vrijdag, 15 juli 2011
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Transactionele Analyse 2: Spelletjes

Tweede deel in een serie over TA, het aanbieden van een aantal van de metaforen die nuttig kunnen zijn bij het ​​conceptualiseren en het omgaan met interacties. Deze tweede video kijkt naar spelletjes en een aantal ideeën over hoe met deze om te gaan.

Transactionele Analyse 1: ego & basistransacties

 

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Educatie, Filosofie, Psychologie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. pcrs schreef op : 1

    interessant. Ik denk dat het hele sado masochistische spelletje van overheid/onderdaan onbewust gespeeld wordt, met genoemde patronen. Aangezien het onbewust gebeurt, is het zo super moeilijk verslaanbaar en krachtig.