Verboten!

Door op 01 november 2014 om 07:00 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Kriegserklärung_Erster_WeltkriegIn de nacht van de 13de op de 14de oktober begonnen de Engelsen op het zuidelijk front voor Yperen met gasbommen te gooien; men gebruikte daarbij geelkruisgas, waarvan wij de uitwerking nog niet aan den lijve hadden ondervonden. Ik zou het nog in diezelfde nacht leren kennen. Op een heuvel ten zuiden van Wervik hadden wij al in de avond van de 13de oktober verscheidene uren achtereen, een trommelvuur van gasbommen te doorstaan, en dat werd de gehele nacht in meer of minder hevige mate voortgezet. Al omstreeks middernacht viel een gedeelte van ons uit, waaronder enkele kameraden meteen voorgoed. Tegen de ochtend kreeg ook ik pijn, die van kwartier tot kwartier erger werd, en om zeven uur in de vroege morgen verliet ik, strompelend en wankelend, met brandende ogen het front, met mijn laatste rapport uit de oorlog nog bij me. Lees verder »

Naheffing roverheidsprutsers?

Door op 01 november 2014 om 06:00 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

avatar-MMAPEn ja hoor, we hebben er wéér eentje in de categorie “Nederlandse roverheids prutst uw portemonnee leeg”. Want wat hebben de rovers (=belastingdienst) nú weer uitgevreten? Nou, eigenlijk hebben ze iets NIET gedaan, u weet wel: “ambtenaren, ach ze doen toch niets”. ** Lees verder »

Ayn Rand: Altruisme / egoïsme !

Door op 01 november 2014 om 01:30 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Het verschil in moraliteit tussen altruisme en egoisme duidelijk te maken, is nog steeds een moeilijke taak. Soms help het om de begrippen te betrekken op alle mensen i.p.v alleen op op “mij of jou”. Zelfs Ayin Rand had het er moeilijk mee. Luister maar: YouTube voorvertoningsafbeelding .  

Zuigen, bitch!

Door op 31 oktober 2014 om 08:00 | 8 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

80px-Mark_Rutte-1De EU verraste Nederland onlangs met een “naheffing” van 642 miljoen euro. De EU ontpopt zich steeds meer als pooier van de lidstaten. Iedereen verbaasd, zogenaamd. Toch kon je het zien aankomen. De begroting voor de EU bestaat namelijk uit drie delen: afdrachten in de vorm van douane-heffingen en landbouwsubsidies, een percentage van de BTW-inkomsten van de lidstaten en een percentage van het nationaal inkomen. Lees verder »

Wordt Zwitserland de redder voor uw pensioen?

Door op 31 oktober 2014 om 05:00 | 11 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Swiss Gold ReferendumDat de euro en de EU gevaar lopen in elkaar te ploffen, zal iedereen wel bekend zijn. ***** Maar meestal denken mensen dat het nog ver weg is, en dan zullen we wel zien.***** Maar dat gevaar komt steeds dichter bij en dan kunnen de pensioenen wel degelijk gevaar lopen.***** En nu komt er een mogelijke redding: Lees verder »

Herdenking moord op Theo van Gogh zondag 2 nov aanstaande

Door op 30 oktober 2014 om 11:24 | 11 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

TheoVanGoghHet is al weer 10 jaar geleden dat Theo van Gogh is vermoord. Er is in die tijd veel bereikt. De islamisering van Nederland gaat rustig verder. Nederland levert dozijnen strijders voor het IS. De Schilderswijk is tot no go area geworden voor demonstraties. De blanke autochtone bevolking trekt zich terug en verlaat de steeds verder islamiserende kansenwijken. Er komt een tweede proces om degene die ze niet hebben kunnen doodschieten dan maar juridisch de mond te snoeren. Lees verder »

Bespiegelingen aangaande naastenliefde

Door op 30 oktober 2014 om 10:32 | 12 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

slaveSoms denk ik – vloekende in de niet bestaande – libertarische kerk, dat Ayn Rand iets te kort door de bocht is gegaan met haar standpunt met betrekking tot naastenliefde. Natuurlijk is het zo dat afgedwongen naastenliefde een daad van ultieme destructie is. En in een libertarische samenleving zorgt het naleven van eigen geluk tot het beste resultaat. Maar is het in dit tijdperk van collectivisme niet juist constructief om tot een sterke libertarische gemeenschap te komen? En kan naastenliefde daarin niet een belangrijke rol spelen? Lees verder »