zaterdag, 7 februari 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nieuwe ingang voor libertarisme


libertarisme.pagina.nl

Het Libertarisme heeft weer een sprong voorwaarts gemaakt.

Het Libertarisme in Nederland heeft nu namelijk een eigen startpagina, te bereiken via Libertarisme.pagina.nl. Hierop zijn op het moment zo’n negentig links naar wereldwijde Libertaristische sites te vinden. Natuurlijk wordt dit nog uitgebreid, want er zijn veel meer vrijheidssites.

Deze zogeheten .pagina.nl heeft verschillende categorieën waaronder ‘wat is het libertarisme’. Onder het kopje vindt u dan links naar sites die hiermee te maken hebben. Als een site Engelstalig is dan wordt dit aangegeven met ‘en’. Sites die goed gevonden worden krijgen ‘tip’ achter de naam.

Binnenkort komt op de site ook een nieuwsvoorziening, waar alle libertarische conferenties en bijeenkomsten in te vinden zijn.

Als u suggesties heeft, of een eigen site, mail dan naar libertarisme@pagina.nl. Dan wordt ie zo spoedig mogelijk op de .pagina.nl gezet.

Bekijk het zelf eens rustig op Libertarisme.pagina.nl

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Libertarisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Anonymous schreef op : 1

  Goed!

  Laten we zo door gaan!

 2. Speedy schreef op : 2

  Nu nog een nieuwe uitgang naar een breed publiek. 😉

  Misschien kunnen we hier de Shadow Ads aanpak van het Free State Project overnemen ?

  Sebastian (USA) schreef:

  De Free State Project gaat voorlopig goed vooruit. Ze zijn de laatste tijd vooral bezig met zogenaamde Shadow Ads. Als er iets gebeurt in de VS dat libertariers veronrust, dan probeert de FSP daar gebruik van te maken door een schokkende advertentie te maken.

  Hier is de ad: freestateproject.org…

  die ze gemaakt hebben na een drug bust in een middelbare school in Goos Creek, South Carolina. Zo’n ad kost niet echt veel geld, en kan met een beetje geluk best wat nationale attentie krijgen: freestateproject.org…

  Ik hoop dat ze meer van dit soort ads gaan maken. Momenteel zijn ze bezig met een ad voor Killington, Vermont: forum.freestateproje…