UFO’s, Area 51 en Bob Lazar

Door op 26 juni 2019 om 09:00 | 1 reactie |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Op Netflix is momenteel de documentaire Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers. Bob Lazar is een nerdy wetenschapper die in de jaren 80 door de VS overheid aangesteld werd om 9 buitgemaakte UFO’s technisch te onderzoeken. En om te zien of de exceptionele voortdrijvingstechniek – anti-zwaartekracht gebaseerd – nagemaakt kon worden. Hij bracht zijn werk via onderzoeksjournalist George Knabb naar buiten. Lees verder »

Minimum IQ en minimum voor ZZP’rs

Door op 25 juni 2019 om 09:22 | 13 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ZZP’rs ‘krijgen’ een minimum uurloon van € 16 heeft de almachtige en wijze overheid bepaald. Typisch geval van denken dat met regels allerlei problemen opgelost kunnen worden. Helaas, het blijft de vraag of dit wat oplost en zal blijken dat er weer onverwachte consequenties komen. Lees verder »

Fantoom Fascisten en Onderdrukkingskracht

Door op 24 juni 2019 om 07:00 | 4 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Vrijspreker: U sprak laatst iemand die dacht dat het toppunt van risico nemen was om kritisch tegenover grote tabak bedrijven te zijn.  Opperdienaar: Dit is onderdeel van iets wat ik wel vaker zie. Mensen die de meest ‘middle of the road’ propaganda uit slaan en dan denken dat ze in het verzet zitten. Ze bevechten een fantoom. Whoopi Goldberg zei laatst bij de Oscars de meest gangbare main stream linkse standpunten, gevolgd door de opmerking “Nu ik iedereen tegen de schenen geschopt heb” waarop een daverend applaus volgde. Zoals Dave Smith hieronder opmerkte, zou het daverende applaus al een teken moeten zijn dat je geen controversiële dingen zegt. Lees verder »

Me too

Door op 23 juni 2019 om 09:00 | 9 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Dit is de manier hoe vrouwen zich naar de top kunnen werken. Naar aanleiding van de ‘me too’ beweging. Nu wordt enkel gekeken naar wat mannen fout doen  maar er wordt nooit gekeken wat vrouwen allemaal doen om hogerop te raken. met dank aan Matt de kunstenaar

de ambtenaar

Door op 23 juni 2019 om 01:00 | 3 reacties |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Waarom is er nog steeds geen biografie over een beroemde ambtenaar geschreven? Omdat de schrijver ook in slaap viel ……………………………………………. met dank aan Hang Bejaarde
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

de soldaat

Door op 22 juni 2019 om 19:16 | Plaats reactie! |
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Het is de Eerste Wereldoorlog. Er wordt een loopgravenoorlog uitgevochten. De commandant roept zijn manschappen bij elkaar en zegt: “Vanmiddag komt er vanachter de linies een duif aanvliegen met vitale informatie. En die duif kan praten. Nu kan het zijn dat de duif gewoon in onze loopgraaf landt. Maar als we pech hebben, landt hij tussen de linies. In dat geval heb ik een vrijwilliger nodig, die de duif gaat halen.” Adolfje steekt zijn hand op en zegt: “Ik, commandant, dat zal ik wel doen.” Die middag komt de duif aanvliegen en landt tussen de linies. Adolf tijgert naar de duif toe. Hij pakt de duif en houdt hem tegen zijn oor. Dan zet hij de duif weer neer en tijgert terug. De Fransen openen het vuur. De duif wordt doodgeschoten, Adolf wordt getroffen in zijn been en in zijn linker arm. Maar het lukt hem om terug in de loopgraaf te tijgeren. “En, Adolfje?” Zegt de commandant: “Wat zei de duif.” Adolf wenkt met een stramme rechterarm de commandant dat hij dichterbij moet komen. De commandant houdt zijn oor bij Adolf’s mond. Dan zegt Adolf: “roekoe, roekoe…”
vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl