Tegenstribbelen?

Wenst u een middelvinger op te steken naar de Brusselaucratie? Teken hier. Het betreft de actie geenpeil om een referendum aan te vragen aangaande de associatie overeenkomst tussen de Oekraïne en de EU. Met andere woorden, het binnen de EU hengelen van een land geregeerd door democratie ontkennende heersers. Met als directe effect een handelsoorlog met Rusland. En het besluit een qua schuldproblematiek tweede Griekenland maar dan met 30 plus miljoen inwoners uit de EU trog te laten eten….. (44 mln inwoners binnen de oorspronkelijke grenzen voor de verdeling).

Sociaal?

Door op 30 augustus 2015 om 11:55 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Om sociaal te zijn met je eigen geld heb je geen politiek nodig. Om ‘sociaal’ te zijn met andermans geld wel.
vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

De Weg naar Vrijheid 5/. . .

Door op 30 augustus 2015 om 10:10 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

POSITIEDE TOEKOMSTBij dit vijfde artikel over een plan hoe de Vrijheid herwonnen kan worden, is het goed om even stil te staan bij de vraag of de Weg die in de voorgaande stukken getracht wordt te benaderen, wel de juiste is.***** Graag uw inbreng want die kan nu die keuze bepalen.***** De eerste vraag die daarbij opkomt, is of wel voldoende voldoende mensen echt een NAP (Non Agressie Principe) willen hebben. En vooral ook of ze ook bereid zijn er iets voor te DOEN om dat te bereiken. Lees verder »

Een pleidooi voor de Beneliga

Door op 30 augustus 2015 om 04:30 | 12 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

gale boetticherNederlandse voetbalclubs doen het al jarenlang slecht in Europees verband. Op de coëfficiëntenlijst van de UEFA zakt de Nederlandse competitie zo hard dat het over enkele jaren mogelijk haar directe plaats in de Champions League verliest. De laatste Europese prijs dateert alweer uit 2002, toen Feyenoord de UEFA Cup won. Om het verval te stoppen en de aansluiting bij de internationale top weer te vinden zal er een serieuze verandering moeten plaatsvinden. Invoering van een Beneliga kan ons daarbij helpen. Lees verder »

drogredenering: wij Nederlanders zijn schuldig

Door op 29 augustus 2015 om 03:00 | 10 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nederlandsch_indie_1893Wij, Nederlanders, moeten asielzoekers opvangen. Zeker als ze uit landen als Irak en Afghanistan komen waar we militair hebben ingegrepen. We hebben een ereschuld aan de Indonesiërs, gelijk de Japanners een ereschuld hebben aan de “troostmeisjes”. We hebben een schuld aan onze koloniën voor zover we die hebben leeggeroofd. Lees verder »

Vlammenwerper kopen?

Door op 28 augustus 2015 om 08:00 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

80px-Artists_FlameThrowerHet schijnt een hit te zijn in de VS, schrijft Z24.nl. De vlammenwerper voor particulieren. Het leger had die dingen altijd al, sinds ze uitgevonden zijn natuurlijk. Maar burgers? Tot nu toe niet. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Voor 900 dollar koopt een Amerikaan een personal flamethrower. Een kwestie van democratisering van de techniek, net zoals de computer begon als mainframe en daarna personal werd. Lees verder »