dinsdag, 12 juni 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *): Geen woorden maar daden!

NL-regering (8 juni) Staatssecretaris De Jager (Financiën) stelt vouchers van 15.000 euro belastinggeld beschikbaar waarmee gemeenten een adviseur kunnen inschakelen om de regelgeving door te lichten op administratieve lasten.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Niet nog meer studies, maar opdracht geven aan elke gemeente om bvb voor 1 september minimaal 5 regels, controles of subsidies af te schaffen. Tevens opdracht aan centrale overheid om in die periode minimaal 20 van dergelijke afschaffingen te realiseren. Waarna in september nieuwe eisen voor afschaffing zullen worden afgekondigd.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Overheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.