woensdag, 14 januari 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Huichelaar Dijsselbloem

avatar MMAP 110x110Minister Jeroen Dijsselbloem: een of ander meneertje dat door een vaag en oneerlijk “democratisch” proces dingetjes schijnt te mogen zeggen en bepalen over geld dat de roverheid van u en mij rooft. Dijsselbloem mag daar zelfs op EU-niveau over meepraten. Hoe kan het zijn, dat een groot aantal mensen in Nederland meedoet aan verkiezingen, als dit soort huichelaars zoals Dijsselbloem (en Rutte, en Opstelten en…. al die andere politici) daaruit voortkomen die dit soort psychopathisch gedrag laten zien?

Jeroen Huichelbloem weigert verantwoording af te leggen over de 1.1 MILJARD euro die de Staat der Nederlanden zonder morren als naheffing aan de EU te Brussel heeft betaald.

Werkelijk: HOE IS DIT MO-GE-LIJK? (= klik voor link naar de bron van dit stukje)

Die huichelaar zit op die plek (of zou dat behoren te doen) om de belangen van de Nederlanders te behartigen. Hij is godverd@%&^#  IN DIENST van de Nederlandse gedwongen belastingbetaler, want de belastingbetalers betalen zijn salaris, zijn uitgaven, de auto onder zijn reet en weet ik welke stiekeme praktijken hij bovendien met uw en mijn geld uitvoert. En dan weigeren transparantie te geven over ONS geld dat hij zit te verbrassen? That pisses me off.

Exit Huichelbloem, en wel meteen, laffe leugenaar!!!!!!

Als jij, Huichelbloem, het nodig vindt om de rest van jouw carrière op EU-niveau veilig te stellen, dan dien je dat maar te doen door capaciteiten te ontwikkelen (nu geheel ontbrekend voor dergelijke functies, naast die van liegen en verzwijgen, want dat kun je al heel goed, als ras-politicus) en te tonen, niet door die communistische EU-zooi daar om te kopen met geroofd belastinggeld.

(Bovenstaand is de persoonlijke mening van de auteur van dit stukje, die behoorlijk geïrriteerd raakt van dit soort “nieuws”)

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Belastingen, Economie, EU, Internationaal, Overheid, Politiek, Politiek gesjoemel, Terrorisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Overnight schreef op : 1
  Overnight

  Dijsselbloem herhaalt in zijn brief dat het belangrijk is ‘tot afspraken komen om een situatie zoals nu is ontstaan in de toekomst te voorkomen’. Lidstaten moeten in de toekomst eerder en beter geïnformeerd worden en natuurlijk valt het woord ‘transparantie’.

  Het Dijsselt mij dat ie wel lidstaten, maar geen Kamer beter wil informeren en dan ook nog het gore lef heeft het woord ‘transparantie’ durft te gebruiken, of is dat te doorzichtig?

  MMAP [2] reageerde op deze reactie.

 2. MMAP schreef op : 2
  Nominator

  @Overnight [1]: Precies, té doorzichtig 😉 .

  Zal ik eens zo “transparant” zijn wat betreft mijn inkomen en uitgaven voor de roofactie die “belastingaangifte” genoemd wordt? Dan heb ik een forse boete te pakken of verdwijn ik achter de tralies. En dit stuk vreten komt hier gewoon mee weg?

  Man man, wat een brutaliteit naar, en minachting voor, de Nederlandse burgers is deze vent.

 3. Sander schreef op : 3

  Volgens Dijsselbloem weegt het belang van de ‘betrekkingen van Nederland met andere staten en met internationale organisaties’ zwaarder dan de openbaarmaking van het bewuste bericht.

  Ja, ja, ja, natuurlijk. Nou, mij begint die superhuichelkliek zo ondertussen ook mateloos te irriteren, want het houdt maar niet op en het transformeert zo zachtjesaan allemaal van maffioso naar Gestapo, als daar al verschil tussen zit.

  (Himmler maakte van de Gestapo een korps dat alle vermeende of echte staatsvijanden van nazi-Duitsland in het Duitse binnenland en de bezette Europese gebieden opspoorde en, via een gerechtelijke vrijbrief, zonder uitgebreide juridische procedures vervolgde…)

  Nieuwe Varkenswet geeft gemeenten wettelijk recht op deportatie werklozen
  www.nachthemel.nl

 4. Overnight schreef op : 4
  Overnight

  Ach het stond hier al twee jaar geleden dat Dijsselbloem loog, waar verbazen we ons nog over? Eigenlijk alleen nog maar de brutaliteit: www.vrijspreker.nl

 5. Pendragon schreef op : 5

  … Maar wat moeten we er aan doen? Dit kabinet naait de burger iedere keer weer zonder te zoenen. En de burger> Hij slaapt lekker verder. Toch knap van die plucheverwarmers, de boel zo ernsitg belazeren en er mee wegkomen. Moet je zelf eens de BTW niet op tijd afdragen… Leuk hoor, meteen een boete….

  Hufters, niet anders dan hufters die er allang niet meer voor de bevolking zitten.

 6. G.Deckzeijl schreef op : 6

  Helemaal eens met de schrijver!
  Feit: de fiscus is een criminele organisatie.
  Onweerlegbaar bewijs is de sterftaks oftewel het gehate successierecht. Erfgenamen worden gedwongen bakken met belastinggeld af te dragen over geld waar de erflaters tijdens hun leven al bakken met belastinggeld voor hebben moeten afdragen!
  Trouwens, weet iemand hoe het op dit moment is met Toine Manders, die van het Haags Juristencomité..???
  Herinnering: tinyurl.com

 7. MMAP schreef op : 8

  @G.Deckzeijl [7]: Nee hoor, we zijn er nog. 😉

  Zover ik weet is Toine bezig met activiteiten om in zijn inkomen te voorzien. In de commercie, iets met auto’s. Voor wat zijn proces en de aantijgingen betreft geeft hij (wijselijk) geen informatie, daar een en ander nog in onderzoek (of misschien wel in proces??? Geen idee!!!) is en dan is het zeker niet raadzaam daarover te publiceren. Zijn vraag aan mensen die meer weten, om discretie hierin te betrachten, lijkt mij het enige juiste om te doen.

  Hoewel velen van ons Toine een hart onder de riem willen steken en misschien wel willen helpen, zullen we geduld moeten hebben omtrent informatie, totdat deze kwestie afgerond is.

  Ik hoop, dat Toine er als winnaar uitkomt en daarna de Nederlandse rechtsstaat middels een duidelijk artikel tot op de veters affakkelt. Dan weten wij meteen hoe de vork in de steel zat.

  G.Deckzeijl [9] reageerde op deze reactie.

 8. G.Deckzeijl schreef op : 10

  @G.Deckzeijl [9]: Vanmorgen 2 comments geprobeerd te plaatsen: NIETS..!!!
  Nog een truc van de fiscus: glashard volhouden dat er geld op je rekening is gestort terwijl het 100% zeker is dat het niet zo is.
  www.telegraaf.nl

 9. Onze Piet schreef op : 11

  Dat ie is.