woensdag, 11 oktober 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Fembot

Beroepssocialist Femke Halsema zet zich schrap voor wat waarschijnlijk haar laatste verkiezingen zullen worden. In de peilingen daalt de populariteit van haar clubje boomknuffelende vegetariers en aangezien dit dus de tweede parlementsverkiezingen worden waar Femke geen potten kan breken en daarmee haar vertrek uit de politiek onvermijdelijk lijkt, is de paniek in het campagneteam toegeslagen. Tijd dus voor een ludieke actie.

“Na 800 meter ga op de rotonde linksaf. Kijk! Jan Marijnissen. Toet toet!” Jawel, Femke Halsema is vanaf nu beschikbaar voor je TomTom en guess what, ze stuurt je altijd naar links. Want drie keer links is ook rechtsaf.

Nou kan ik me al moeilijk voorstellen dat de fans van Halsema in de trein hun weg proberen te vinden met een TomTom Go, maar zou er ook maar één automobilist zo gek zijn om vrijwillig de stem van autohatend Nederland aan boord te halen en z’n toch al niet te beste stemming in de file te laten verzieken door de zwaarrr rrrrollende en irrrritante rrrrr van tante Halsema? Kilometerrrrrheffing en investerrrren in openbaarrrr verrrvoerrrr, de stokpaardjes van Groenlinks, daar moet je toch bij de gemiddelde automobilist niet mee aankomen.

Het is jammer van al dat belastingeld dat de jongens en meisjes bij de voormalige Communistische Partij Nederland er met deze actie weer doorheen hebben gedraaid, maar dat campagnevoeren van GroenLinks dat was niks en dat wordt ook nooit meer wat.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Paul Rosenvuller schreef op : 1

  Fembot? Lijkt mij eerder een passende playmate voor ‘Fat Basterd’. Hopelijk zijn dit de laatste stuiptrekkingen van deze 20 jaar oude roet poepende Mercedes diesel rijdster, die nu hopelijk om het Kyoto verdrag te redden voortaan haar eigen adem inhoudt. Het enige waarin Groen Links uitblinkt is leuke appartementjes scoren voor de allergelijkste Kameraden in Amsterdam Westerpark.

 2. Rechtsliberaal schreef op : 2

  Toen de eerste berichten in de media opdoken (in het Reformatorisch Dagblad en Op GeenStijl) dat Femke Halsema in een oude Mercedes diesel reed, ruilde zij die auto snel in voor een Toyota Prius.

  Wat moet een autohaatster als Halsema überhaupt met een auto? Is openbaar vervoer of een bakfiets niet goed genoeg voor deze linzensoepvreetster?

 3. Maik schreef op : 3

  Hebben jullie dit al gelezen…?
  www.hetvrijevolk.com…
  Leuk hè, zo’n terroristenliefje..???
  Lees deze ook:
  www.hetvrijevolk.com…
  en de belangenverstrengeling van Fedde Reeskamp, d66-voorman in de gemeente Haarlem.
  Het is te hopen dat d66 na 22-11 a.s. definitief uit de Kamer verdwijnt!
  Alle info te vinden op www.rechtser.com
  bouw/moskee gestaakt.

 4. Maverick. schreef op : 4

  [2] Den Haag is net iets te ver voor een bakfiets zonder brommer denk ik en in het OV zitten de kameraden noodgedwongen tussen al dat minderwaardige stemvee. Overigens is er m.i. niks mis met linzen(soep). Dat spul kan erg lekker zijn, maar is helaas door deze radikalinski’s tot hof-vreten gepromoveerd. Gelukkig hebben ze de foie gras nog niet ontdekt…

 5. Karel de Grote schreef op : 5

  Tsja, het gaat niet erg goed in het ultra-linkse en islamofiele kamp van Halseme. Nog even en de partij moet net als D’66 gaan nadenken over haar opheffing.

 6. Dr. Evil schreef op : 6

  Dat is geen rollende rrrr; een rollende r is wat anders.

  nl.wikipedia.org…

 7. chris schreef op : 8

  In het bericht (link-aktie) staat dat groen-fasistisch niet tegen auto`s is en dat klopt, ze hebben die melkkoetjes heel hard nodig om hun plannetjes te kunnen uitvoeren.

 8. Michiel schreef op : 9

  Wat een ontzettende ultrakneuzenactie zeg.

  Maar Hank heeft zeker gelijk als hij zegt dat "voor wat waarschijnlijk haar laatste verkiezingen zullen worden".

  Dat was onder meer op te maken uit haar slotrede op het verkiezingscongres, waarin ze allerlei te flauwe grapjes over Balkenendes VOC-opmerkingen maakte, en dat ook nog eens op een ontzettend onzekere manier. Dus ze beseft zelf ook wel dat het voor haar na 22-11 afgelopen is.

  Zo rond januari 2007 verwacht ik dan ook een nieuwe serie op de IKON: Femke Halsema en… 😉

  Dat programma wordt dan natuurlijk door Robert Oey geregisseerd 😉

 9. Michiel schreef op : 10

  Oh ja, nog een tip: het schijnt dat de mobiele nummers van TK-leden beginnen met 06-18305 of 06-18306. Dus 2000 keer proberen en je hebt alle 150 telefoonnummers.

 10. Slavink schreef op : 11

  Femke heeft vorige week wederom een stokoude (uit 1983), vervuilende Merdedes gekocht. Dit keer wel op benzine. Kleur 684, taigabeige.
  Doe zoals ik zeg, niet zoals ik doe!!!