woensdag, 1 maart 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

German unemployment over 5 Million

The number of German unemployed has risen by 408,000 to over 5 million in January, pushing up the unemployment rate by 1 point to 12.1 percent. So much for the job-generating powers of the euro-currency in Europe’s biggest economy.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Maverick. schreef op : 1

    Er wordt soms gezegd dat wanneer Duitsland niest, Nederland (economisch) verkouden wordt. Als deze scherpe stijging van de werkeloosheid in de Heimat een indicatie is voor wat wij hier kunnen verwachten, wordt het tijd om het zinkende schip Nederland te verlaten.

  2. peterk schreef op : 2
    PeterK

    [1] En dat is niet de enige reden.