Vrijspreker dankt Maxes webhosting

Vrijspreker wil Maxes webhosting in het zonnetje zetten vanwege de snelle service en de prettige samenwerking. Dinsdag brachten we een iets teruglopende performance aan de orde. Woensdagochtend kregen we het aanbod gratis over te gaan op een nieuwe server. Woensdagmiddag migreerde de site, en sinds woensdagavond draaien we op een 8 maal snellere dedicated server. Heel veel dank!

Europees rekeningrijden?

Door op 29 januari 2015 om 13:48 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Kunnen ze mooi dat GPS van Galileo voor gebruiken; oeps was dat niet dat EU systeem dat al vanaf 2013 zou werken?? Galileo kost maar € 4,8 miljard en werkt al jaren niet, dus we moeten hoognodig een nieuw EU project putje zoeken.
vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

AYN RAND INSTITUTE to launch AYN RAND INSTITUTE EUROPE

Door op 29 januari 2015 om 04:00 | 16 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Person_Rand-AYNGoed nieuws dat het Ayn Rand Institute nu echt actief wil worden in Europa. Zeker nu het zo rammelt in de EU zal het zeker nuttig zijn om een bron voor rationele informatie in de Europese talen beschikbaar te krijgen. ***** Te meer bemoedigend is te zien dat de Deense SAXO Bank “Lars Seier Christensen, co-founder and CEO of Saxo Bank, will act as chairman of the advisory board for ARI Europe. Annie Vinther Sanz as general manager of ARI Europe, will spearhead strategic initiatives.”***** SAXO Bank verstrekt al jaren zeer lezenswaardige objectieve  jaarverslagen en rapporten.***** Ook objectivist Yernaz Ramutarsic is betrokken. Lees verder »

Islamitische geweldsinstructie, “hoe je vrouw te slaan”

Door op 29 januari 2015 om 03:00 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Islam geweldIn het westen is er een taboe op het slaan van een vrouw. We minachten mannen die vrouwen slaan. Veel lager kan je niet zinken. Of je moet pedoseksueel zijn. De koran en de islamitische traditie schijnen hier anders over te denken. De progressief denkende westerling komt hier in een onmogelijke spagaat. De ene hersenhelft komt op voor de vrouwenrechten, de andere kant wil de islam alle ruimte geven en ziet westerse normen en waarden maar al te graag ondergeschikt aan de niet westerse traditie. Lees verder »

EU rammelt steeds harder

Door op 28 januari 2015 om 16:24 | 11 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Eerste GOEDE daad van Tsipras !***** PERSON_TsiprasAlexis Tsipras is kennelijk niet heel erg bang of onder de indruk van de uitspraak van Jeroen Dijsselbloem dat er maar “BEPERKTE”  onderhandelingsruimte is. Zie onderstaand bericht op EUobserver /Europolitics.***** En hij is het ook eens met de Vrijspreker die over deze materie al eerder `ei dat we door idioten geregeerd worden.***** Nooit gedacht dat een communist het nog eens met ons eens zou worden!!! Lees verder »