donderdag, 29 december 2005
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Wordt George Bush afgezet?

Er gaan al een tijdlang geruchten of opmerkingen dat Bush afgezet (“impeached”) moest worden. Maar nu schijnt er echt officieel aan gewerkt te worden.

Het democratische congreslid John Conyers heeft een resolutie ingediend om een comité met “dagvaardigingsbevoegdheden” te vormen om het wangedrag van de Bushregering te onderzoeken.

Conyers en zijn aanhangers willen Bush en Cheney aansprakelijk stellen voor wangedrag betreffende de oorlog met Irak. Het mag nooit meer voorkomen dat er een oorlog komt onder valse voorwendsels en dat fouten worden weggemoffeld.
Conyers heeft daarover een rapport van 250 pagina’s gemaakt met de volledige bewijzen.
Daarover is meer te vinden op de website www.CensureBush.org

Er zou dus een dergelijk comité moeten komen als indertijd bij de afzetting van Richard Nixon. Mogelijk ook bij Bill Clinton. Nixon is moeten aftreden, Clinton mocht blijven. (Hij heeft immers gezegd dat hij GEEN seks gehad heeft met die vrouw!)

Deze stap van Conyers kan het officiële begin zijn van belangrijke gebeurtenissen.
Er blijken in Amerika toch nog mogelijkheden zijn om (alle?) recht te laten zegevieren. Hoe zit dat in Nederland/België en de EU?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Rechten
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Maverick. schreef op : 1

  Als ik mij nog iets herinner van die EU grondwet, was die vooral ontworpen om de Neo-Adel van regenten te beschermen tegen iedereen van buiten hun kring die hun macht zou willen beperken. Bestaat er dan een ‘impeachment’ procedure om die incompetente kliek rond Gerrit Zalm en zijn knecht Jan-Peter B. af te zetten? Ik heb er nooit van gehoord.

 2. Harry schreef op : 2
  Harry

  Waarom komt mij toch die pose met de rechterhand zo bekend voor ? 🙂

 3. Iemand die in de 21e eeuw leeft schreef op : 3

  Ik lees geen enkel artikel meer dat het nazisme gebruikt om een stelling kracht bij te zetten (uiteraard muv een artikel over wo2).
  Net als de linkse kerk, schijnt deze site hier steeds meer behoefte aan "krachtige hulpmiddelen" te hebben. Jammer Hub.

 4. Jodocus. schreef op : 4

  [3] "Ik lees geen enkel artikel meer dat het nazisme gebruikt om een stelling kracht bij te zetten".

  Waar in het artikel gaat het dan precies over nazisme?

 5. Iemand die in de 21e eeuw leeft schreef op : 5

  [4] zie foto en m.n. archief van Hub

 6. Vincent schreef op : 6

  Ik wordt een beetje moe van dat gezeur over die almaar niet gevonden WMD en van dat zuigende Bush-bashen. De verkiezingen verliepen behoorlijk in Irak, het ene na het andere massagraf wordt opengelegd en een massamoordenaar staat voor de rechter. Tevens werd het het olie-voor-voedsel schandaal onthuld. Als het aan de EU (maar ook de VN) had gelegen hadden ze Saddam nog steeds gezellig kopjes thee met koekjes geserveerd en de opbrengsten in elkaars zakken laten verdwijnen.

 7. eM schreef op : 7

  "Het mag nooit meer voorkomen dat er een oorlog komt onder valse voorwendsels".

  Wat een giller!
  Dus als je gewoon toegeeft dat je het doet uit machtswellust of om je grondgebied uit te breiden of je oliebelangen veilig te stellen of dat irritante volkje massaal uit te roeien mag het wel?

  Om me ook maar weer eens zondig te maken aan een vergelijking met nazisme: gezien Hitler zijn visie over het superras en over untermenschen niet onder stoelen of banken had gestoken (gepubliceerd in Mein Kampf), was het voor hem dus wel OK om oorlog te voeren en hele volksstammen uit te roeien. Immers hij had het van te voren eerlijk aangekondigd.

 8. jetze schreef op : 8

  [3]
  Kijk voor de gein eens naar de "plaatjes" van de "vaste" schrijvers en deze.

  www.ibiblio.org…

  Sterk argument, die rechterarm.

 9. bryan schreef op : 9

  BUSH DOET EEN HITLERGROET!! HIJ IS TEGEN DE CENTRALEN! HIJ MOET OPGESLOTEN WORDEN!