Reacties
 1. M. schreef op : 1

  In 1 woord: SUPER!

 2. M. schreef op : 2

  In 1 woord: SUPER!

 3. Mike Madison schreef op : 3

  Karma min

  Om eerlijk te zeggen vindt ik de eerste elf plaatjes niet bij het laatste passen. De eerste elf gaan namelijk over terroristische aanslagen en de laatste om de cartoons. Het zou beter geweest zijn om daarvan inplaats op de eerste elf plaatjes, zelfgemaakte cartoons te laten weergeven over de joden/christenen.

 4. Roel schreef op : 4

  [3] Dat is de grap nou juist. Het publiceren van Cartoons over Mohammed staat toch niet in verhouding met het aan gort blazen van honderden mensen? Deze cartoon illustreert dat zelfmoordterroristen een zeer kort lontje hebben (pun intended).

 5. Gert-Jan schreef op : 5

  Het lijkt een beetje op deze: www.novatv.nl… Erg leuk…