Overheidsdwang en libertarisme

Door op 23 juli 2014 om 10:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

In Nederland zijn alle politieke partijen met zetels voor staatsmacht en Howard_Libertarismeuitbreiding van overheidscontrole. De verschillen tussen de partijen zijn te verwaarlozen. Wat hen bindt, is persoonlijk gewin, kadaverdiscipline en het vergroten van overheidsmacht ten koste van burgers en bedrijven. Lees verder »

MH17 No Agenda Show analysis

Door op 23 juli 2014 om 06:00 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De zeer interessante analyse van de gebeurtenissen rond het politieke steekspel dat de MH17 geworden is, geleverd door de No Agenda Show. Ik heb er een klein beetje in geknipt om het niet te lang te maken. YouTube voorvertoningsafbeelding Lees verder »

NOAM CHOMSKY had het ook al door1

Door op 23 juli 2014 om 02:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

.Politici hebben vele trucjes Ze heben bvb geleerd dat slaven veel meer produceren /opleveren, als ze het idee hebben dat ze vrij zijn.***** Vertel de dus de mensen dat ze vrij zijn. Dat ze vrijheid van meningsuiting hebben; vrijheid om te werken en te handelen ; en hele boekwerken met allerlei “rechten” die ze hebben. foto 3 Lees verder »

Schiet op de boodschapper

Door op 21 juli 2014 om 06:00 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

barbarenVrijspreker: Hoe escaleert een sterke overheid een oorlog met een zwakke overheid nadat ze hun eigen economie  hebben uitgewoond? Opperdienaar: Ik denk dat iedereen wel dat trucje kent waarbij in een slechte buurt een onschuldig ogend jongetje een argeloze voorbijganger in het gezicht spuwt. Als die voorbijganger dan denkt: Ik zal dat onderdeurtje eens een klap geven, springen zijn 5 grote broers te voorschijn die de voorbijganger dan afrossen voor het initiëren van geweld tegen hun weerloze kleine broertje. Bij overheden gaat dat net zo. De sterkste overheid provoceert de zwakste met een spuug in het gezicht. Als er dan teruggeslagen wordt, kaboom, kadeng, kapoef. Moreel gerechtvaardigd meppen, is het geweld dat de meeste voldoening geeft. Lees verder »

Valsevlagoperaties

Door op 21 juli 2014 om 06:00 | 57 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De laatste aanslag, dit keer op een vliegtuig van Malaysian Airlines heeft alle kenmerken van alweer een valsevlagoperatie van de Amerikanen en hun operatives die sinds de opstand in Kiev in de Oekraïne dit jaar massaal actief zijn. Zo´n $5 miljard is er gestoken in deze operaties door de Amerikaanse overheid in dat land. De Amerikanen hebben reeds een hele lange geschiedenis van Valsevlagoperatiesdit soort ondermijnende activiteiten. We zagen het bijvoorbeeld in september vorig jaar in Syrië met de chemische aanvallen, die in feite zijn gepleegd door de jihadisten in dat land en die op hun beurt zijn gefinancierd door de CIA en bewapend door Saoedi-Arabië met instemming van de VS. Lees verder »

De voordelen van rijkswegen

Door op 21 juli 2014 om 05:00 | 11 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

fileDe ruimtelijke ordening maakt ons land leefbaar. Planologen en ambtenaren slaan de handen ineen om tot een optimale ruimtelijke invulling te komen van onze schaarse vrije ruimte. Imperfecties van de vrije markt worden zodoende overwonnen. Het algemene belang wordt optimaal gediend door weloverwogen onderling samenhangende maatregelen. Centrale planning is soms onvermijdbaar om alle belangen goed af te wegen. Lees verder »