donderdag, 31 mei 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *):Discriminatie mag, maar niet door de overheid!

NL-regering (26 mei) Buitenlandse afgestudeerde studenten en asielzoekers krijgen meer mogelijkheden om te werken in Nederland.: ”

LSR : Libertarische Schaduw Regering: Uiteraard geen bezwaar als die lieden niet gaan profiteren van het sociale stelsel dat door Nederlandse werkers is betaald. Ons bezwaar is dat buitenlandse timmerlieden en bouwvakkers, en xxxx niet dezelfde rechten krijgen en dus gediscrimineerd worden. (Uiteraard ook zonder die gratis uitkeringen.)

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Educatie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. Arend schreef op : 1

    Wat goed dan dat die buitenlanders die in Nederland werkzaam gaan zijn verstoken zullen blijven van discriminatie. Al zouden ze dan toch waarschijnlijk weer ‘positief’ gediscrimineerd moeten worden als het aan de FNV lag (want allochtonen). Dat hokjesdenken, discrimineren door de overheid als verplichte godsdienst is desastreus voor gemeenschappen omdat het ook in de common sense/cultuur gaat rondzweven.

    Ik voel me dan ook danig achtergesteld! Alsjeblieft IEMAND!!! Ik hoor er niet (meer!?) bij! AUB, DISCRIMINEER MIJ!?