Ingezonden: open brief aan Mark Rutte

Door op 19 augustus 2017 om 15:46 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Meneer Rutte. Met stijgende woede volg ik het nieuws. Nu weer 2 terroristische aanslagen in Spanje en 1 in Finland. En u, uw collega’s en de EU-hotemetoten huilen krokodillentranen. U, uw collega’s en de EU-hotemetoten zijn hier echter persoonlijk voor verantwoordelijk, maar u zult er nooit op worden aangepakt. Lees verder »

Links, rechts. Links, rechts.

Door op 18 augustus 2017 om 08:00 | 43 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

The_Chairman's_New_Clothes_-_Mao_and_the_Cultural_Revolution_(by_Simon_Leys)Barcelona, Charlottesville, beeldenstorm in de VS. Aan engagement geen gebrek. Aan geweld evenmin. De extremisten claimen het nieuws, iedere dag. Politici reageren voorspelbaar, of juist niet, en dan is dat weer aanleiding voor een rel. Lees verder »

Stop de sleepwet

Door op 16 augustus 2017 om 09:00 | Reacties staat uit voor Stop de sleepwet |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten oftewel de Sleepwet is aangenomen. De AIVD kan NSA-listensvanaf 2018 grootscheeps online communicatie en informatie verwerven van het Nederlandse volk. Deze info kan rijkelijk gedeeld geworden met buitenlandse inlichtingendiensten en er mag een geheime DNA databank opgericht worden waar iedere willekeurige burger in terecht kan komen.   Lees verder »

Piet Plezier

Door op 15 augustus 2017 om 08:40 | 90 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Piet Plezier moet van zijn inkomen zestig procent afgeven aan de overheid in de vorm van belastingen, dwangverzekeringspremies, bijzondere verbruiksbelasting en nog meer. Van elke euro houdt Piet dus 40 cent over.asdfd Lees verder »

Jonge mannen frustreren

Door op 14 augustus 2017 om 06:00 | 18 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: Als overheden meer in de problemen komen zijn er meer spanningen nodig  om de aandacht af te leiden. Hoe is dit te bereiken? Opperdienaar: Jonge mannen frustreren is meestal de oplossing. Je geeft ze jarenlang probleem na probleem en je wijst een oorzaak aan. Mensen snappen toch oorzaak en gevolg niet. Een beetje zoals je een tennisbal weggooit voor je hond. Je pakt onderdanen geld af en leent het aan de Griekse overheid of je reguleert de maakindustrie weg zodat ze geen baan meer hebben. Dan geef je kapitalisme de schuld en eist meer macht en budget. Maar om de frustratie tot een kookpunt te brengen, moet je ook alle uitlaatkleppen dicht lassen. Dus doen overheden en religies, maar ik herhaal mijzelf, altijd moeilijk over drugs, drank, prostitutie en gokken. Zorg dat de jonge mannen niet meer dan 2 biertjes mogen bestellen op een concert, nergens mogen roken, drinken, neuken en/of masturberen. Lees verder »