zondag, 3 december 2017
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Vrijheid Radio Week 46

Vrijheidradio is ieder weekend te beluisteren via de volgende platforms. De volgende nieuwsberichten komen aan bod:

In deze aflevering van Vrijheidradio bespreken we het volgende nieuws:

Presentatie: Jurjen, David, Peter, Dennis en Johan

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Nico schreef op : 1

  Heersers zijn bezorgd om ons vanwege stijgende bitcoinkoers:
  Interessant, de organisatoren van een piramidespel (gereguleerde machtspiramide) zijn ‘bezorgd’ over een ander piramidespel. Angst voor concurrentie?

  Tijdens die tulpenbollen-hype gingen mensen in verzinselen geloven, een luchtbel die later uiteen spatte. Logisch dat dat inflatie aanjaagt. Een harde munt krijg en hou je als je in keiharde feiten gelooft.

  De lijdensweg van een ambtenaar, poen vangen, geen klap uitvoeren:
  Nou.. da’s niet helemaal waar. Ambtenaren zijn een soort artillerie-schutters die via post projectielen naar huishoudens afschieten, die daar als een bom kunnen inslaan. Met gifgas, vanuit de loopgraaf onder een bureaucratische muur. Wil een ondernemer een klapper maken, dan zet ‘ie wetgeving en bureaucraten in.
  Het treurige is dat veel ambtenaren niet door hebben dat ze als nuttige idioten in bullshit jobs worden ingezet, functies die schadelijk zijn voor de volksgezondheid. En dat ze heus wel een menswaardiger bestaan zouden kunnen leiden. De eerste stap: Neem ontslag als programmeerbare robot, regel zelf je zelfstandigheid. Wat trouwens voor alle werknemers geldt.

  Als loonslavenhouders (werkgevers) een tekort aan loonslaven (werknemers) krijgen, dan wordt zelfstandigheid voor iedereen een stuk makkelijker, want dan dwingt de markt je niet meer om één van deze partijen te kiezen.

  frits [2] reageerde op deze reactie.

 2. frits schreef op : 2

  @Nico [1]: Dit artikel is wel sterk Nico.