spaanse spaartax is voorbode

Door op 30 juli 2014 om 06:00 | 14 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Spaanse spaartax is voorbode “Wees gerust”, roept de Spaanse staat. “Het betreft slechts 0.03% van de spaartegoeden.” Niettemin geeft de overheid een duidelijk signaal af aan haar burgers. Politici beschouwen de liquide spaargelden van burgers als een openbare spaarpot, die geplunderd kan worden wanneer onze wijze opperheren dat uitkomt. Een vrije samenleving floreert echter wanneer eigendomsrechten verdedigd worden, niet wanneer eigendomsrechten ondermijnd of bedreigd worden door precies diegenen die geacht worden ons eigendom te beschermen. Nu, is goud kopen een oplossing voor dit onheil dat dichter bij is dan menigeen beseft? Lees verder »

Libertarische activist uit Venezuela aangeklaagd

Door op 30 juli 2014 om 05:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Venezuela_en_1840Er is reeds millennia lang sprake van een genetisch selectie proces. Burgers die zich verzetten tegen de machthebbers worden stelselmatig vervolgd. En in het niet zo recente verleden maar al te vaak gedood. Deze genetische selectie laat mensen die de autoriteit kritiekloos aanvaarden vaker in leven en is relatief dodelijk gebleken voor autonoom nadenkende individuen. Lees verder »

Komt er oorlog?

Door op 29 juli 2014 om 12:04 | 12 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

War_Poetin1Een domme vraag, er IS immers oorlog!***** Het is immers geen moeite om een lange lijst te maken van landen waar gevochten wordt:***** Irak, Iran, Afghanistan, Mali, enz, en Oekraine enz.Maar als je zegt dat er <b> oorlog komt tussen de EU (met Amerika) en Rusland </b> , dan kijken veel mensen vreemd op. En toch is die oorlog ook niet meer ver weg.  Lees verder »