Reacties
 1. malatesta schreef op : 1

  Media, NASA, Disney, Hollywood wat maakt het nog uit. WW3 is gepland, dus die komt er. En ik denk dit jaar nog te beginnen in Noord-Korea omdat zij ervan beschuldigd zullen worden van het in bezit hebben van massavernietigingswapens. Namelijk het neurotoxine VX. Met dit goedje is onlangs een neef van de Kim-Jung-Un om het leven gebracht.

 2. Nico schreef op : 3

  @malatesta [2]: VX klinkt heel mysterieus en spannend. Maar niemand heeft het over een ander en wijd verspreid massavernietigingswapen van menselijkheid; de smartphone. Mensen zitter er als een Android (een mensachtige robot) naar te turen en gaan helemaal op in hun machientje. Zoiets als een Borg die verweven is met technologie. Misschien dat een neutronenbom uitkomst kan bieden? 😀

 3. Keinstein schreef op : 4

  Hilariuous!

 4. John schreef op : 5

  Verbaast me niks.
  Kranten kopen hun artikelen ook in, en hoeven het alleen nog af te drukken.
  Als nieuwszender nu alle nieuws inkopen, en zo op hun teleprompter kunnen zetten spaart dat tijd en geld.
  Kijken of het allemaal wel klopt doet niemand meer.
  Ik dacht altijd dat de NOS vergaderde wat er die dag belangrijk was, en hoeveel tijd (seconden) er aan zouden gaan besteden in hun journaal.

  Snelle Jelle [6] reageerde op deze reactie.

 5. Snelle Jelle schreef op : 6

  @John [5]: Alleen als het anti-Trump, anti-Brexit, anti-Assad, anti-Wilders en anti-Putin is. Anders komt het nooit op het NOS staatspropagandanieuws. Het is een verspilling van tijd om te kijken naar zowel de NOS en RTL. Beide bronnen krijgen ze ook uit de dezelfde koker.

 6. Hans schreef op : 7

  Aanmelding wekelijkse e- Vrijbrief

 7. Vilseledd schreef op : 8

  Alleen voor het weerbericht loont hem om naar een andere zender te kijken.

 8. Hans schreef op : 9

  Genoemde media verworden tot staatsomroep niveau