dinsdag, 3 november 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nederland: land van slaven

Een van de meest opmerkelijke facetten van de Nederlandse samenleving is dat de overheid kans heeft gezien de kosten van een groot deel van de belastinggaring en een oneindige reeks van administratieve verplichtingen af te wentelen op de grote en kleine ondernemer die hiertoe op straffe van opsluiting als slaaf geëxploiteerd wordt.asdf

De kosten van BTW-administraties, loonbelastingadministraties en de kosten van de vele gedwongen dwangverzekeringsadministraties worden gedragen door de belastingplichtigen, die deze kosten uiteraard doorberekenen aan de consument.

In tegenstelling tot de negentiende-eeuwse slavenhouder is de overheid als exploitant van deze slavenarbeid niet verplicht, te zorgen dat haar slaven voldoende rest om zich te laven en te voeden. De meeste slaven zijn door middel van een ingebrand lijstnummer zo geconditioneerd, dat zij dit systeem normaal achten.

Hugo van Reijen

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Naam * schreef op : 1

  De slaven vinden het zelfs ‘sociaal en rechtvaardig’. Als ondernemer kun je het beste met freelancers werken. Vandaar ook de hetze tegen ZZP-ers de laatste maanden. En met de miljoen asiel-eisers en andere parasieten die er de komende maanden bij komen, zal iedereen extra belastingen moeten betalen tot je geld moet lenen om ze te betalen.

 2. Sé Paratist schreef op : 2

  @Naam*
  Ja, maar pas wel op, want geld lenen creëert geld…!!!

 3. Pendragon schreef op : 3

  In Nederland heeft de slaaf twee keuzes:
  1. De Staatsslaaf = ondernemer
  2. De loonslaaf = werknemer
  Beiden betalen een vermogen aan belastingen voor …
  De Ontvanger.
  De Ontvanger is een bijzonder ras dat gecreëerd is door de roverheid om de slavernij in stand te houden. De Ontvangers EN de slaven vinden het na 60 jaar socialistisch gif heel normaal dat dit zo gebeurt.
  Er zijn zelfs slaven die in opstand komen als je ze vertelt dat er ook nog andere manieren zijn.
  De Ontvangers… Zij zijn ongelooflijk slim in het indoctrineren en hersenspoelen van slaven. Er wordt vooral ingezoomd op het “Collectiviteitsdenken”. Immers het collectief is belangrijker dan het individu. Een van de belangrijkste leitmotieven van de Ontvangers is het fenomeen Nivelleren.

  Nivelleren komt er op neer dat de slaven werken, die krijgen daar geld voor en dit geld wordt dan weer van ze afgepakt om te geven aan de Ontvangers.
  Deze samenlevingsvorm begint hier en daar wat scheurtjes te vertonen, omdat zowel slaven als Ontvangers beginnen in te zien dat het niet echt eerlijk is.

  Enfin, lekker verder blijven werken, gaat goed zo.

 4. FredvdSanden schreef op : 4

  En hoe hard de slaven ook werken, de ontvanger komt ALTIJD geld tekort. 40 miljoen euro per dag om precies te zijn. Dus: harder werken, domme volgzame slaven! Uw slavenmeester heeft meer geld nodig!

 5. Pietje Puk schreef op : 5

  Leuk al die wijsheden maar wanneer verenigd men zich nou eens. Nu zitten al die egootjes elkaar alleen maar tegen te werken.

  Het besef is er, nu nog de rest…

  Wanneer heeft u voor het laatst ‘echt’ samen gewerkt?

  Jannes [6] reageerde op deze reactie.

 6. Jannes schreef op : 6

  @Pietje Puk [5]: Dat zal nooit gebeuren, we hebben hier te maken met salonlibertariërs.