woensdag, 3 mei 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Asjemenou!!…..

Ik zit in de comments wel eens Balkieboy, onze Geliefde Leider en nationale ‘alpha male’, af te zeiken als balkende ezel. Stom, laf, moet ik niet meer doen, besloot ik laatst. Dit doelwit is zo makkelijk te raken en wederom is de realiteit sterker dan mijn stoutste dromen.

De dappere Professor van de K.U.T. (Katholieke Universiteit Tilburg ehhh, Brabant), toonde in Eindhoven moeiteloos aan dat hij mij helemaal niet nodig heeft om voor clown door te gaan, en dat zelfs in een Haagse politicus nog een heuse James Bond kan schuilen!

Klik op de link hieronder en geniet van de prachtige video. Overigens had De Telebraaf vanmorgen het bericht volkomen terecht op de buitenlandpagina geplaatst. Als je het gedrag van deze collectivistische blitzboy volgt krijg je inderdaad de indruk dat hij van een andere planeet is verbannen. Uitspraken als (niet exact ge-quoot) “de islam is geen bedreiging”, “wij zijn voor de Europese grondwet”, “het licht gaat uit” en vele andere quotes die ik intussen vergeten ben, bevestigen dit.

Enfin, veel plezier met Balkie de Waaghals en RESPECT voor zijn lef!…

Action man

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Humor
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Maverick. schreef op : 1

  Ik vergeet hierboven de belangrijkste quote: "Ik heb mijn best gedaan toch jongens?".

  Ik vermoed dat dit ook zijn smoes is voor het prutbeleid van zijn regering…

 2. Wladimir schreef op : 2
  Wladimir van Kiel

  we worden geregeerd door criminelen (Zalm, Wijn) en volslagen idioten (de rest olv Balkenende)

 3. Michiel schreef op : 3

  Ja leuk, een ongelukje. Dat kan natuurlijk gebeuren. Maar het draagt natuurlijk wel bij aan het wat sukkelige beeld dat velen van Balkenende hebben, vooral op grond van zijn uiterlijk. Als die personen echt consequent zijn hadden ze in het verleden en in het buitenland op de uiters charismatische heren Mao en Hitler gestemd.

  JPB was overigens (bijzonder) hoogleraar christelijk sociaal denken aan de VU. Die leerstoel werd (mede?) betaald door het CNV.

 4. Wladimir schreef op : 4
  Wladimir van Kiel

  [3] "christelijk sociaal denken" is toch weer zo’n pret- & nep "wetenschap" ? Daar kun je geen echte baan in vinden zodat je wel wel ergens bij de staat moet belanden. En betaalt door het CNV zal wel betaald zijn met staatssusbidies die het CNV heeft weten te scoren.

 5. Maverick. schreef op : 5

  [3] Ik had begrepen (en eens gelezen) dat Balkenende bestuursrecht of -kunde doceerde aan de universiteit van Tilburg. Dat ga ik binnenkort eens uitzoeken.

 6. Huub Mooren schreef op : 6

  [3] En dat de pers, en soms deze site, zich overgeeft aan kritiek op Balkenende’s uiterlijk, is een zwaktebod. Kennelijk kan men geen inhoudelijke punten meer vinden?
  Ga dan maar voor charisma, precies wat je zegt.

  Huub

 7. beek schreef op : 7

  [3]
  Juist. Ook Stalin was bijzonder charismatisch, althans dat beeld wist hij behendig te construeren.
  Denk ook even aan herr Schroder.
  Het optreden van dat persoon was van begin tot eind volledig geregisseerd!
  Om vooral maar als ‘charismatisch’ over te komen.
  Het was de gekunsteldheid ten top. En daar werd alle energie ingestoken.
  Persoonlijk zie ik liever een stuntelaar die zijn vak verstaat, dan zo’n vlotte, gladde babbelaar die er meestal niets van bakt: ervaringsgegeven.

 8. Marcellus schreef op : 8

  Jan Pieter had toch beter moeten weten dan dit te doen. Neil Kinnock (die engerd van Labour en nu iets in de EU) heeft ooit de verkiezingen verloren door zo een onschuldige val in het oog van de camera’s. ’t Was op het strand en werd HET beeld dat van de man bleef hangen in de campagne (samen met een al te dik aangezette wij-gaan-winnen-speech).

 9. beek schreef op : 9

  [8]
  Soms is een beeld de apotheose van een lange voorgeschiedenis, dat bevestigt wat allang in de pen zat: b.v. de vleesgeworden bureaucraat Melkert, tegenover de sprankelende, vrijdenkende Fortuyn.
  In dit geval is er slechts sprake van een spelende Balkenende, die er al vaker blijk van gaf een voorliefde te hebben voor studentikoze spielerei.
  (BTW, ik ben geen CDA-stemmer, noch een fan van Balkenende. Maar ik ben wel van mening dat hij veel paarse puinhopen aan het opruimen is)

 10. Anne Hilverda schreef op : 10

  [2] Wladimir, je vergeet Donner, dat is pas een enge man!!!!Anne

 11. Arnold schreef op : 11

  Ieder keer dat ik dit soort beelden zie heb ik zin me te bezatten,wat een watjes die popie jopie willen doen.Nu hebben we weer Pechtholt die met Abu gaat lullen op ntb bevrijdingsdag als laatste stuiptrekking van D 66 Jan (de kinderverhaaltjes verteller)is mijn buurman en ik kan je vertellen dat ik heel erg boven modaal woon maar Jan nog erger !Nep, Socialist zijn loont echt wel.

 12. Ernesto schreef op : 12

  Interessanter dan dat Balkenende van een skateboard valt vind ik de slotzin van dat filmpje: "…een regio die voorop loopt in de Nederlandse economie en daarom meer steun krijgt van het Rijk". Ben ik de enige die deze zin niet begrijpt?

 13. Een Libertariër schreef op : 13

  Ik vind Balkenende wat één ding betreft een zeer gunstige uitzondering, hij doet wat hij heeft gezegd dat hij zou doen. Dat velen hier dat inhoudelijk niet zo zien zitten doet verder niets af aan zijn betrouwbaarheid.

 14. Huub Mooren schreef op : 14

  [13] Precies, de man deugt wel.
  Waar hij mee zit is de ge-erfde situatie.
  Niet dat ‘ie libertarier is, Lord NO!, maar wat kan het schelen?
  Het gaat de goede kant op, kan 100 jaar duren in dit tempo, maar d’r komt geen bloed uit. Da’s nou een voordeel van de christelijke partijen. Die zijn zachtmoedig. Kunnen libertariers nog wat van leren (oeps,kritiek!)

  Huub

 15. Kranige_Karel schreef op : 15

  [13] Grappig. Ongeveer als een auto die nooit start. Die is ook betrouwbaar, je weet immers dat hij nimmer zal rijden. Tja, dat heet ook betrouwbaar, toch?

 16. Een Libertariër schreef op : 16

  [15] Zekers, en als die auto je is verkocht met de boodschap dat hij nooit zal starten is het nog een eerlijke zaak ook. Je hebt ook verkopers die je een auto aansmeren dat ze een gouden karretje noemen, maar die in de praktijk niet blijkt te starten. Grappig hè, hoe je eigen vergelijking perfect duidelijk maakt waar het wel om gaat. Je kunt beweren wat je wilt, je kunt het niet eens zijn met het beleid, het alternatief was ook niet zonnig te noemen trouwens, maar het beleid wat dit kabinet heeft uitgevoerd werkt wel, de werkloosheidscijfers dalen, de economie krabbelt weer op. En waarom? Omdat deze regering toevallig wel de ballen heeft gehad het één en ander te saneren.

 17. Kranige_Karel schreef op : 17

  "De werkloosheidscijfers dalen, de economie krabbelt weer op. En waarom? Omdat deze regering toevallig wel de ballen heeft gehad het één en ander te saneren." Indien de werkeloosheidscijfers al dalen zie ik dit volstrekt niet als credit voor het kabinet. Dat de economie weer opkrabbelt ben ik ook nog helemaal niet zo zeker van. En zelfs als dit al het geval zou zijn zie ik ook dit beslist niet als credit aan het kabinet. Waar ik het wel mee eens ben, is dat een ander kabinet het nog heel veel slechter zou hebben gedaan! Kortom: Als het op de Noordpool kouder wordt, krijg ik het daardoor nog niet warmer. Dat Bos niet heeft geregeerd maakt van Balkenende nog geen Goeroe.

 18. Maverick. schreef op : 18

  [17] Mee eens. De economie herstelt zich (?? is daar dan iets van te merken?) eerder ondanks deze regering dan dankzij hun beleid. De uitspraken van Wouter Bos zijn in mijn ogen ook niet meer dan een voorspelling van slecht weer in aantocht. In Amsterdam krijgen wij nu een voorproefje van de ‘linkse lente’, die waarschijnlijk eerder een linkse ijstijd zal zijn. Veel moslimknuffelen en alle verstandige en ondernemende mensen met pek en veren de stad uit gooien.

  Ik waardeer Balkie’s spontaniteit, maar zijn sociale onhandigheid helpt hem niet echt, dacht ik zo. Verder vind ik gewoon dat zijn regering van geen kant deugt. Ik ben het gehannes rond de EU grondwet en ‘terrorismebestrijding’ nog niet vergeten. Over Job Cohen en zijn geitenwollensokkenrakkers zal ik maar zwijgen…