woensdag, 21 februari 2018
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Geen referendum over referendumwet.

Ze vinden u veel te dom om te bepalen wat u wilt, laat hen maar bepalen wat u wilt of wat nep-nieuws is.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl
 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hang Bejaarde schreef op : 2

  Het meest cynische aan het hele verhaal is de enorme haast die de Zweedse nepprinses en die corrupte veilingmeester, en ook die lachende brilsmurf, hebben om referenda af te schaffen. Wat staat er werkelijk op het spel dat dit ongeveer hun prioriteit nummer een is? Om welke redenen werken de gristelijke partijen hier aan mee? Is dit conform de wil van de Heere en hoe weten zij dat zo zeker?

  De Telegraaf schreef gisteren dat Nederland een “narco-staat” is geworden (volgens hen). Met dit soort politici lijkt mij dat een feitelijk juiste constatering. Welke personen zijn de narco-deep-state van Nederland die de werkelijk orders uitdelen en waar die Drugs’66 lakeien aan gehoorzamen?

  Als het referendum wordt afgeschaft, schaf dan ook maar de verkiezingen voor parlement en gemeenteraden af. Laat Drugs’66 dan voortaan de leden van deze vergaderclubs benoemen.

  johannes [11] reageerde op deze reactie.
  johannes [18] reageerde op deze reactie.

 2. Mrbleusky schreef op : 4

  @Hang Bejaarde [3]: Samen met een geel zonnetje maakt dat groen, ja..

 3. Bertuz schreef op : 5

  Een raadgevend referendum is een gedrocht. Het wekt verwachtingen, meer niet. En als die verwachtingen niet gehonoreerd worden, ontstaat teleurstelling en frustratie. Een bindend referendum zou in dit opzicht beter zijn. Maar er bestaat ook zoiets als de dictatuur van de meerderheid. Meerderheidsbeslissingen zijn ook niet per se goede beslissingen. Net zo min als parlementaire beslissingen de beste zijn. Wat dan wel?

  Mrbleusky [7] reageerde op deze reactie.
  mikkie [12] reageerde op deze reactie.

 4. The Red Pill schreef op : 6

  zoals Bastiat zei: als het volk moet stemmen op politici dan zijn ze zeer competent. na de verkiezingen zijn ze hopeloos dom en moet de Staat alles voor hen bepalen.

  Mrbleusky [8] reageerde op deze reactie.

 5. Mrbleusky schreef op : 7

  @Bertuz [5]: Teleurstelling en frustratie komen vanzelf als je geen toestemming krijgt te leven zo je wil. Het woord mist een letter, preferendum moet het zijn.

  Bertuz [10] reageerde op deze reactie.

 6. Mrbleusky schreef op : 8

  @The Red Pill [6]: Die pil neem ik niet. Heb ooit wel mee gestemd, nu loop ik liever buiten te zingen. Bent u volk?

 7. johannes schreef op : 9

  In Europa heeft ieder land zijn Eigen agenda die te koste gaat van andere landen, delen is er niet bij, het is een eindeloos gekonkel,
  en daar kunnen ze geen gezond verstand bij gebruiken, we worden geregeert door sexueel mindervalide, daar door ook minder valide in hun denken, staan ver van de gemiddelde Neder’landse familie af, vader moeder en de kinderen, dat is een ander beleven, ze zijn allemaal het zelfde Merkel, Macron, zielige zieke, maar daar door gevaarlijk voor ons samen zijn de mensen, plus aan de leiband lopen van de CIA van wege hun chanteerbaarheid, viese fototjes en zo, ja zo simpel is het, en helaas weinig aan te doen, dus wend ik mij af, en leef mijn leven, ’t is jammer, groet !

 8. Bertuz schreef op : 10

  @Mrbleusky [7]: Precies. Daar heb je geen referendum voor nodig. Dan kan je het net zo goed afschaffen. Masr dat laat onverlet dat een referendum wel een bron van frustratie kan zijn. Preferendum is wel een goed idee. Maar ook dat kan een bron van frustratie zijn.

 9. johannes schreef op : 11

  @Hang Bejaarde [2]: Het hangt aan elkaar van en door het nephotisme, vriendjes politiek, heb er mijn hele leven mee te maken gehad, in de handel is het, het gunnen van de winst, mijn moeder heeft mij er ooit op geantenteerd, hoe het zat, fatsoenshalve getrouwde mannen en vrouwen, maar in hun dagelijkse leven, een andere sexuele belevenis na streefden, en inderdaad als je er op gaat letten, zie je al die mistroostige getrouwde mensen, met dat ongeloof op hun gezicht, en die zoeken hun heil dan weer ergens anders, ’t is dat we netjes aangekleed zijn, anders zou je kotsent door het leven gaan, vroeger namen de mensen het recht in eigenhand, mijn vader vertelde mij, over de zoon van de landadel, die de meisje misbruikte zonder noemenswaardige tegenstand, ja die kwam dan onder het ijs van daan als het ging dooien, voor mijn gevoel laten wij het allemaal een beetje te veel duren, groet !

  Mrbleusky [14] reageerde op deze reactie.

 10. mikkie schreef op : 12

  @Juist Bertuz. Want kijk wat Rutte cs heeft gedaan met het referendum nav Oekraine…. zijn kont er mee afgeveegd….Wat wij (moeten) willen is een REFERENDUM ipv een “raadgevend” referendum!!Bertuz [5]:

  Bertuz [13] reageerde op deze reactie.

 11. Bertuz schreef op : 13

  @mikkie [12]: Precies. En dat zelfs nadat er door de politiek is beloofd aan het referendum gevolg te geven. Referendum prima, maar dan wel een beslissend referendum.

 12. Mrbleusky schreef op : 14

  @johannes [11]: Ik heb alleen met vrienden gehandeld, voor vrienden gewerkt, handel met vijanden lijkt me iets wat zelden voorkomt. Voor gemotiveerde inzet is vriendschap nodig. En meisjes, laat ze zelf maar kiezen dan gaat het veel beter.

  johannes [15] reageerde op deze reactie.

 13. johannes schreef op : 15

  @Mrbleusky [14]: Tussen vriend en vijand zit een groot stuk grijs, daar is het dat het gebeurt, door je geweten elastisch te houden, maak je de grootste winsten, en soms wordt een vijand een vriend, en visa versa, groet !

 14. johannes schreef op : 16

  En die gene die zo naïf is als te denken dat ze de stemmers inwoners een mogelijkheid geven om in te grijpen in hun beslissingen, doormiddel van een bindend referendum, never never, wij zijn een gebruiks voorwerp, indien versleten wordt dit vervangen, of als we eindelijk bij onze positieven komen, en de boel hardhandig opruimen, zal dit ook weer tijdelijk zijn, Roundup is niet voor niets zo prettig in het gebruik, zelfs de wortels gaan dood, ach wij de mensheid, pssstt lees er maar over, wat je overhoudt is een trauma, groet !

 15. johannes schreef op : 17

  En dan wat is beter, in je constante afvragen, met al je twijfels, hopende op, of gewoon in onwetendheid badende het loodje legt,
  vraag me dit vaak af, je maakt het je zelf zo moeilijk, groet !

 16. johannes schreef op : 18

  @Hang Bejaarde [2]: er is iets vreemds aan het geheel, loopt het ten einde, weten zij dingen die wij niet weten, waarom offeren ze D66 op, via corruptie flat, corruptie Ollegren, en zich in te zetten tegen hun Eigen kiezers, vreemd gebeuren, nou we wachten het maar af, groet !

  Hang Bejaarde [21] reageerde op deze reactie.

 17. Nico schreef op : 19

  Tsja… de gang van zaken met referenda produceert een hoop martelaren. Het woord martelaar betekent namelijk zoveel als ‘getuige’.

  En waar kunnen al die martelaren van getuigen? Nou… van het gegeven dat een club met narcistische trekjes anderen ‘gewoon’ tegen een muur laat lullen. Maar da’s niets nieuws toch?

 18. johannes schreef op : 20

  Het gaat steeds verder, het vreet de poten onder onze Nederlandse burgers stoel af, het wordt in Amsterdam door die nieuwe Hans Worst van een burgemeester, getollereerd op voorhand, dat het Islamische gebed wordt afgeroepen, dus van al die afspraken blijft dus niets overeind, maar dat wisten we al, ook op voorhand !

 19. Hang Bejaarde schreef op : 21

  @johannes [18]: Ik heb de indruk dat de nepprinses en de penthouseboy handelen naar de marsorders die zij gekregen hebben tijdens de Bilderberg-conferenties. Wat zouden ze krijgen in ruil voor hun verraad? Een lullig baantje bij een of andere vergaderclub?

  Kijk eens op de bovenste foto op onderstaande link. Zie ze buigen (of lijkt dat maar zo?) voor een van hun echte bazen. Het heerschap rechts op de foto noemt zich “Vee” in plaats van zijn echte naam (zie Twitter). Hij kent zijn plek. www.geenstijl.nl

  johannes [22] reageerde op deze reactie.

 20. johannes schreef op : 22

  @Hang Bejaarde [21]: Persoonlijk denk ik dat het niet meer terug te draaien is, de stappen zijn genomen, het volk mort, maar ze zijn niet rijp voor echte daden, ondanks al hun schulden, wordt ze iedere dag vertelt hoe goed ze het wel hebben, en die indoctrinatie werkt !
  De tegenstanders van het volk, hebben hun ziel aan de duivel verkocht, hun spel zit heel gehaait in elkaar, ze creéeren een schijn overvloed, strooien hun tegenstanders zand in de ogen, onderwijl
  werken ze hun programma af, meer Moslim, meer anti Rusland, meer belasting, minder vrijheid, het Kader wordt regelmatig verkleint, stukje bij beetje, worden de mensen ontdaan van hun waarden, transgender is de mode, normale mensen zijn uit, maar ik denk dat daar hun zwakke plek zit, hun Achillis hiel, te veel homo’s en lesbiënes bij elkaar daar komt een hele viese walm af, iets wat gewone mensen toch tegen de borst stuit, vooral dat kinderen misbruik, maar goed ’t is laat, groet !