woensdag, 15 november 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Thorium demonstratie op 19-11

Altijd al meer willen weten over thorium ? Dan kan je op zondag 19-11 naar Delft voor een demonstratie Thorium Molten Salt Reactors. Buccaneer Delft en TMSR NL zijn de initiatiefnemers voor deze presentatie van twee unieke onderzoeksprojecten.  Met o.a. sprekers van NRG, het bedrijf dat onlangs in augustus een succesvolle test met een thorium-zout reactor heeft gedaan. Er wordt internationaal druk gewerkt aan de ontwikkeling van thorium-zout reactoren. O.a. in India – waar veel thorium aanwezig is -, China, Canada, de VS, Frankrijk, Denemarken, Japan en het Verenigd Koninkrijk.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Wetenschap
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.