Een nieuw belastingstelsel?

Door op 19 september 2014 om 08:00 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Gouden_Koets_-_Prinsjesdag_2014_(15236325606)Het is weer Prinsjesdag geweest. Alleen gekken en dwazen zijn blij met de snoepjes die werden aangekondigd. Zucht. Tijdens de algemene beschouwingen die op Prinsjesdag volgen blijkt de hervorming van het Nederlandse belastingstelsel een belangrijk thema te zijn. Diverse partijen dringen erop aan hiermee haast te maken. Lees verder »

De glazen vloer

Door op 18 september 2014 om 05:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

wapenDe weg naar emancipatie is lang. Vrouwen zijn nog steeds sterk ondervertegenwoordigd in de top van het bedrijfsleven en de overheid. De overheid zet tal van beleidsmiddelen in om aan dit onrecht een einde te maken. Ik moet echter constateren dat er tegelijkertijd een ander veel schrijnender onrecht plaats vindt. Gelieve kennis te nemen van onderstaande grafiek: Lees verder »

In welke situaties zou je een agent moeten neerschieten?

Door op 18 september 2014 om 05:00 | 14 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveLarken Rose behandelt hier de problematiek van het schieten op agenten. Overheden beroepen zich altijd op de wet. Of ze nu een dictatuur zijn of niet. Op het moment dat een overheid tot een dictatuur is afgegleden dan is het politiekorps een gevaar geworden voor de vrijheid. Ze staan aan de kant van de onderdrukker. Zonder politie geen politiestaat. Zonder politiestaat geen dictatuur. Lees verder »

============================================ WAT GEBEURT ER NA DE STEMMING IN SCHOTLAND? ***** De stemming zal aangeven welke positie de meeste stemmen heeft verzameld. Het aantal (YES)  die vrijheid van Engeland wil, of (NO) die voorstander zijn om bij Engeland te blijven. vraagteken1-300x300 Lees verder →

Beerput Rotherham

Door op 17 september 2014 om 10:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

In de Engelse plaats Rotherham kwam vorige maand een groot schandaal political-correctness-tyrannyuit. Pakistaanse bendes recruteerden 1.400 blanke Britse meisjes voor de prostitutie en dit werd jarenlang actief in de doofpot gestopt. Macht, groepsgedrag, belangen en politieke correctheid zorgden ervoor dat de bendes vrij spel hadden. Lees verder »

De 6 dissidenten

Door op 17 september 2014 om 07:25 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

we are changeHet gesloten justitie bolwerk vertoont barsten. Een zestal ex gevangenisdirecteuren keert zich tegen de manier waarop de minister de zaak Demmink behandeld heeft. Ze doen aangifte. De aangifte is zeer lezenswaardig, indien u de tijd heeft, klikt u even op de link en neemt u deze tien pagina’s door. In nette taal wordt daar gedeeltelijk dat verteld wat de roestige spijker al lang heeft beweerd. Lees verder »

Paul de Leeuw wordt libertariër??

Door op 17 september 2014 om 05:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ayn Rand-FountainheadIk had nooit gedacht dat ik ooit nog eens iets over Paul de Leeuw op de Vrijspreker zou schrijven.***** Maar de vorige week was het alsof er een wonder gebeurde: Paul had de voorstelling van de Fountainhaed door deToneelgroep Amsterdam in de Stadsschouwburg in Amsterdam beleefd:***** De volgende dag (4 september) vertelde Paul bij “De Wereld Draait door” zijn ervaring: Lees verder »