zondag, 10 september 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijheid Radio Week 35

vr-s05e35

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio praten we met Toine Manders over de actie Help Manders. Vrijheidradio steunt deze actie van harte via deze pagina waar je Toine kunt steunen met crypto’s.

Verder behandelen we de volgende nieuwsberichten:

Presentatie: Dennis Oosterwaal, Yoshi Livo, Klaas Wassenaar, Peter Beukelman en Johan Jongepier

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Interessant. Twee vormen van censuur:
  1) Reclame voor ongezond voedsel weg censuren. Toe te juichen. Als ongezond weg gegecensureerd wordt blijft alleen gezond over.
  2) Reclame voor de ‘grote daden’ van de ‘grote jongens’ in de overheidsmachine weg censureren. Als die reclame kritisch van aard is, is zij gezond en geneeskrachtig van aard. Maar door weg censureren wordt een ongezonde situatie gehandhaafd.
  Politieagenten horen niet als een boksbal tussen verstoorde / gestoorde denkwijzen binnen een overheidsmachine en de burgerij in te hangen. Daar raken ze beschadigd van (PTSS en zo). Dat wens je niemand toe.

  Het verhaal over de basisschool en water klinkt als gezonde censuur met het oog op het verbeteren van gezondheid, maar misschien wel wat ongezond aangepakt 😉

  De aanhangers van het Vliegend Spaghettimonster willen mensen vooral aan het denken zetten. Hoewel deze religie ludiek is opgezet, getuigt zij wel van een serieuze levensbeschouwing. En nog realistisch ook:
  1) Kinderen worden op scholen door een spaghettimolen gedraaid om hen compartimentsdenken aan te leren.
  2) Het overheidsapparaat staat bol van compartimentsdenken.
  3) Een hoofddeksel symboliseert vaak dat er iets of iemand boven de betrokkene staat. Het blik van een vergiet symboliseert treffend het overheidsapparaat.
  4) In religies worden van dingen omgedraaid. Zo is het vergiet een omgekeerde versie van het normale gebruik. Overheidsapparaten trachten gaatjes te vinden om het gif van hun dwang over de hoofden van mensen te gieten.

  Je kunt dus rustig stellen dat deze religie netjes aansluit op de staatsreligie (zelfs de overmacht van overheidsmachines wordt symbolisch erkend en gedemonstreerd), zij het dat men mensen meer dan andere religies aan het denken wil zetten. Want het doel is waarschijnlijk niet dat dat vergiet OP een hoofd komt, maar juist dat het er AF gaat.

 2. Nico schreef op : 2

  Aansluitend op het bovenstaande;

  Wij adviseren overheidsdienaren die door hun superieuren ongezonde instructies krijgen om ongezond en daardoor schadelijk op te treden… deze niet willoos uit te voeren, maar geneeskrachtige geluiden jegens figuren met verziekte denkwijzen te laten horen. Hoe meer hoe beter.

  Bij gedemonstreerde hardnekkigheid: Hetzelfde herhalen, maar dan roepend. Wees een ‘roepende in de woestijn’ jegens figuren die je hoofd tot een onvruchtbare woestijn willen maken en bescherm daarmee zowel je eigen gezondheid als de gezondheid van anderen!