dinsdag, 2 november 2004
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Steeds meer Autoriteiten.

De Nederlandse staatssecretaresse (staatssecretaris?) Karien van Gennip (CDA) gaat een “emancipatiebeweging voor consumenten op gang brengen”. Zij gaat de consumenten “helpen om weloverwogen keuzes te maken om diensten en goederen te kopen in een betrouwbare EU-markt”.

Zou je daar als consument geen koude rillingen van krijgen?
De onderontwikkelde consument heeft kennelijk wel geld in handen, maar moet geholpen worden bij de besteding daarvan. Alle 25 landen, en ook die er nog bij komen, moeten allemaal een Autoriteit Consumenten hebben. Minstens zo groot en belangrijk als onder andere de Autoriteit Financiële Markten en de Nederlandse MededingingsAutoriteit
Asjeblief, Karien, ik wil helemaal niet geholpen worden. Wat kan ik doen om deze ontwikkeling tegen te houden? Voor misbruik en bedrog hebben we toch gewone rechters? Of zijn dat ook onderwikkelde consumenten?
Hoe dan ook, zeker is dat we moeten zorgen voor: “EU – NEEN!”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.