dinsdag, 24 mei 2005
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Bij Twijfel Stoppen! TEGEN stemmen!

We hebben al vaker gesteld dat je bij twijfel moet stoppen.
Niet alleen zelf stoppen, maar ook een gevaar dat op je af komt, tot stilstand brengen.Actief stoppen en Stemmen: TEGEN.

Er zijn nu veel politici die vrezen dat hun grondwet wordt afgestemd, en die gaan nu het volk adviseren om maar niet te stemmen.
Dan kunnen ze, bij lage opkomst, zeggen dat het volk niet geïnteresseerd is, en hoeven ze zich niets van de uitslag aan te trekken.
De komedianten die tot nu toe alles deden om het volk naar de stembus te lokken!
Zie voorgaand artikel: Innovatie in Nederlands stemgedrag

Willen we de superstaat met eigen President, eigen Super Minister van Buitenlandse Zaken, eigen vlag, eigen volkslied tegenhouden, en eigen grondwet die boven de Nederlandse Grondwet staat, dan is het belangrijk om WEL te stemmen, en een overweldigend NEE te laten horen.

De kiezer zal zich niet in de luren laten leggen door politici die nu precies het tegengestelde gaan beweren aan dat wat ze tot nu toe beweerden.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. martin schreef op : 1

  De komedianten die altijd roepen dat je *niet* moet gaan stemmen willen nu ineens dat je *wel* gaat stemmen… 😉

 2. Nuchtere Nederlander schreef op : 2

  [1]
  Sterker nog: de komedianten die altijd roepen dat je *wel* moet gaan stemmen willen nu ineens dat je *niet* gaat stemmen… 😉

 3. Maverick. schreef op : 3

  [2] Precies, de lui die dit referendum organiseren willen opeens niet dat wij gaan stemmen. Hoe cynisch kan een overheidsklerk zijn…