dinsdag, 19 december 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

De moderne trouwbelofte

Trouw beloven tot de dood het verpleeghuis ons scheidt.

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico de Geit schreef op : 1

  Ooit was het huwelijk een enige en eeuwige verbintenis tussen man en vrouw, ingesteld door Christus zelf. Maarten Luther maakte er een aardse verbintenis van, die ophield bij de dood. Later kaapte de overheid het kerkelijk huwelijk.

  Mrbleusky [2] reageerde op deze reactie.

 2. Mrbleusky schreef op : 2

  @Nico de Geit [1]: Voor mij is de ring met de vinger het symbool voor vagina en penis, heb me altijd héél verbonden gevoeld de eerste penetratie. Eeuwig is lang, en er zijn mensen die met een geit trouwen. Het probleem met intensieve verpleging is dat de partner het alleen niet aankan, het probleem is dus dat de partner alleen is omdat we niet meer gelukkig zijn in familieboerderijtjes maar eenzaam in appartementen zitten.

 3. Nico schreef op : 3

  Weet je, ik vond dat ik voor vandaag wel genoeg had geschreven op Vrijspreker. Tot ik dit zag. Is dat stel schijtbakken helemaal totaal van de pot gerukt om anderen onder te schijten met hun totaal krankzinnige gedrag? Waarom wordt het tot een sport gemaakt om andermans leven te verzieken? Voor het vuurpeleton ermee en langzaam van onder naar boven doorzeven met kogels.

  Mrbleusky [4] reageerde op deze reactie.

 4. Mrbleusky schreef op : 7

  @Mrbleusky [6]: @Nico [5]: Ik snap wel dat het verdienmodel boos maakt, kom met een lief alternatief! Kogels is voor mij iets van de andere kant, de domme, lelijke kant.

 5. Mrbleusky schreef op : 9

  @Nico de Geit [8]: Das de liefde voor geld Nico, bijvoorbeeld niet echt lief hebben maar voor lief nemen omdat het zo moeilijk is de huur in je eentje op te brengen tegenwoordig.