Reacties
 1. Peter de Jong schreef op : 2

  “Je zou je af kunnen vragen wie de ware “animal” is..”

  Absoluut! Assad is een old school dictator die zijn politieke tegenstanders graag opsluit, martelt en vermoord, net als zijn vader bijna 30 jaar heeft gedaan. Een goed georganiseerde politiestaat volgens socialistische dwang en regelmaat is zijn ideaal. Hij is ook niet te beroerd om onschuldige burgers te vergassen als hij zo in het zadel kan blijven zitten. Daarin verschilt hij niet van andere dictators in de regio en elders.

  Uiteraard kan niemand zeggen of de situatie voor de burgers beter was geweest als hij na de Arabische revolutie gewoon was afgezet en berecht, maar erg veel slechter dan het nu is zal het ook niet geweest zijn.

  Verder hebben Rusland en de VS tav mensenrechten geen enkel recht van spreken, om over Iran en Saudi-Arabië, die hun godsdienstoorlog (shiieten vs soenieten) over de ruggen van de Syriërs uitvechten, maar te zwijgen.

  ===================

  “Het vermoorden van mensen is een heel gebruikelijk beleidsinstrument voor de overheid”
  ~ Stansfield Turner (CIA directeur van 1977-1981).

Reageer ook, maar check eerst de huisregels

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reacties met meer dan vijf links worden gemodereerd voor ze worden weergegeven om SPAM tegen te gaan. Je kunt <a> <b> <i> tags gebruiken in je commentaar.
Ga naar Gravatar om je Avatar aan te passen.