zondag, 26 augustus 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijspreker zonder kop!

DE VRIJSPREKER WERKT ZELFS ZONDER KOP!

VERVELEND DAT FOUT NOG STEEDS NIET HERSTELD IS.

ER WORDT AAN GEWERKT.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. GN schreef op : 1

  Ik denk dat het komt omdat de website waar de pagina header is geplaatst niet werkt.

  www.free-europe.org

 2. Owl schreef op : 2

  Is het wel mogelijk op de één of andere manier de "100 laatste reacties" te bekijken? Dat vond ik toch altijd erg handig.

 3. Burg (nog steeds) in Thailand schreef op : 3

  Inderdaad: free-europe.org heeft een probleem. Daar is het dus wachten op.

  Ik wil het volgende adviseren:
  verander de "kop". Haal flash eruit. Flash voegt weinig toe en belemmert bezoekers die geen flash hebben of geen flash willen. Gewoon teruggaan naar doodgewone HTLM-links. Werkt sneller en is voor een ieder toegangelijk.

  Mocht je de flash animatie toch willen laten staan, biedt dan in ieder geval ook clickable links aan voor diegene ZONDER flash (ja, die mensen zijn er echt. En ja, er zijn ook mensen die geen Windows gebruiken).

 4. ffi schreef op : 4

  [3] eens flash+opera+linux zuigt 🙁

 5. De Vr. schreef op : 5

  Firefox bleef bij mij net hangen op "www.prestigeinvest.nl", soms ook op FreeEurope (o.i.d.). Problemen met deep linking?

 6. Frits schreef op : 6

  Door die bewegende wolken blijft deze site bij het scrollen altijd even hangen en dat is zeer irritant, vooral bij het zoeken naar een reactie.

  Mijn pc en internet zijn zeer snel en vers geïnstalleerd, dus daar kan het niet aan liggen. Ik neem dus niet aan dat ik de enige ben met dit verschijnsel.

  De meerwaarde van de animatie is heel klein en het valt de meeste mensen niet eens op.
  De inhoud is toch het doel van deze site. Ik heb zelf al een paar keer de site afgesloten bij het lezen van een discussie omdat de vertraging bij het scrollen (alsof het niet vloeiend maar stapsgewijs gaat) zo irritant was.

  Het zou heel jammer zijn als potentieel nieuwe bekeerlingen zich vanwege de onbelangrijke wolkenvlucht niet zouden verdiepen in het libertarisme. Ons doel kan die mensen goed gebruiken.

  We kunnen ons allemaal vast nog wel situaties herinneren, waarbij een nieuw ontdekte site snel ter zijde werd geschoven vanwege technische narigheden, zoals laadtijden of een ‘delay’ in de navigatie. Bij het verspreiden van ideeën zijn die kleine zaken funest. Het ontwaren van een nieuw wereldbeeld is immers eng en niet een graag geziene gift.