donderdag, 14 april 2005
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Wormen en Maden

Wanneer er steeds foute voorbeelden door de overheid worden gegeven, moet diezelfde overheid zich nu eens matigen om met het opgeheven vingertje ons de les te lezen. De EUnee duim is niet voor niets zo gekozen!

Voorbeelden ( en op deze site vindt u er via de zoekmachine talloze meer) als ja we moeten langer werken, en ondertussen de ambtenaren met een riante regeling op hun 57 ste of eerder naar huis te sturen, leiden niet tot meer vertouwen en onderbouwing van de normen en waarde propaganda.
Actueel is het voorlopig weer toestaan dat Bulgarije en Roemenië bij het clubje dat zich EU noemt mogen gaan aanmelden. Dit terwijl diezelfde EU deze landen een groot gebrek aan normen en waarden verwijt. Niet echt consistent.
Het libertarisme maakt al dit soort dingen veel eenvoudiger, eerlijker en beter te handhaven: door terug te gaan naar een simpele grondwet: recht op eigen leven, hoef je geen valse en hypocriete discussies te houden. Scheelt een hoop tijd en ons geld.
www.libertarian.nl…

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Overheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nuchtere Nederlander schreef op : 1

  De eurocraten rennen zich de pleuris om de Oosteuropese mafia erbij te halen, leergierig dat ze zijn.

 2. M.Beek schreef op : 2

  Zojuist een advocate op de radio over een nieuwe Europese norm: Seksuele intimidatie = discriminatie.
  De seksuele intimidatie die niet onder het strafrecht valt, valt onder de non-discriminatie richtlijn. Ra,ra, hoe zit dat? Vermoedelijk zo: een man die een vrouw seksueel intimideert, maakt onderscheid op grond van geslacht en discrimineert dus.
  Zeg je ‘lekker kontje’ tegen een vrouw die er niet van gediend is, zeg het dan ook gauw tegen een man: je kunt dan aantonen dat je niet discrimineerde.
  Als het op de werkvloer gebeurt is de werkgever aansprakelijk. Die moet kunnen aantonen dat hij er alles aan gedaan heeft om het te voorkomen.
  Zwijgplicht, contactverbod en iedereen in een burka lijkt mij de beste preventie.
  Je vraagt je soms af wat er in het Brusselse drinkwater zit.
  Die anti-discriminatiewet is een draak van een wet, geschikt voor veel manipulatie (ook op EU-niveau), dat blijkt weer eens.

 3. Overnight (auteur van dit artikel) schreef op : 3
  Overnight

  [2] mallerd, liefje, gekkie:
  de opmerking ‘lekker kontje’ is ook erg discriminerend voor mannen, ik zou het niet lief vinden als je dat tegen mijn vriendje zou zeggen.

 4. Fascistoïde schreef op : 4

  Libertarisch is dus in dit artikel een 1 artikel grondwet: recht op eigen leven.

  Op Meervrijheid.nl is dat het niet mogen initiëren van geweld.

  Ik stel het volgende voor: niet je wil opleggen aan een ander. Dat impliceert namelijk als een ander nee zegt dat er dwang wordt overwogen maar dat mag daarmee ook namelijk niet, het houdt hetzelfde in, ook doden valt daaronder.

 5. Jeroen Put schreef op : 5

  Hoe groot is zijn maden?