Associatieverdrag Oekraïne dient militaire hegemonie VS

Door op 05 februari 2016 om 18:57 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

BOODSCHAPKarel Want:“EU is de 51e staat van Amerika Europa is voor Amerika een belangrijk economisch afzetgebied en een strategische militaire buffer. Het TTIP-handelsverdrag, dat ons door de strot gedrukt wordt met medewerking van de Europese Commissie en het Europees parlement in Brussel, is het zoveelste bewijs dat de VS Europa aan het lijntje heeft. De grootschalige NSA-spionage in Europa laat de onzichtbare greep zien waarin de VS Europa houdt. De vluchtelingencrisis en de terroristische aanslagen doen de rest.” Lees verder »

Inkomensafhankelijk pensioen

Door op 05 februari 2016 om 08:00 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Sheep_grazing_on_flat_land_-_geograph.org.uk_-_31928Een berichtje in het Financieele Dagblad van gisteren: ‘De pensioenopbouw van werknemers zou inkomensafhankelijk moeten worden. Dat zegt Gijs van Dijk, bestuurslid pensioen van de vakcentrale FNV in een interview dat vrijdag in het FD verschijnt. Het voorstel van de FNV komt erop neer dat hogere inkomens bij hetzelfde premiepercentage minder pensioen opbouwen, en lagere inkomens juist meer.’ Lees verder »

Hoogwaardige technologie is de toekomst? (deel 1 van 2)

Door op 05 februari 2016 om 01:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

NachthemelGVia de samenwerking met Nachthemel: Technologie, moderne technologie. `Moderne technologie is de toekomst en kleine kinderen moeten daarom zo jong mogelijk op de scholen, liefst op de peuterscholen, leren omgaan met technologische toepassingen´. Ja, zelfs de biologische leraar en de kinderjuf moeten eigenlijk beter worden vervangen door een hoogwaardige robot. `Hoogwaardige technologie is immers de toekomst´ en de robotjuffrouw is nooit ziek, ongesteld of sacherijnig. En het allermooiste? Ze vraagt niet eens om salaris! Lees verder »

Visieloos. De Syrische bevolking wordt nu ook door ons vanuit de lucht bestookt

Door op 04 februari 2016 om 06:00 | 18 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Syrië 2016De Syrische bevolking staat onder enorme druk. Er is geen sprake van een klassieke strijd tussen 2 strijdende partijen. Wikipedia somt tientallen strijdende groepen op. Die geclusterd worden tot 4 hoofdgroepen. Het Syrische leger, de aan Al Qaida gerelateerde verzetsgroepen, de diverse Koerdische verzetsgroepen, en de IS. Al deze groepen doden elkaar en doden burgers. Lees verder »

Mark Rutte staat voor leugenaar

Door op 03 februari 2016 om 19:33 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Neus lang Rutte En met hem zijn discipelen di9e ook aan goedwillende burgers staan te vertellen dat het Associatie Verdrag met Oekraine “alleen maar een Handelsverdrag is” Dat dit niet waar is, wordt vandaag door Leon de Winter overtuigend gepubliceerd in de Telegraaf.*****Sta op, en schreeuw van de daken dat de NL-premier zijn volk staat te bedriegen en in een verdrag staat te luizen waar veel mensen nog nadeel en spijt van krijgen. Lees verder »