Reacties
 1. The Red Pill schreef op : 1

  As Mark Twain once said, “If you don’t read the newspaper, you are uninformed. If you do read the newspaper, you are misinformed.”

 2. Nico schreef op : 2

  Iets breder: Ieder mens kan als medium (doorgeefluik) functioneren. Als je de bron checkt is informatie mogelijk betrouwbaarder. Tegelijk; een veronderstelde bron kan ook weer een doorgeefluik zijn.

  Uiteindelijk is het dus de vraag of de oorspronkelijke bron zuiver was. Let op: Leugens zijn pas effectief als ze genoeg waarheid bevatten.

  Wat geleerd wordt vanuit mythologie en religie komt voort uit een vervuilde bron, want strijdig met de innerlijke menselijke natuur zoals gedefinieerd door ‘moedertje natuur’.

 3. Nico schreef op : 3

  Aangezien ieder mens als medium kan fungeren, zou je kunnen stellen dat de Main Stream Media (MSM) is wat je gewoonlijk op straat hoort van mensen die ‘met de stroom meegaan’. En zijn kranten, TV- stations etc. ook media, doorgeefluiken van grote persbureaus.

  Ieder individu kan journalistieke onafhankelijkheid betrachten en wetenschappelijk onderzoek verrichten, zodat er kennisbronnen ontstaan. Vrij zuiver, want gebaseerd op eigen waarnemingen (die misleidend kunnen zijn). De kunst van zelf filteren moet natuurlijk ook aangeleerd worden.

 4. jhon schreef op : 4

  Blijf “skepsis”
  skepsis.nl

 5. ergboos schreef op : 5

  De meeste media in ons land volgend, is het blijkbaar onfatsoenlijk en racistisch om niet-Links te zijn, om het wel eens te zijn met Forum voor Democratie en om geen NGO’s te steunen.

  Nou weiger ik de PVV te steunen omdat die alle Moslims uitsluit en niet alleen Moslim terroristen.
  Maar wat is er mis met het vooraf onderzoeken wie je als vluchteling binnen laat zoals FvD wil? Ik laat ook niemand die ik niet ken in mijn huis toe en die me vervolgens zegt dat ik volgens zijn regels moet leven?
  En wat is er mis met het voorstel voor een zakenkabinet? Dat helpt de baantjescarrousel in Den Haag om zeep en daar heb ik geen enkele moeite mee; want met democratie had die allang niets meer te maken.

  Media m.u.v. de Telegraaf en Elsevier, hebben daar allemaal geen boodschap aan. Die proberen ons te hersenspoelen dat alles wat niet Links is, niet deugt.
  Linkse anarchisten krijgen ruimschoots de gelegenheid om hun gif over ons uit te strooien en daar pas ik voor. Ik laat een tegengeluid horen en heb me vandaag aangemeld als lid van FvD.

 6. ergboos schreef op : 6

  Ten bewijze van de uiterst kwalijke rol van media die onze hele maatschappij willen manipuleren, de handelswijze van het AD in de kabinetsformatie. Het lijkt er op dat het AD de formatie met deze publicatie bewust wil torpederen.

  “ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers reageert vandaag kribbig op het uitgelekte nieuws over zijn ‘voltooid leven’-deal met D66-leider Alexander Pechtold. ,,Ik heb het gelezen, maar er is nog geen akkoord”, zei hij bij aanvang van de formatieonderhandelingen in het Johan de Witthuis in Den Haag. Hij noemt de berichtgeving ‘heel schadelijk’ voor de formatie.
  De onderhandelaars kijken elkaar vanmiddag voor het eerst in de ogen sinds de publicatie in deze krant over het gesloten compromis over heikele medisch-ethische kwesties. Uit inzage in de conceptafspraken blijkt dat een volgend kabinet geen voorstellen gaat doen om de regels rond hulp bij euthanasie te verruimen. De formerende partijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie willen wél meer onderzoek naar embryo’s.
  ,,Het gaat geen gemakkelijke middag worden, dit helpt het proces niet”, aldus een geïrriteerde Segers, die zich realiseert dat het vanmiddag zonder meer zal gaan over de vraag hoe dit nieuws gelekt kon worden. ,,Ik ga nu met een bezwaard gemoed naar binnen.” Ook D66-leider Alexander Pechtold oogde geïrriteerd. ,,Ik zeg even helemaal niets”, was het enige wat hij kwijt wilde terwijl hij naar binnen beende.
  VVD-voorman Mark Rutte wilde zich niet over het compromis uitlaten. ,,Ik hou de lijn vast die ik heb ingezet, namelijk dat ik niets ga zeggen.” Ook CDA-leider Sybrand Buma hield zich op de vlakte.”

  ergboos [7] reageerde op deze reactie.

 7. ergboos schreef op : 7

  @ergboos [6]:

  En opnieuw wordt er gelekt uit de kabinetsformatie door het AD. Het AD heeft geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel!

  Wat veel erger is: vrijwel alle kranten huldigen dit gedrag; uit naam van het “recht” op informatie. Men bedoelt: wij media, willen uitmaken wat er in dit land gebeurt en desnoods hitsen we de burger op.
  Daarom verdom ik het om nog een abonnement te nemen op welke krant dan ook. Ik ga ze niet financieel steunen.

 8. ergboos schreef op : 8

  Na de rellen in Charlotville bestaat ene columniste Brekelmans in de Volkskrant het om Thierry Baudet nazi te noemen, net als degenen die het met hem eens zijn. En hetzelfde geldt volgens haar voor de PVV.

  Het NRC beschuldigt Elvis Presley 40 jaar na zijn dood van diefstal. Hij zou door zijn muziek de zwarte bevolking van hun identiteit hebben beroofd.

  Linkse media maken zich met de dag meer belachelijk en ongeloofwaardig.

  Maar goed, ik ben nog steeds een liefhebber van Elvis Presley en ik geloof in de ideeën van Thierry Baudet. Ik ben dus blijkbaar een stelende Nazi, volgens Linkse media; en daar ben ik in deze omstandigheden heel trots op!

  De Nederlandse