dinsdag, 15 december 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Spreek een bewindspersoon aan en de politie volgt en ondervraagt je

we are changeNederland anno 2015. We are change spreekt vanuit haar journalistieke activiteiten Edith Schippers op straat aan (mevr Schippers is een bewindspersoon van Rutte II die nog niet is afgetreden). Vervolgens worden ze tien minuten lang door de politie gevolgd die ze uiteindelijk vraagt naar hun legitimatie en de inhoud van het interview.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Matthijs schreef op : 1

  Je bent helemaal niet tot antwoorden verplicht.
  Dat zou ik ook niet doen.
  Alles wat je zegt wordt tegen je gebruikt, ook dit.

 2. peter schreef op : 2

  Tja..wat kan je daar nu van vinden…ik denk meer zelfcensuur is de oplossing.

 3. Igor schreef op : 3

  Tering wat een nivo ook weer van de popo, nr 1 met baardje komt heel dom over en nr 2 vertoont ALLE kenmerken van iemand die zwaar ( dagelijks ) aan de cocaine zit…..103803 volgt de witte lijn, je zal snuivertje maar tegenkomen zonder camera of getuigen…

 4. Individualist schreef op : 4

  Waarom vraagt de Nedergestapo niet aan Schippers wat de inhoud van het interview is? Zij was er toch ook bij?

  Maar goed; dit alles heeft natuurlijk weinig tot geen gevolg. Het zijn pure intimidatietactieken, in Amerika ook wel een “chill effect” genoemd, om mensen wel twee keer te laten nadenken voor ze een bewindspersoon aanspreken.

 5. Marco Kerver schreef op : 5

  L.s.

  Dat wij in een dictatuur leven is mij en vele andere Nederlanders inmidels duidelijk. 9-11, Charlie Hebdo en de recente aanslagen in Parijs zijn niets meer dan False Flag operaties om de NWO wereld dictatuur te kunnen lanceren. Maar zoals ik al vaker heb geschreven en gezegd, in de ons omringende landen zijn de burgers bewuster en beduidend minder slaafs en kruiperig. Karaktertrekken waar de doorsnee Nederlander in uitblinkt. Dit laf, ruggengraatloos NSB volk verdient niet beter!

 6. Vilseledd schreef op : 6

  Met zijn schamele 1600 euro is die vraag ook voor baardmans en verschrikt kijkende collega (op het woord ‘advocatenkaart’) ook van belang. En hij begrijpt niet, dat ‘u’ in het meervoud ook ‘u’ is. Is altijd leuk om instanties mee te mindfucken.

  Ivor Biggun [8] reageerde op deze reactie.

 7. Bartje schreef op : 7

  Enige tijd terug is er een wit openbaar bestuur aangenomen.
  Waarin staat dat een ieder het recht heeft om in het openbaar personen te filmen en of fotogravuren.
  Dat is gedaan opdat private partijen geen claims kunnen maken op het openbaar bestuur als zij/hij word gefilmd door bv. straatcamera`s.
  En hier is overduidelijk te zien dat het bedrijf dat regering heet zich boven de wet plaatst.
  Overigs vind ik het handelen van politie ver onder de maat omdat zij dit soort wetten dienen te weten en er naar handelen.

 8. Ivor Biggun schreef op : 8

  @Vilseledd [6]: Hahahaha, een paar keer dat fragment terug gespeeld. Je ziet ‘m “denken” : shit ik ben tegen weinig opgewassen, maar dit is helemaal boven mijn niveau.

 9. Rob schreef op : 9

  De politie mag niet eens naar je identiteitsbewijs vragen als ze niet kunnen vertellen waarvan je verdacht word.
  Kennelijk zijn de bewindslieden niet gediend van lastige vragen, terwijl dat nou alles met openheid en democratie te maken hebben. Dit soort taferelen horen thuis in een dictatuur á la bijv. China of noord Korea!

  Duchesne [10] reageerde op deze reactie.

 10. Duchesne schreef op : 10

  @Rob [9]: de politie kan alles, doet wat men wil en als burger moet je maar eens proberen je gelijk te halen…..het is dus heel dapper te roepen dat politie iets niet mag, maar ga over anderhalf jaar bij de rechter maar uitleggen waar je rechten geschonden zijn, als je klacht ontvankelijk word verklaard….. je krijgt dan na zes weken een uitspraak waar je tegen in beroep kunt gaan als het niet bevalt.
  Om die reden kan een politieagent heel veel doen wat jij als burger niet leuk vind. En als de baas van de agent achter de agent staat kom jij als burger niet eens bij de rechter aan…..
  De enige kans die je hebt tegen gedrag van een agent is videopnames van derden en een grote zak met geld om een hele dure en misschien goede advocaat te kopen. Recht hebben en recht krijgen zijn twee heel verschillende zaken, net als gerechtigheid en rechtspraak.
  Of vrijheid van meningsuiting hebben en vervolgens nergens deze vrijheid kunnen of mogen uiten….behalve op een veldje achteraf op een industrieterrein….
  En ALLE teksten die door de burger worden geschreven op internet worden opgeslagen door veiligheidsdiensten, om ter zijner tijd te worden gebruikt naar goeddunken door overheden. Natuurlijk ten nadele van die burger.
  Binnen een korte tijd zal reizen alleen nog mogelijk zijn via een chip en/of biometrisch systeem, mogelijk via een DNA analyse.
  Technisch is het al mogelijk, en het controleren via de DNA word al toegepast. Een DNA id in combinatie met een chip zal genoeg zijn om de burger als geheel onder de duim te houden. En waar nog oproer komt zal een scala aan mogelijkheden zijn om dit tegen te gaan. Bij de Duitse politie is al een oproerkogel in gebruik die een DNA tag geeft op wie erdoor is geraakt. Dit gaat door kleding heen. Wie dus een kwetsuur van geweldadige aard heeft die door de overheid is toegediend kan worden teruggebracht naar de lokatie en tijdstip.
  Een andere anti rellen kogel zorgt voor irritatie en verlamming, een kleine aanpassing in de samenstelling is genoeg om mensen te immobiliseren of langdurig ziek te maken.
  Deze bovenstaande informatie is een kwestie van het bezoeken van websites van wapenfabrikanten(fabrique natrionale heeft neen mooie site met het nieuwste aan riot control spul, op luchtdruk, met onder andere chenische kogels) nieuws over biometrische ontwikkeling, de cameras die overal staan, logisch nadenken en kijken hoe de staat momenteel omgaat met de eigen wetten. Het punt van vrijheid naar dictatuur is al overschreden.
  De individuele veiligheid van de burger zal de stast een worst zijn, het is het garanderen van de belastinginkomsten en de vergroting ervan die telt, ten koste van alles. En of die inkomsten er komen door een katholieke of christelijke bevolking of een Islamistische maakt de staat niet uit.
  U bent voor de staat waard wat u de staat opbrengt, en op die basis krijgt u straks uw recht om te leven en om oud te worden.

  En het lullige is, het is nog praktisch ook.

  Duchesne [11] reageerde op deze reactie.
  Rob [12] reageerde op deze reactie.
  Vilseledd [13] reageerde op deze reactie.

 11. Duchesne schreef op : 11

  @Duchesne [10]: p.s. Geloofd u nu echt dat IS terroristen en oorlogsmisdadigers uit Syrie worden gepakt opgrond van foto’s van Facebook of internet?
  Daar is een heel andere kracht aan het werk, stil en met een gigantische database. Goolge voor de grap eens het “gene project” van National Geographic.

  “freedom just another word for nothing left to lose…” (Janis Joplin)

  Rob [12] reageerde op deze reactie.

 12. Rob schreef op : 12

  @Duchesne [10]: @Duchesne [11]:

  Nee, ik heb echt niet de indruk dat we in Nederland in een vrij land leven, in tegendeel!
  De Overheid maakt allerlei wetten (voor anderen) die ze zelf regelmatig overtreedt; en dat geldt dus ook voor politie, rechtspraak, regering en ambtenaren. Dus je gelijk halen is vrijwel onmogelijk. Heb ik zelf ervaren met de aandelenlease affaire waar de Hoge Raad de banken beschermde op verzoek van de Regering.
  Onafhankelijke rechtspraak? M’n rug op!

  En daarom kun je het best low profile blijven. Niet opvallen en gewoon doen wat je wil, zonder daar ruchtbaarheid aan te geven. Je belangrijke zaken van persoon tot persoon regelen.
  De overheid heeft toch geen mensen genoeg om iedereen te volgen.

  En inderdaad, een terrorist gaat echt niet openlijk zijn doelwit aanspreken maar komt opeens te voorschijn als niemand het verwacht en dan is het te laat.
  Onze Overheid is zo verschrikkelijk dom!

 13. Vilseledd schreef op : 13

  @Duchesne [10]:

  “En ALLE teksten die door de burger worden geschreven op internet worden opgeslagen door veiligheidsdiensten, om ter zijner tijd te worden gebruikt naar goeddunken door overheden.”

  Graag toch? Des te meer slaat de schrik ze om het hart. Laat ze lekker meelezen.

  “Binnen een korte tijd zal reizen alleen nog mogelijk zijn via een chip en/of biometrisch systeem, mogelijk via een DNA analyse.”

  Als goed en zelfs slecht Christen kun je je beroepen op de bekende passage uit Openbaringen aangaande het getal van het Beest.

 14. Duchesne schreef op : 14

  Goed of slecht christen… Je zou verbaasd zijn hoeveel mensen hun vrijheid willen opgeven voor een belofte van veiligheid. En daarbij ook jou en mijn recht op zelfbeschikking weggeven, tegen jou en mijn wil in. Dat noemt men democratie, ik noem het afscheid nemen van het mens zijn…..