Lieve Irene van den Berg

Door op 15 februari 2019 om 15:50 | 12 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

In het AD stond een column die me aan het hart ging. Ik, klimaatscepticus, werd door Irene van den Berg aangesproken. Tijd voor een close-read dus. Irene wilde antwoord, dan is het wel zo netjes dat ook te geven. Lees verder »

Hub spreekt: Steun de SP!

Door op 15 februari 2019 om 01:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Hub was erg betrokken bij het referendum tegen de Europese grondwet. Hij zag, volgens mij terecht, dat het aanvaarden van het verdrag van Lissabon een keerpunt zou zijn in de geschiedenis van Nederland. En een verdere bevestiging zou zijn van het onderwerpen van Nederland aan ondemocratische bureaucraten en buitenlandse machtspolitici. Hij schreef deze waarschuwing in september 2007: Tot vandaag had ik nooit kunnen geloven dat ik me zou verlagen tot bovenstaande uitspraak. Maar wat is er dan gebeurd dat dit heeft veroorzaakt? Wel, de Nederlandse politici, Balkenende en zijn trawanten, hebben het (bijna) gepresteerd om een heel volk te bedriegen. Ze vertellen net zo vaak als Joseph Goebels heeft geadviseerd dat de Hernoemde Grondwet een nieuw/ander stuk is, dat het niet nadenkende volk dat gelooft. Het resultaat is dat de Nederlandse en de persoonlijke soevereiniteit te grabbel wordt gegooid. Lees verder »

Oorlogspropaganda 2

Door op 14 februari 2019 om 01:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Zoals ik vorige week heb gemeld heb ik een zwak voor boeken en pamfletten. Zeker indien ze een tijdsbeeld verschaffen. Bij deze een voorbeeld van Brits Nederlandse oorlogspropaganda. Een exemplaar van De Wervelwind dat ik onlangs in bezit verkreeg. Met name de laatste drie scans zijn verhelderend. Adviezen hoe om te gaan met de politie, en met ondervragingen. Wat me vooral opvalt is het verval van het Parool, Vrij Nederland en Trouw. Bladen geschreven door rebellerende idealisten. Die hun leven op het spel zetten om artikelen te schrijven. Kranten en periodieken die thans tamelijk slaafs de collectivistische overheid steunen. Geschreven door zich conformerende  loonslaven. Haal uit deze scans wat U wenst. Lees verder »

Zo komt er een tekort aan gele hesjes.

Door op 13 februari 2019 om 11:29 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

TT: Door belastingmaatregelen lagen de prijzen van eten,drinken,elektriciteit, gas,goederen en diensten begin dit jaar gemiddeld 2,2% hoger dan vorig jaar.Dat is het hoogste inflatiecijfer in vijf jaar.Het lage btw-tarief ging omhoog van 6% naar 9%.Voedingsmiddelen werden gemiddeld 3,3% duurder.In de eurozone bleef de inflatie beperkt tot 1,4%. Op de een of andere manier, zijn de kosten bij mij en de mensen die ik ken, voor gas, electra boodschappen, veel meer gestegen dan 2,2%

Emocratie.

Door op 12 februari 2019 om 10:11 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Kinderen op het Malieveld, regels wat u mag eten, rijden of aannemen. Meestal vanwege de aarde, waar we er maar een van hebben en je maar beter voorzichtig mee kunt zijn, ook al is er daardoor minder geld voor malaria of gezondheidszorg en onderzoek. Maar ondanks dat we dat al eerder hoorden van de Club van Rome, zure regen en Al Gore: als de aarde binnen 12 jaar vergaat, waarom doen we dan zo moeilijk? Misschien eerst even naar de feiten kijken ipv een emocratische religie aan te hangen?