maandag, 4 september 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hoe verkoop ik een oorlog?

Je begint met te zeggen dat het een vredesmissie is, met zeer beperkt mandaat.

Wanneer je daar toestemming voor krijgt, moet je daarna, natuurlijk heel veel extra maatregelen nemen, want het gaat tenslotte om de veiligheid van onze jongens.

Vandaar dat er extra speciale terreinwagens nodig zijn die toevallig? gelukkig net snel uit Australië geleverd konden worden en dienen er extra ondersteunende troepen en vliegtuigen bij te komen.
Wanneer alles goed en wel op de geplande en in het mandaat afgesproken plek in Uruzgan is, gaan we tijdelijk assisteren in Kandahar. Daarmee niet alleen de missie vergrotend, maar ook het actieve gebied.
En voor je het weet zit je ala Irak, met meer doden dan er aan terrorisme slachtoffers in Nederland/Europa gevallen zijn.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Terrorisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hub schreef op : 1
  Hub Jongen

  Zeker als je dan ook nog op je eigen troepen gaat schieten. NOS-bericht:

  "NAVO-vliegtuigen hebben in het zuiden van Afghanistan per ongeluk het vuur geopend op eigen troepen. Daarbij is een Canadees omgekomen. Volgens en zegsman van de NAVO zijn er ook gewonden, maar hoeveel is niet duidelijk. Ook over hun nationaliteit is nog niets bekend."

 2. Anonymus schreef op : 2

  Een paar cijfers en achtergronden?

  www.uitpers.be…

 3. peterk schreef op : 3

  [2] Dat kan leuk worden in de VS. De laatste tijd is er enige beweging omtrent de illegaliteit van de heffing inkomstenbelasting en de IRS (ook illegaal bezig).

 4. Hub schreef op : 4
  Hub Jongen

  [2] Dank voor deze zeer interessante informatie. Ik zal trachten deze in een voorpaginastukje te verwerken. Krijgt het nog meer aandacht.

 5. Marcellus schreef op : 5

  Als je een oorlog wint dan verkoopt die zichzelf.
  Begin daarom ook nooit een oorlog die je niet kan winnen. En om te winnen moet er een duidelijk doelwit zijn om uit te schakelen. What/who the fuck is ‘ons’ doelwit in Afghanië?

 6. Hendrik schreef op : 6

  Terugtrekken die hap.

  Hoor explosies voor de WTC torens instorten:
  www.eiw777.zomi.net…

 7. Anonymus schreef op : 7

  [6] Bedankt ook voor deze buitengewone link. (Was me nog onbekend)

 8. Spynose schreef op : 9

  Overigens vraag ik me af: Vallen de "jongens" (en troost-)"meisjes" daar in Kamdathaar nog steeds onder de jurisdictie van de gristelijke vredesapostel Donner ?