maandag, 11 september 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hub spreekt: 9/11, Nine Eleven

hubArtikel oorspronkelijk verschenen in 2007. Vandaag is het zes jaar geleden dat de wereld veranderde.

Exacter gezegd is dat de veranderingen in de wereld in een stroomversnelling kwamen.

Op die dag kreeg ik een telefoontje van mijn zoon om de TV aan te zetten. Toen zag ik het World Trade Center in elkaar ploffen en het was alsof de wereld verging.

Ik weet niet precies hoe mijn gevoelens van toen onder woorden te brengen. Veel meer dan mijn vrouw in mijn armen nemen om samen te huilen, weet ik nu niet meer.
Maar zeer snel erna besefte ik alweer, en sterker dan ooit, dat de mensheid in zijn algemeenheid op een gevaarlijke weg naar de ondergang is. Een (tijdelijk?) resultaat van de strijd van “het individu tegen de collectiviteit”.

Tragisch is dat zo weinig mensen dit zien of zelfs willen zien. De collectivistische propaganda en brainwashing van overheden, politici en daardoor kerk, staat, media en onderwijs, hebben hun werk gedaan. Het meest recente voorbeeld hiervan is dat een Vrijspreker aankondiging over privacy door de redactie van de site NUjij werd verwijderd. Een kleinigheid, maar wel symbolisch!

Het is een immense taak voor degenen die dat wel begrijpen, om de werkelijke invloed van ideeën te verklaren aan veel meer anderen.
Pas als we er in slagen om duidelijk te maken dat we naar een maatschappij toe moeten waarin ieder mens recht heeft op zijn eigen leven (en dus zijn rechtmatig eigendom), kunnen we een ommekeer krijgen. Dan is er een kans op een wereld met vrede en welvaart voor veel meer mensen.

De Vrijspreker zal doorgaan met hieraan te werken.

UPDATE 2017: en dat doen we nog steeds

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Tsja… het collectief voert nog steeds oorlog tegen het individu.
  Hoe meer er verziekt kan worden, hoe meer er geprofiteerd kan worden.

 2. SII schreef op : 2

  Het neerhalen van de torens was controlled demolition. Slopen van de torens was reteduur en zeer omslachtig geweest in verband met aanwezige giftige stoffen die verwerkt waren in de torens. En verder gaf het neerhalen onder valse vlag de VS de kans Irak (had part noch deel aan het gebeuren) binnen te vallen en het MO te bezetten met proxy legers. Spel, spel, spel ennuh… Larry toucheerde ook nog even 4 miljard voor TWEE aanslagen…En WTC 7 was van karton en het Pentagon beschikte maar over één bewakingscamera en een paspoort van een Saoedi-Arabische kaper lag volledig in takt op de grond…fladderde zomaar vanuit een totaal vernietigd vliegtuig naar beneden op straat.

 3. SII schreef op : 3

  Ben ervan overtuigd dat Hubert inmiddels de volledige waarheid kent omtrent het spelen met vliegtuigen en mensenlevens. Overigens is en blijft mijn dank voor Hubert groot, heb door hem veel kunnen leren.

 4. Doc schreef op : 4

  Kom nog steeds eikels tegen die zeggen dat die gebouwen door vuur naar beneden zijn gehaald.

  Beste EIKELS en aanverwante sukkels en zo: Kijk naar dit filmpje: www.youtube.com vooral vanaf 4.50 min. Grenfell tower is volkomen verwoest door brand maar staat nog steeds.

  Tuurlijk is het moeilijk te bevatten in je eikelhoof mijn beste eikel, maar stalen gebouwen kunnen nooit in elkaar zakken door brand er zijn namelijk mensen op deze planeet die GEEN eikel zijn en precies weten hoe je zo’n gebouw in elkaar zet en al fikt het helemaal uit het zal NOOIT in elkaar zakken.

  Dat is nou het probleem van eikels ze hebben geen verstand!

  loNe [5] reageerde op deze reactie.

 5. loNe schreef op : 5

  @Doc [4]:

  …kijk naar greenfell

  staat nog steeds

  aub ga ns nadenken over ‘occulte rituelen’
  ik weet wel dat t ver van jullie zgn ‘maakbare samenleving’ afstaat —
  maar die laatste Fata Morgana is jullie eigen schuld.

 6. Doc schreef op : 6

  “been there done that”

 7. Perspectief schreef op : 9

  @Perspectief [8]: “is” niet “komt”

 8. IIS/SII schreef op : 10

  youtu.bePerspectief [8]:

  Was duidelijk, had de verschillende reacties eronder gelezen. De video is veel op aan te merken, maar lijkt of is het begin van iets ‘nieuws’? De video viel mij achteraf in details tegen, maar misschien zet het aan tot andere betrachtingen en andere richtingen?

 9. Nico schreef op : 11

  Ongeacht de herkomst van die video, stel ik me zo voor dat zij voor velen als een eye-opener kon/kan dienen. Hoe het ook gedraaid wordt, het was een poging om het getijde van de collectivistische propaganda wat te keren!

  Was misschien wel beter geweest als het gewoon met open vizier was gedaan. Aan het begin openhartig vertellen; we hebben dit verzonnen om eens een ander perspectief te bieden. Maar goed… misschien ga ik teveel van mezelf uit.