Milieuterreur in Londen

Door op 19 april 2019 om 11:35 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Toen ik gisteren tijdens een korte stopover in Londen hoopte enige zaken te kunnen afronden, ging deze hoop volledig in milieu-activistische rook op ten gevolge van het feit, dat een aantal jongens en meisjes zich, ongehinderd door burgemeester en politie, tot taak hadden gesteld het verkeer in de Londense binnenstad door het veroorzaken van verkeersopstoppingen, geheel te ontregelen en tot stilstand te brengen. Lees verder »

Magic Mushrooms gedecriminaliseerd in Denver ?

Door op 17 april 2019 om 09:00 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Bijna zeven jaar geleden legaliseerde Colorado als eerste cannabis in de VS. Het totaal aantal staten met legalisatie is nu 32. In mei gaan de inwoners van Colorado weer naar de stembus om hallucinerende paddestoelen – magic mushrooms – mogelijk te decriminaliseren. Twee actiegroepen – Decriminalize Denver en Denver for Psilocybin – maakten zich hier sterk voor en verzamelden 9.000 handtekeningen om de wet in stemming te brengen.  Lees verder »

Drijvende kernreactor, de oplossing?

Door op 16 april 2019 om 09:44 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De Bicker ( www.deBicker.nl) kwam met een interessant artikel: Akademik Lomonosov, de eerste drijvende kernreactor, ontworpen en gebouwd door Rusland in Sint Petersburg, is in november ‘aan’ gezet voor een testperiode die loopt tot midden dit jaar. In Moermansk, op verzoek van Noorwegen dat St. Petersburg iets te dichtbij vond. Is niet alleen verplaatsbaar, maar ook goedkoop: omdat hij dezelfde ‘motor’ gebruikt als de door kernenergie aangedreven ijsbrekers van Rusland, is hij gebouwd voor minder dan €300 miljoen. Lees verder »

De Piratenpartij doet mee aan de Europese verkiezingen

Door op 16 april 2019 om 07:09 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

To vote or not to vote. Persbericht. Het besluit van de EU om linktax en uploadfilters te verplichten zal het vrije internet aantasten. Dat deed ons inzien dat er echt meer piraten in het EP moeten, ook Nederlandse. We hebben de handschoen opgepakt. We doen samen met vandeRegio mee aan de verkiezingen. Lees verder »

Psychologische oorlogsvoering

Door op 15 april 2019 om 07:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Saul D. Alinsky leerde ons dat in de politiek strijd belangrijker is dan het realiseren van een bepaald beleidsdoel. Dus als je tegenstanders jouw ideeën overnemen, dan moet je gelijk beweren dat ze het niet goed doen en het beleidsdoel verschuiven. Zodoende kwam links met een vlucht naar voren uit op een  wereld met 63 verschillende geslachten, en overal verkrachters en homophobe racisten zo niet fascisten. Een situatie waarbij de vraag voor schurken bij het aanbod achterbleef, heeft ze nooit tegengehouden om dat aanbod dan maar compleet uit hun duim te zuigen. Rechtse mensen ook niet, maar momenteel hobbelen die een beetje achter de rest aan. Lees verder »