donderdag, 14 augustus 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Er is weer hoop voor Arjan Erkel.

Arjan is nu al een jaar lang in handen van ontvoerders in een van de Russische deelrepublieken (Dagestan). De meest recente aanwijzingen geven het sterke vermoeden dat Arjan waarschijnlijk nog in leven is.

Volgens "Artsen zonder grenzen", waar hij werkte, heeft de Nederlandse overheid volledig gefaald om het hare te doen om Arjan te bevrijden.

Maar dat wordt nu helemaal anders. Want Premier Balkenende gaat nu naar George Bush, President van Amerika, om aan hem te vragen of hij aan Poetin, President van Rusland, wil vragen, of die niet aan zijn contacten wil vragen om Arjan vrij te laten.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.