Blijfstraffen

Door op 17 juni 2019 om 10:18 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De meeste libertariërs die ik ken zijn bovengemiddeld intelligent. Om je te ontworstelen aan decennia van Staatsindoctrinatie op school en via de media moet je het vermogen hebben om verder te kunnen kijken dan ‘what is seen’  zoals Bastiat beschreef. Verder moet je logisch kunnen denken, als iedereen gelijke rechten heeft, hoe kan het dan dat Jantje iets op papier kan schrijven en daarmee kan claimen het recht te hebben om Pietje te beroven. Does not compute. Veel libertariers zijn dan ook IT-ers. Verder zijn ze vaak eigenwijs en risk takers. Je neemt een sociaal risico door zo anders te denken dan de mainstream. Vreemd genoeg is de initiatie van geweld afzweren het recept om veel van je ‘vrienden’ te verliezen. Lees verder »

Het nieuwe rechts

Door op 17 juni 2019 om 07:00 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: U bent het nieuwe boek van Michael Malice aan het lezen. Wat valt U op? Opperdienaar: Ik ga geen uitgebreide review geven, maar wat me het meest bij bleef was de bespreking van wat ‘Gamer Gate‘ wordt genoemd. In het kort kwam het er op neer dat de gaming gemeenschap in contact kwam met wat Malice ‘het evangelische links’ noemt. Dat contact kwam niet omdat de gamers hun PC verlieten en de confrontatie met evangelische links in de echte wereld op zochten. Nee, evangelische links zocht de confrontatie met de gamers. Het was al eerder zo dat links niet ‘alleen’ de non fictie wereld wilde domineren via academia/onderwijs en journalistiek. Vandaar dat ook de wereld van fictie er aan moest geloven. Waarom was er bijvoorbeeld geen zwarte Spock in de science fiction serie Star Trek? Ook fictieve buitenaardse wezens van de planeet Vulcan, moesten in zwarte vorm bestaan. Laatst was er iemand die protesteerde dat er niet genoeg zwarte acteurs in de serie Chernobyl zaten. Ook de wereld van fictie moet conformeren aan het linkse dogma. “Tutto nello Stato, niente al di fuori dello Stato, nulla contro lo Stato” — Mussolini. (alles binnen de staat, niets buiten de staat, niets tegen de staat) Lees verder »

Wilde €€’s

Door op 16 juni 2019 om 07:23 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

De ECB vindt dat er te weinig inflatie is, die zou momenteel 2,63% zijn en dat is slecht voor de economie zodat de ECB die wil aanjagen door nog meer wilde €€’s bij te drukken, naast al die ontelbare ongedekte triljarden die intussen in circulatie zijn gebracht. Lees verder »

ambtenaar

Door op 16 juni 2019 om 01:00 | 2 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Een ambtenaar moest strepen schilderen op een nieuwe weg. De eerste dag schilderde hij 400 meter. De tweede dat 200 meter. En de derde dag 100 meter. De opzichter vroeg hoe dat kwam. Wel, beste opzichter, de afstand tussen verfblik en kwast wordt steeds groter!
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

ambtenaar

Door op 15 juni 2019 om 09:11 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Er komt een Marokkaan bij de burgerlijke stand in Rotterdam en zegt: “ik kom mijn zoon aangeven” waarop de ambtenaar zegt: “dan moet je niet hier zijn maar bij de politie!”
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl