Reacties
 1. johannes schreef op : 1

  De USA is niet de wereld, zo dus spreek niet voor ons, het is misschien het meest verotte land structueel sociaal economisch gezien dan geworden, door een handje vol secreten, zionistische khazaren zich jood noemende, en de vele millioenen meelopers, al mopperend toch de verkeerde goed betaalde kant op.

  Dante Alighieri
  The darkes places in hell
  are reserved for those
  who maintain their
  neutrality in times
  of moral crisis.

  Kun je je voorstellen hoe vol die HELL zit !

  Philosoof G&R Eigenwijs [2] reageerde op deze reactie.
  pcrs [7] reageerde op deze reactie.

 2. johannes schreef op : 5

  @doc [4]: Ik heb gelezen 1923, start de kleine ijstijd, maar wat is een aardmensen tijd voor de zon,

 3. Mrbleusky schreef op : 6

  @johannes [3]: Vreemd dat ik niet geselecteerd ben als stumper, heb et best leuk, maar het doet me pijn om te zien hoe slecht de hel is voor de motivatie, wie wil nog hard werken voor de overheersing. Misschien is de stropdas een soort omgedraaide mijter, ik loop liever in spijkerschort, maar dan moet je wel een partner verdragen om de huur op te kunnen brengen om genoeg te hebben om soms es naar een restaurantje te gaan waar je buiten moet roken in de regen zonder een afdakje omdat verslaving in een slavenmaatschappij verboden is. Vroeger was het beter en slechter, het was mooier vind ik. Decoratie, prachtige schepen. Nou is het groot en vlak en hoekig. En beter geïsoleerd.

  johannes [9] reageerde op deze reactie.

 4. johannes schreef op : 8

  @pcrs [7]: Misschien heb ik me vergist in deze, en is het een Britse onderdaan, dat is om het even, beiden de USA en de UK denken voor de rest van de wereld te kunnen denken, dat is wat ik bedoelde !

 5. johannes schreef op : 9

  @Mrbleusky [6]: Ja was misschien niet de juiste term, om in een vriendschappelijke discussie te gebruiken.
  Nou er wordt nog veel hard gewerkt, en dat is geen schande, als je iets doet, doe het dan met inzet.
  Ik ben op mijn 60 igste opgehouden met roken, jammer ik vond het fijn zo s’avonds met een wiskeytje een sigaret te roken, maar dat eeuwige gezeur, had ik geen zin meer in, dus top !
  Ja we hebben veel weggegooit stom, want we hadden niets beters om het te herplaatsen, groet