zaterdag, 30 december 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Hub spreekt: Belastingbetaler gigantisch geplukt voor falend drugsbeleid

hubArtikel uit 2007. Heel langzaam toont de realiteit aan dat het hele drugsbeleid van de overheid niet werkt en zelfs de situatie alleen maar erger maakt.
Meer gebruik, meer verslaving, meer misdaad, steeds rijkere drugsbarons, kortom een beleid dat ellende veroorzaakt en waarvoor de belastingbetaler kapitalen moet betalen.

Al jarenlang verkondigt het Libertarisme dat het niemand wat aangaat wie er drugs gebruikt. Iedereen heeft het recht met zijn eigen lichaam en eigendom te doen wat hij zelf wil. Uiteraard zolang hij datzelfde recht van anderen erkent en daar geen inbreuk op maakt.

Professor en rechter Theo de Roos zegt in De Pers: “De maatschappelijke kosten [lees belastingen] voor opsporen en vervolgen van drugs zijn gigantisch en de invoer van drugs gaat onverminderd door. … Op deze manier wordt de georganiseerde criminaliteit slapend rijk: de echte grote jongens krijg je nooit te pakken”.

Oud hoofdcommissaris Eric Nordholt:” In de 40 jaar dat ik bij de politie heb gewerkt, is het probleem alleen maar erger geworden. Iedereen binnen de politie en justitie weet dat de strijd verloren is. Het is een krankzinnige situatie en er is nog steeds geen oplossing.”
En de belastingbetaler, hij betaalde voort! En drugs productie en gebruik is tot ongekende hoogte gestegen.

Een idiote situatie die alleen maar erger aan het worden is, en die ontstaan is door politici die zich zo graag bemoeien met andere mensen. Die willen uitmaken hoe jij moet leven, wat jij mag en wat jij moet. En dat alles om hun eigen macht te vergroten. Want door die drugsverboden hebben ze enorme bevoegdheden naar zich toe getrokken.

De enige oplossing is terug naar af en de libertarische filosofie van vrijheid voor ieder individu herstellen. Er moet snel een soort afbouwschema van die verboden komen. Een onmiddellijke opheffing van al die verboden zal wel niet haalbaar zijn. Te meer omdat ook tegen allerlei andere landen en de EU verteld moet worden dat Nederland vanaf nu zijn verstand gaat gebruiken.
Maar een vrijheid voor drugs moet toch wel binnen enkele jaren gerealiseerd kunnen worden.

Maar wat gebeurt er werkelijk in Den Haag?
Vandaag gaf RTL Nieuws het bericht dat de Tweede Kamer “Growshops” *) wil verbieden. Een beleid dat weer de verkeerde kant op gaat.

Op een ander parallelgebied meldt een Teletekst bericht dat de Tweede Kamer gewelddadige computerspelletje wil verbieden. Als dit eenmaal wet is, zal het terrein van verboden spelen zich uitbreiden. Net als nu al niet meer overal “bingo” gespeeld mag worden.
Dit wordt het begin van een nieuw soort drugsmaffia:
“de spelletjesmaffia!”
———————————————–
*) Een growshop verkoopt de benodigdheden voor het telen van wiet

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Het woord ‘drug’ betekent ‘medicijn’. Maar dan moet het wel als een medicijn functioneren, niet als ziekteverwekker.

  Drugs worden in Amerika ‘controlled substances’ genoemd. Ze zijn er wel, maar alleen na toestemming verkrijgbaar onder de dwingende voorwaarden die van overheidswege gesteld worden.

  Een paar bekende drugs:
  Heroïne (gemaakt van opium) is een bruin goedje. Het woord betekent ‘held’. Helden zijn kennelijk zeer verslavend voor mensen die het geen probleem vinden om in een roes te leven, zoals door de held uit te hangen of van helden te genieten.
  Cocaïne is een wit goedje dat ook wel ‘Bolivian marching powder’ wordt genoemd. Het maakt mensen actiever, net als wie aangespoord wordt om het goede te doen.

  Hoe fungeren drugs in de rol van ziekteverwekkers?

  Stamhoofden en later monarchen kregen van eerst sjamanen, later geestelijken, later pseudo-wetenschappers hallucinerende middelen (figuurlijke LSD) toegediend die bij hen en stamleden of ‘het volk’ visioenen en waandenkbeelden genereerden.

  Hedendaagse staatshoofden kunnen van de figuurlijke LSD afgeholpen worden, zodat ze hun regeringen niet langer toestaan om figuurlijke heroïne (helden) te produceren en overheidsdiensten niet langer fabrikant van figuurlijke cocaïne (marsorders) blijven.
  Die “war on drugs” is zo gek nog niet. Als positief neveneffect zou dan de “war on terrorism” eindelijk eens succesvol kunnen worden, gezien het gegeven dat overheidsdiensten dan ook niet langer optreden als terroristische organisaties (bangmakerij en destabilisatie groentjes).

  Hoe fungeren drugs in de rol van medicijnen?

  Wanneer iemand verliefd wordt, gaat het lichaam hormonen produceren die veel weg hebben van de uitwerking van cocaïne. Iemand heeft dan geen marsorders nodig, maar komt uit zichzelf in beweging. Bestendige Liefde neemt de rol van verliefdheid over, nog steeds komen mensen dan uit zichzelf in beweging.
  Deze figuurlijke cocaïne is zeer verslavend, het fungeert als bindmiddel om geliefden onlosmakelijk met elkaar te verbinden, aan elkaar te hechten, met elkaar verweven te laten raken.

  Wie een geliefde indien nodig beschermt, is op dat moment figuurlijke heroïne oftewel een held. Dit werkt niet verslavend uit, want van nature maak je iemand op zodanige wijze wijzer dat ‘ie zichzelf kan redden.

  Opvallend: Natuurlijke geneesmiddelen worden van overheidswege bestreden om verziekende middelen die van overheidswege worden gepusht, net zoals drugsdealers doen, te kunnen ‘verkopen’.

  Iets dergelijks geldt voor cannabis. Van nature maakt een mensenlichaam inwendig cannabis aan, als geestverruimend middel. Maar burgers worden onderworpen aan geforceerde kleingeestigheid. Misschien is het daarom dat wiet misschien wel gedoogd wordt, maar iemand moet er nog meer dan x van hebben. Dat is taboe. Net als ruimhartigheid, want dat verstoort een verdienmodel.

  johannes [3] reageerde op deze reactie.

 2. johannes schreef op : 2

  Het Big Brother is watching you denken, is tot een volwassen beeld aan het worden, hier bij denk ik aan die sexuele Robot, ollegren, dat is de nieuwe big sister, samen met Rutte het sexuele onvolkomen koppel vormend, die gaan ons de volwassen, zelf denkende mensen vertellen, hoe te leven, onze kinderen opvoeden, en onder een zo groot mogelijke druk, en angst patroon te houden, om hun geknoei te vergemakkelijken, kom op, stoppen hier mee,
  andere tijden met andere zeden en mensen, echte mensen niet van die volmaakte sexueel mindervalide ubermensen, die ons kapot maken, willens en wetens.

 3. johannes schreef op : 3

  @Nico [1]: The USA zit vol Hero’s, alle oud soldaten zijn Hero’s, Drugs zijn verboden maar pijnstillers niet, en die killen jaarlijks meer als 65000 Pseudo Hero’s, ach het is de nawerking van de revolution, the Dixi is down, but not out, en daar zijn ze nu nog mee bezig om hun werk af te maken, er mag niets autenthieks American blijven bestaan, de glorie van de Zionistische Khazaren moet vervolmaakt worden, the Bankers and their Jewes slaves are the new masters of humanity,
  ha ha denken ze, nu ze gaan van een verdomde kouwe kermis thuis komen, als ze dat halen tenminste, groet

 4. johannes schreef op : 4

  Wij hadden een familie erecode, werd er iemand van onze familie wat aan gedaan, werd daar op geantwoord, met een antwoord wat overéénkwam met het aangedane leed, dit heet weer wraak, en is een volkomen natuurlijk gebeuren, maar door het kleiner worden van onze familie, en de niets begrijpenden, die met glazen ogen op hun robot instructie schermtje starende pseudo familie leden, , hebben de kwaden vrijspel, een vader die zijn kinderen worden gemolesteert of erger vermoord, heeft de morele opdracht dit te wraken, en niet lullen maar doen, dit is namelijk het enige antwoord wat kwade geesten afkomstig van de Goddelijke Genesis begrijpen, zij kregen wel het Goddelijke uiterlijk, maar de geest van een verscheurend dier, verder verrijkt met een onmenselijke religie, denk dat het zo wel duidelijk is, dat we ook gigantisch mentaal worden geplukt, en zelfs vermorseld !

 5. Bertuz schreef op : 6

  @Jaas [5]: Lijkt.mij ook.

 6. Rien schreef op : 7

  “Belastingbetaler gigantisch geplukt voor falend drugsbeleid”

  contradictio in terminis

  Het beleid werkt precies zoals het bedoeld is! 100% success.

  Mrbleusky [8] reageerde op deze reactie.

 7. Mrbleusky schreef op : 8

  @Rien [7]: Ja, dat denk ik ook, naar wens van de grootste dealers, in 1910 waren dat de engelse en nederlandse staat, waardoor de opium-oorlog met china begon. Ik denk dat de staat thuis is in alle groothandel, en de burgers werken en als er een goede oogst staat komen overheids-dienaren het opeisen, om het volgens mij weer op de markt te brengen. En ook voor die gratis slaven-arbeid krijgen die burgers ook nog straf..