De Nederlander

Door op 20 mei 2019 om 20:20 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Een Belg, een Marokkaan en een Nederlander worden tijdens de Golf-oorlog gevangen genomen door Saddam Hoessein. Na een oneerlijk proces worden ze alle drie veroordeeld tot 10 stokslagen waarna ze in vrijheid worden gesteld. Echter Saddam is in een goede bui en zegt, “Omdat jullie Europeanen zijn mogen jullie eerst nog 1 wens doen”. “Nou”, zegt de Belg bind mij maar een mat op mijn rug. De Belg krijgt een mat op zijn rug gebonden en na 10 stokslagen toont de Belg echter weinig tekenen van leven meer. De Marokkaan kiest er voor om een matras op zijn rug te krijgen. En ook de Marokkaan krijgt 10 stokslagen en heeft nog ontzettende pijn. Als de Nederlander aan de beurt is zegt Saddam, “Omdat jij Nederlander bent mag jij maar liefst 2 wensen doen.”.De Nederlander zegt, “Dan wil ik 20 in plaats van 10 stokslagen”. Saddam kijkt een beetje raar maar vraagt toch, “Wat is dan je tweede wens”. Waarop de Nederlander antwoord, “Bind die Marokkaan maar op mijn rug”
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

Televisie

Door op 20 mei 2019 om 07:00 | 6 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: Opperheerser Rutte drong er op aan dat een debat met Thierry Baudet op televisie te zien moest zijn en niet ergens weggestopt op het internet. Lees verder »

ambtenaar

Door op 19 mei 2019 om 19:19 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Een ambtenaar zit op kantoor en gaat uit verveling eens kijken wat er in zijn oude archiefkast staat. In een hoekje ligt een oude koperen lamp. Hij pakt de lamp, wrijft erover en voila, er verschijnt een geest die hem drie wensen gunt. Ik wil heel graag naar een tropisch eiland, zegt de ambtenaar. En ja, hij is op een tropisch eiland. En dan spreekt hij zijn tweede wens uit: Ik wil dat ik op dit eiland ben met alleen maar mooie vrouwen. En ja.  Plotseling bevindt hij zich op een subtropisch eiland met prachtige vrouwen. De geest is er nog. Die zegt: Je mag nog êén wens doen. De man zegt: “En mijn derde wens is dat ik nooit meer hoef te werken.” TAADAA, en hij zit weer achter zijn bureau op kantoor!
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

ambtenaar

Door op 18 mei 2019 om 18:18 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Een agent loopt langs de gracht. Opeens ziet hij een man in de gracht spartelen die roept: “Help, help, ik verdrink.” Zegt de agent: “Da’s maar goed ook: anders kreeg je een prent, want je mag hier niet zwemmen!”
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

Hub spreekt: Goud boven 800 dollar per Troy ounce

Door op 18 mei 2019 om 01:00 | 7 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Goud blijkt nog steeds een goede belegging te zijn. Tussen 1990 en 2004 schommelde de prijs tussen 300 en 400 dollar per troy ounce. Om rond 2011 te stijgen naar een top van 1800 dollar. De laatste jaren is de waarde rond de 1200 dollar, thans is het 1300 dollar. Hub schreef november 2007 het volgende: In een jaar tijd is de prijs van goud met 190 dollar gestegen! Door de daling van de waarde van de dollar is de stijging van de goudprijs in euro’s procentueel wel minder, maar nog zeer groot. Een goede rustgevende belegging! Lees verder »