donderdag, 13 juli 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Verplichtte religie zonder afvalligen

forced religion_state

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. IIS schreef op : 3

  Nederland is een moerasland, hoe harder je werkt en spaart of vergaart, je best doet enthousiast te blijven en los wilt maken van de verstikkende, belerende, onderdrukkende, geweldadige, liegende, corrupte, rovende overheid, hoe dieper je wegzakt.
  Hand ophouden en de criminaliteit/ambtenarij ingaan is tegenwoordig de weg die men in Nederland moet volgen als je nog enigzins wilt (over)leven??..

  Het meest onacceptabele van dit land is dat men ongevraagd de kooien van verschillende soorten roofdieren heeft opengegooid onder de noemer van “arme vluchtelingen helpen” en je je mag afvragen in hoeverre men nog welkom en veilig is in eigen land. Wat is het masterplan achter het grofweg en brutaalweg ongevraagd laten overspoelen van dit land met uitheemse roofdieren en iedereen in gevaar brengen? En voor dergelijke rottigheid ook nog even worden beroofd door de overheid om de uitheemse soorten van geld te voorzien met gratis van alles. Dit land is compleet geestesziek.

  jhon [4] reageerde op deze reactie.
  Zé [15] reageerde op deze reactie.

 2. Nico schreef op : 5

  @jhon [4]: Ieder rijk, zoals een koningkrijk of een Derde rijk, is niets meer of minder dan jezelf rijk rekenen ten koste van anderen. Ergens anders mijnen, bij jezelf opslaan en vervolgens je grenzen potdicht houden en je doelwitten profiteurs noemen. Terwijl de werkelijkheid andersom is; degenen die er een rijk op na houden zíjn de profiteurs. Projectie dus.

 3. peter schreef op : 6

  @ratio [2]: Reactie5 van IIS is weg gevallen…surfer isieus ?… top dat die surfer komt voor dat Canadese wetgeving in treed…uitgedacht?

  IIS [6] reageerde op deze reactie.

 4. IIS schreef op : 7

  Gebeurt, uitgerekend moi, hier wel vaker en in het verleden verdwenen mijn reacties zomaar in het niets!?…. Ben vergeten mijn reactie te kopiëren, anders had ik geprobeerd de reactie nogmaals tig x te plaatsen. Schijnt dat de reactie verdwijnt in de spambak o.i.d. De reactie dan alsnog plaatsen schijnt niet mogelijk (?). Vreemd, dan is verder reageren zinloos. Ben ik achterdochtig als ik vermoed dat dit misschien de bedoeling is?….. Als dit met nieuwkomers gebeurt is het kennismaken met de Vrijspreker en dan vooral met het libertarisme een reden om af te haken. Zo krijg je het vrije woord, denken en de gedachte maar moeilijk aan de man/vrouw..

  Pcrs [12] reageerde op deze reactie.

 5. IIS schreef op : 8

  Lijkt een ip issue/blokkade te zijn? Heb zo even gereageerd met ander ip’eetje en toe ging de reactie als een heet mes door de boter.

  peter [9] reageerde op deze reactie.

 6. peter schreef op : 11

  @frits [10]: complot….
  zeker.

 7. IIS schreef op : 13

  @Pcrs [12]:

  Had ik gelezen, maar ook eerder voor de wissel verdwenen er vaak reacties.Gebeurt niet alleen hier, ook andere sites verdwijnen soms reacties zomaar in het niets.

  En vaak zijn het reacties die schijnbaar een gevoelige snaar raken als het -weer- eens over de almachtige elementen, de pseude joden, het ex Slavisch volk met hun Arabieren olie vrienden of hun volprezen zionistische bankenmacht met de wijd en zijd verbrede machtige en invloedrijke vertakkingen. Men kan en mag gwnwg, zelfs tot op heden, de zwerende plek, de waarheid, het kernprobleem niet aanroeren of uitdiepen zonder sancties.

  Maar goed, vroeg of laat zal de wal het schip doen keren. De waarheid komt uiteindelijk vanzelf ooit bovendrijven, het met geweld en uit alle macht tegenhouden zal niet eeuwig lukken.

  IIS [14] reageerde op deze reactie.

 8. IIS schreef op : 14

  @IIS [13]:

  Dat we nog steeds niet met de neus op de harde feiten en realiteit zijn gedrukt en de waarheidsdoos van Pandora nog niet is geopend komt ook doordat de door pseude joden Goldman Sachs centrale bank maffia geïnstalleerde lijkenpuppet Mario Draghi van zijn meesters waanzinnig grote aantallen miljarden in de failliete boedel heeft MOETEN pompen.

 9. schreef op : 15

  @IIS [3]:
  Ben het geheel met je eens IIS, vandaar dat ik 20 jaar geleden de kuierlatten heb genomen, NL is een openbare psychiatrische inrichting geworden.
  ” Dit land is compleet geestesziek”

  Blijkbaar vind iedereen dat wel OK, cool.
  Devolutie mijn vriend.
  Blijf zelf in elk geval evolueren!

  Want,
  Geen parelen voor de zwijnen,
  Geen rozen voor de ezels,
  Blijf Uwe Zelve trouw tot in de eeuwigheid.

  En dan kan er weinig meer mis gaan.

  Stay Human I,

  J.