Meer macht voor minder mensen

Door op 22 april 2019 om 07:00 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: Waarom staan Nederlandse politici macht af aan politici Brussel? Opperdienaar: Voor een gedeelte zal het zijn omdat ze werkelijk geloven dat een samenleving beter wordt als je meer macht in de handen van minder mensen plaatst. Ze zijn nu eenmaal hun politieke reis begonnen met het idee dat onderdanen te dom en slecht zijn om hun eigen geld uit te geven. Als ze dan als Haagse Heerser merken dat ze zelf onderdaan zijn van de Brusselse Heersers, dan kan het niet anders dan dat ze nu ook te dom zijn om het eerlijk door hun geroofde geld uit te geven. Lees verder »

Sri Lanka

Door op 21 april 2019 om 14:38 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vandaag gaat ons medeleven uit naar het volk van Sri Lanka, dat door een nieuwe ramp getroffen is, waarvan de betekenis verre uitstijgt boven het leed van de slachtoffers en hun families en de aangerichte materiële schade. Lees verder »

De strijd om uw valuta terug te eisen van het grootkapitaal.

Door op 19 april 2019 om 23:10 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Hoe bereik je je doelstellingen? Door kleine stapjes. Door samen te werken. Door tal van kleine stapjes te zetten in de goede richting. In de Verenigde Staten zijn er mensen die samenwerken, die hun valuta terug eisen. Die eisen dat goud en zilver zonder restricties of aanvullende belastingen als betaal middel mogen dienen. De inspanningen van de staat Washington om BTW op zilver en goud in te stellen zijn door interventie van de Sound Money Defense League, a group of in-state coin dealers led by Dan Duncan, the Association of Washington Businesses, en tal van andere activisten tegen gehouden. Lees verder »

Milieuterreur in Londen

Door op 19 april 2019 om 11:35 | 5 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Toen ik gisteren tijdens een korte stopover in Londen hoopte enige zaken te kunnen afronden, ging deze hoop volledig in milieu-activistische rook op ten gevolge van het feit, dat een aantal jongens en meisjes zich, ongehinderd door burgemeester en politie, tot taak hadden gesteld het verkeer in de Londense binnenstad door het veroorzaken van verkeersopstoppingen, geheel te ontregelen en tot stilstand te brengen. Lees verder »