Eén van de eerste nieuwe uitvindingen van de in Griekenland in vergadering zijnde top-politici is het inrichten van asielcentra buiten het ford Europa.
Voordeel (?) is dat het dan voor die mensen moeilijker is om te ontsnappen en daardoor dan toch binnen de vestingwallen te zijn.

Er zijn landen die dit idee niet goed vinden, en niet meedoen. Maar onze Balkenende en Nicolaï (staatssecretaris van Europese Zaken) schijnen zo enthousiast te zijn, dat zij zeggen dat we het dan desnoods alleen doen.
Ik heb nog geen voorstellen gezien van de locatie van die centra. De Falkland Eilanden? Siberië? Hawaï? Of Zwitserland? Ben benieuwd waar ze mee komen.

Wel moet voor ieder simpel denkend mens duidelijk zijn dat:
– dit veel duurder is dan die mensen gewoon in [ Nederland ] op te vangen waar alle faciliteiten bij de hand zijn. Je hoeft dan immers geen leger ambtenaren, artsen, militairen, bewakers te exporteren.
– De communicatie met de opperhoofden in Den Haag moeilijker zal verlopen

De twee hoofdstellingen betreffende de werking van een overheid zullen ook hier weer op gaan:
– 1. Alles wat een overheid doet zal het tegengestelde resultaat hebben van de aanvankelijk gestelde doelen.
– 2. Er zullen onbedoelde onvoorziene consequenties optreden die punt 1 versteken.

Conclusie: Gewoon NIET DOEN.

1 REACTIE

  1. Dıt plan vertoont een sterke apartheidsstank. De asielzoekers moeten vooral niet met andere mensen in aanraking komen en vooral geen arbeid verrichten waar deze gevraagd en nodıg ıs.

Comments are closed.