Reacties
 1. jhon schreef op : 1

  God is liefde !

 2. Henri schreef op : 2

  de Bron is liefde! 😉

 3. Nomen Nescio schreef op : 3

  In Amerika worden er protesten georganiseerd bij Google kantoren en bij Google bobo’s thuis voor de deur. Want het bedrijf is erg odieus geworden en pleegt actief censuur en broodroof op eenieder die het waagt om een andere opinie te hebben dan de sekte uit Silicon Valley.

  Gaan wij binnenkort protesten zien op de Amsterdamse Snuif-as waar hun Nederlandse kantoor te vinden is?

  Nomen Nescio [4] reageerde op deze reactie.
  Nomen Nescio [5] reageerde op deze reactie.

 4. Nomen Nescio schreef op : 4

  P.S. Het vliegend Spaghettimonster is liefde!

 5. Nomen Nescio schreef op : 6

  @Nomen Nescio [3]: Het spamfilter wordt (lijkt het) ook door Google gestuurd. Nog een poging tot het plaatsen van een video die e.e.a. toelicht: twitter.com

 6. Nico schreef op : 9

  @Nomen Nescio [6]: Het enige dat ontbreekt voor spamfilters is een kraakheldere gedragscode. Maar zolang je de huishoudelijke regels van deze website eerbiedigt zit je goed.

  Verder… is de redactie van Vrijspreker al te vaak lastiggevallen met vragen over spam.

  @Nomen Nescio [7]: Joh, die Bermuda Driehoek duik ik graag in! Je weet dat een bermuda een zwembroek is? Zoals er op de hele wereld maar één Bermuda Driehoek is waar je in kunt duiken, zo moet een beetje man mans genoeg zijn om maar één zwembroek in te duiken. Die van zijn vrouw 😉

  Whahahaha….

  Nomen Nescio [10] reageerde op deze reactie.

 7. Nico schreef op : 10

  In de bermuda tref je een driehoek aan. Hoewel het modebeeld van bermuda’s weleens wil veranderen. Kwestie van instelling.

  Ook het modebeeld van spamfilters kan veranderen. Kwestie van instelling.

 8. Nomen Nescio schreef op : 11

  @Nico [8]: Er lijkt een technisch probleem te zijn met het spamfilter. In het algemeen maken dit soort filters gebruik van standaardlijsten van bekende spammers en algemene spam-patronen in teksten. Dit soort lijsten worden door anonieme sneeuwvlokjes samengesteld (grotendeels geautomatiseerd).

  Het kan ook zijn dat Google c.s. proactief via het filter bezig is om van de Vrijspreker een genderneutrale safespace annex stilteruimte te maken. Stel je voor, iemand op het internet zou zich gekwetst kunnen voelen door iets dat iemand anders van het internet hier zou kunnen schrijven. Je moet er niet aan denken!

  Nico [11] reageerde op deze reactie.

 9. Nico schreef op : 12

  @Nomen Nescio [10]: Dat kan. Hier een artikel over de inmiddels overleden David Bowee en Google in de hoedanigheid onderdeel van Deep State. Een verschijnsel waar Trump kennelijk de aanval op in heeft gezet.

  Van allerlei verschijnselen is het lastig te herleiden waar ze precies vandaan komen. Overheid, Deep State, etc. Het probleem is wel… dat die verschijnselen levens belasten met desoriënterende in plaats van nuttige (zoals zuiverende) informatie.