vrijdag, 8 oktober 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vergrijzing: De top van de ijsberg

Net als in Nederland wankelt ook in België het sociale model op zijn grondvesten.

De laatste tijd verschijnen er her en der nogal wat artikels en meningen over de vergrijzing die slechts één gemeenschappelijk kenmerk hebben, namelijk dat ze noch de essentie van het probleem raken, noch oplossingen aanbrengen. Als commentaar wordt gehoord dat die bijdragen realiteitszin missen, niet aan de essentie raken en geen voorstel tot oplossing brengen. Als reactie op verschillende van deze publicaties bereikt ons thans een tekst van Rudi De Ceuster, die U kunt vinden op de site van NOVA CIVITAS:

60gp.ovh.net…

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.