dinsdag, 9 januari 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Geen opwarming van de aarde, door de mensheid.

Meer dan 31.000 wetenschappers hebben een petitie getekend dat CO2 géén global warming veroorzaakt. Interessante onderbouwingen, waarvan ik er een paar citeer, maar eigenlijk zou u het hele verhaal moeten lezen:   petitionproject. Niet alleen wordt hiermee het democratische argument dat de ‘meeste wetenschappers het met global manmade warming’ eens zijn, onderuit gehaald, ook de feiten ontkennen manmade global warming.

Verder wordt afgerekend met het arrogante idee dat de mensheid de temperatuur naar wens zou kunnen beïnvloeden en aangetoond dat de klimaatverdragen, vooral effect hebben op de armen van deze wereld.

En realiseer je dat onder het mom van global warming, we heel veel vrijheden en rijkdom overdragen aan politici die met steeds hogere kosten, meer macht vergaren.

Kortom, tel uit je verlies door achter deze ongefundeerde zaken aan te lopen, maar bij twijfel: lees het artikel!

Voor de haastige lezers: een paar citaten uit het rapport:

Hydrocarbon use and atmospheric CO2 do not correlate with the observed temperatures. Solar activity correlates quite well. Correlation does not prove causality, but non-correlation proves non-causality. Human hydrocarbon use is not measurably warming the earth. Moreover, there is a robust theoretical and empirical model for solar warming and cooling of the Earth (8,19,49,50). The experimental data do not prove that solar activity is the only phenomenon responsible for substantial Earth temperature fluctuations, but they do show that human hydrocarbon use is not among those phenomena.

In all seven glacial and interglacial cycles, the reported changes in CO2 and CH4 lagged the temperature changes and could not, therefore, have caused them (66).

The 650,000-year ice-core record does not, therefore, agree with the hypothesis of “human-caused global warming,” and, in fact, provides empirical evidence that invalidates this hypothesis.

The “human-caused global warming” – often called the “global warming” – hypothesis depends entirely upon computer model-generated scenarios of the future. There are no empirical records that verify either these models or their flawed predictions (96).

Claims (97) of an epidemic of insect-borne diseases, extensive species extinction, catastrophic flooding of Pacific islands, ocean acidification, increased numbers and severities of hurricanes and tornados, and increased human heat deaths from the 0.5 °C per century temperature rise are not consistent with actual observations. The “human-caused global warming” hypothesis and the computer calculations that support it are in error. They have no empirical support and are invalidated by numerous observations.

Reactor accidents are also much publicized, but there has never been even one human death associated with an American nuclear reactor incident. By contrast, American dependence on automobiles results in more than 40,000 human deaths per year.

To be sure, future inventions in energy technology may alter the relative economics of nuclear, hydrocarbon, solar, wind, and other methods of energy generation. These inventions cannot, however, be forced by political fiat, nor can they be wished into existence. Alternatively, “conservation,” if practiced so extensively as to be an alternative to hydrocarbon and nuclear power, is merely a politically correct word for “poverty.”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. schreef op : 1

  De meesten van ons hebben tijdens de biologielessen op de middelbare school geleerd dat planten van CO2 O2 maken voor mens en dier.
  In het Westland wordt CO2 toegevoegd in de kassen om de planten beter te laten groeien.
  Meer planten en bomen zorgen dus voor meer zuurstof.
  Is het de bedoeling dat we allemaal uiteindelijk stikken?

  Ivor Biggun [13] reageerde op deze reactie.

 2. Kim Winkelaar schreef op : 2
  Kim Winkelaar

  Mooi lijstje van alle (bekende) invloeden op het klimaat: wattsupwiththat.com
  Dat zijn er honderden. Maar nu net die ene (CO2) is de grote boze schuldige. Als je dat gelooft dan kijk je waarschijnlijk ook nog iedere nacht of er geen monsters onder je bed liggen.

 3. Mrbleusky schreef op : 3

  Héhé, eindelijk weer een schuld-gevoel minder..T’is nog jammer dat ik een man ben, maar hopelijk mag dat ook weer binnenkort zonder de schaamte dat ik de hele tijd achter m’n lul aan loop.

  Philosoof G&R Eigenwijs [18] reageerde op deze reactie.

 4. schreef op : 5

  Niets is zo veranderlijk als het weer, de natuur en de mensch….

 5. anp rebel schreef op : 7

  Remedie

  Interessant in het artikel vond ik ook de beschouwing wat er gedaan zou kunnen worden indien de aarde naar ons bevinden te koud of te warm zou zijn geworden. Als de aarde te koud is, dan kunnen we daar praktisch niks aan doen. Is de aarde te warm dan zou volgens natuurkundigen tegen een kleine fractie van de kosten alleen al van de huidige Nederlandse windmolens daar wel iets tegen gedaan kunnen worden. voldoende zou zin om kleine deeltjes in de buitenste laag van onze atmosfeer te brengen die zonlicht weerkaatsen.

  Maar voordat we daar mee gaan experimenteren, lijkt het me wel verstandig, ja, smeek ik mijn medemensen, om alle mensen die nu voor camera’s verschijnen om dingen over klimaat te zeggen (types als EU deskundige Frans Timmermans, die Frans geleerd heeft: “Je bent een idioot als je niet in klimaat opwarming door de mens gelooft.”) daarvan weg te houden of in ieder geval van competente wederhoor te bedienen.

  Mrbleusky [10] reageerde op deze reactie.

 6. schreef op : 8

  @Mrbleusky [6]: Een ouwe Sioux vertelde me eens dat lachen het beste medicijn is.
  Men heeft maar 6 spieren nodig in het gezicht om te lachen, en meer dan 60 om sjagrijnig te kijken.
  Zo kost het in het leven meer energie elkander te vernachelen dan samen lol te hebben.

  Count your blessings!

 7. schreef op : 9

  Het zou van wijsheid getuigen om voor politici en trawanten als ene timmermans speciale inrichtingen op te zetten.
  Dit gezien hun uitspraken en daden tegen de menselijkheid.

  Mrbleusky [11] reageerde op deze reactie.

 8. Mrbleusky schreef op : 10

  @anp rebel [7]: Deeltjes verdelen om de boel af te koelen lijkt het doel van de huidige macht, verdeel, laat ze maar bevriezen en heers over een bolletje ijs, en eis de belasting op. Als je weerwoord wil adviseer ik klimaatgek.nl, maandenlang schuldgevoelverlichtend leesplezier. Het mooiste? Ze weten het niet!

 9. Mrbleusky schreef op : 11

  @Zé [9]: Zet ze in een goed afgedichte wei met schrik-hek, en misschien vinden ze het geluk, zo niet zal de compost goed doen aan de grond, en dan maken we een seizoentje of drie echte timmermans-sperziebonen’ Dat gaat vast goed opleveren!

  Zé [12] reageerde op deze reactie.

 10. schreef op : 12

  @Mrbleusky [11]: Ik tracht de poppenspelers juist weg te houden hier.
  Laatst nog de burgemeester en de loco ( what’s in a name?) buiten geflikkerd, stonden zomaar in de schuur hiero.
  En dat kan nie, want hier ben ik de burgemeester.
  Men hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn….

  Mrbleusky [15] reageerde op deze reactie.

 11. Ivor Biggun schreef op : 13

  @Zé [1]: Het is bij de tuinders ook bekend dat de toegevoegde energie nodig om de temperatuur constant te houden hetzelfde blijft bij een toename van CO2 in de kassen. M.a.w. CO2 is per definitie geen broeikasgas.

 12. schreef op : 14

  Dag Ivor,

  Maar het is toch niet alleen de temperatuur die zorgt voor de groei van planten?
  Daarbij draagt een hogere luchtvochtigheid bij aan een hogere temperatuur.

  Groet,

 13. Mrbleusky schreef op : 15

  @Zé [12]: We hebben wel es een loco gehad diehier die kwam vertellen dat we geen vuur mogen maken buiten, wel binnen en in ons hart, maar de rest moeten we bij het gemeentelijk belasting-paradijs inleveren, dan gaan hun er weer mee vandoor. Ik was er niet bij, als ie nog es komt bied ik hem misschien een six-pack bier aan om het daarna zelf uit te pissen. Lachen hé, loco’s, de echte is nog te verlegen om op visite te komen.

  Nico [35] reageerde op deze reactie.

 14. schreef op : 16

  Hier istie nie verlegen, maar bang voor mijn grote Hollandse bek waarmee ik hem altijd van repliek dien.
  Zijn de Franskes niet zo gewend.
  En als ie komt is het met rugdekking van de locoloco.
  Want feitelijk is le maire hier de stroman en de loco die de lakens denkt uit te kunnen delen.
  Helaas, maar niet hier, en dat zijn ze niet gewend.
  Wel stiekem andere briefjes en rekeningen in de brievenbus laten stoppen.
  Tis overal hetzelfde, hier in een gehucht van 90 zielekes, of bij de Nazigoofen in Brussel.
  Worst tijd dat de machtspyramide permanent ondersteboven wordt gezet, power to the people !
  Maar ja…

  Mrbleusky [17] reageerde op deze reactie.

 15. Mrbleusky schreef op : 17

  @Zé [16]: Je wil nie weten wat er allemaal mogelijk is met een dompie en een tirefort met een paar poelies.

 16. Philosoof G&R Eigenwijs schreef op : 18

  @Mrbleusky [3]:
  Je zou ook eens kunnen proberen, achter uit te lopen!
  De meeste oplossingen liggen voor de hand, dus handen op de rug;
  In dit geval!

 17. johannes schreef op : 19

  De Franse Burgemeesters zijn de Elu de gekozene, en daar tillen de Franse citoyenté wel zwaar aan, ’t is waar ze zijn niet altijd jouw keuze, maar houdt ze tevriend, soms they comme handy, er wordt ontzachelijk aan ze getrokken, ieder één wil kleine faveurtjes, bij mij was het een buurman de oude Burgemeester lang burgemeester geweest, ach hij bade zich in het peblieke zonlicht maar geen slecht mens, kilo’s auweltjes verzwolgen in de kerk, ach beste jongens, ook het oude Frankrijk is stervende, ik bezie het allemaal wat milder, en ja ? beschik misschien over de goede relaties, zo werkt dat in een republiek, maar het is toch heel verschillent, gekozen door het volk, of benoemd van uit het politieke reet likken, groet

 18. schreef op : 20

  Les maires worden gekozen door de raad, het conseille.
  De bekende vriendjespolitiek dus.
  Iemand die mij aangeeft bij de impot omdat ik mijn eigen huis verbouwd heb zodat mijn woontax 10x verhoogd wordt is NIET mijn vriend en gaat dat ook nooit worden.
  Burgemeesters kunnen doen en laten wat ze willen hier.
  Elk jaar stomme dingen verzinnen om het budget er doorheen te jassen daar ze anders het volgende jaar minder krijgen.
  Het geld wat van de bewoners is gestolen, terwijl ze nergens om vragen en de raad aan de bewoners ook niets vraag of mededeelt.
  Eenieder zit in de raad voor zijn/haar eigen belang en de burger’vader’ schikt naar eigen goeddunken.
  Dat mag dan een republiek genoemd worden, het is net zo’n fascistische kolerezooi als bij dat oranjetuig in Vernederland of elders.
  Vandaar mijn voorstel de machtspyramide’s 180° om te draaien, op de kop te zetten, de bestuurders onderaan in de punt, de bevolking in de brede bovenlaag, zoals het behoort te zijn.
  Zijn we meteen van die leugenmachine over het opwarmen van de aarde verlost, want dat is het topic hier.

  Mrbleusky [21] reageerde op deze reactie.
  johannes [26] reageerde op deze reactie.

 19. Mrbleusky schreef op : 21

  @Zé [20]: Toch warm ik de aarde wel een beetje op volgens mij, buiten is het 7 graden, binnen 27, effe opgestookt om te koken en te laat de rem der op gezet. Licht zuurstofgebrek vanwege de uitgezette lucht en weer heter dan in de zomer als het heet is buiten, dan wist ik et altijd onder de 24 te houden.

 20. schreef op : 23

  Twee goed betaalde marionetten, en jij geloofd daar in?

 21. schreef op : 24

  Ah, U recycled organisch geproduceerde warmte?
  Mag dat?

 22. Mrbleusky schreef op : 25

  Kijk toch es wat er allemaal instort. Hoe heet dat beeld met gouden kop en lemen voeten die in de regen staan? Europa met een hap er bijna uit en aardig wat happen zwaar verarmd, en de afspraken, de wetten worden zo dus ook waardeloos. Ik denk dat het warmer gaat worden, onder elkaar. Warmte maakt vrij, vrijer, vrije keuze wat je wilt, vrij onderwijs en vooral vrij om je eigen docter te zijn. Geen verboden meer, geen verplichtingen. Misschien terug naar tienden. Het wordt een heel interessant jaar, ik vraag me af wie de geschiedenis gaat schrijven. Ik hoop een vrijwilliger!

 23. johannes schreef op : 26

  @Zé [20]: Wij laten dit niet gebeuren, de burgers dan, men wilde een soort vuilverbranding bouwen, heb er geen verstand van, maar het geeft viese gassen, en daar voelden wij niks voor, een paar rijke jongens van die omhoog gevallen L’clerc figuren, o het was zo mooi en goed voor de natuur, je kent dat, wij hielden onze poot stijf, dus niet, maar in grote lijnen heb je gelijk het is allemaal koeien handel, handje klap
  maar Wind je niet op, het hoord bij de mensen, konkelefoesen, ze doen maar, ik leef of liever gezegt wij leven ons leventje, Groet !

  Mrbleusky [30] reageerde op deze reactie.

 24. schreef op : 28

  Zegt me weinig Doc al die grafiekskes en schema’s, ik kijk liever gewoon om me heen als ik buiten ben en zie dan dat alles OK is.
  Zolang het gras groeit…..

 25. schreef op : 29

  @doc [27]: 3e link doet het niet trouwens.

 26. Mrbleusky schreef op : 30

  @johannes [26]: Het is echt nogal makkelijk om alles van natuurlijke afbreekbare materialen te maken, dan wil iedereen de vuilstort wel hebben, maar de gifstoffen, de onafbreekbare olie-producten, die vind ik een beetje eng, de olie-verbranding in ontelbare auto’s en vliegtuigen vind ik niet eens zo erg, stel je voor dat het olieveld in saoudi-arabie door een aardbeving open zou breken en al die olie de oceanen overspoelt, dat zou een levens-beëindigende ramp zijn. Nog een jaar of vijftien doortuffen en dat gevaar is geweken, waar komen de gifstoffen vandaan en waar laten we die? Ik heb ontdekt dat varkens-vet een veel beter smeermiddel is dan lager-vet van ongeacht welke olie-maatschappij, en in slechte tijden kan je er op overleven vermengd met aardappels. Hoe kan het uberhaupt bestaan, vergif, de wereld is toch compleet natuurlijk?

  johannes [32] reageerde op deze reactie.