Blockchain business voorbeelden

Door op 18 september 2019 om 09:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

In Forbes een interessant artikel over het oprukken van blockchain bij diverse bedrijven. Die ontwikkeling gaat rustig door en krijgt weinig tot geen aandacht in de sensatiemedia. Internationale bedrijven omarmen de technologie die ten grondslag ligt aan cryptocurrencies zoals bitcoin omdat ze bedrijfsprocessen willen versnellen, de transparantie willen vergroten en mogelijk miljarden dollars willen besparen. Lees verder »

Rutte III en de derde dinsdag.

Door op 17 september 2019 om 10:12 | 10 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Laten we dit artikel samen schrijven: het wordt me allemaal teveel: het aantal valse beloftes dat Rutte vandaag op de derde dinsdag en de afgelopen jaren deed. Ik geef alvast een paar voorbeelden, maar u kunt ze makkelijk aanvullen. En bij elke niet gehouden belofte, kunnen we ons afvragen: waarom hebben we dan een kabinet? Hoe kun je ze nog vertrouwen en waarom zou je hun om een oplossing vragen? Rutte stelt verlaging winstbelasting uit. (moet ik u nog herinneren aan wat er van uitstel komt?) iedereen gaat er in koopkracht op vooruit komt u maar

Verleden, heden en toekomst

Door op 16 september 2019 om 07:00 | 25 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

  Vrijspreker: Onze ervaring is dat het verleden gevolgen heeft voor het heden en het heden weer op de toekomst. De natuurwetten koppelen het verleden aan de toekomst. Hoe veranderen heersers dat? Lees verder »

Trots op de gouden eeuw

Door op 14 september 2019 om 14:33 | 39 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Er is de nodige ophef ontstaan over het Amsterdams museum. Het Amsterdam Museum zal vanaf heden de term ‘Gouden Eeuw’ niet meer gebruiken om de periode van de 17e eeuw aan te duiden. Het museum benadrukt dat het afstand doen van de term ‘Gouden Eeuw’ een stap is in een proces om het Amsterdam Museum meerstemmig en inclusief te maken. (bron). Lees verder »