Walter Block, de bekende schrijver van "Defending the Undefendables" vroeg me of ik (een deel van) mijn autobiografie wilde schrijven en wel datgene wat betrekking had op mijn ontwikkeling tot objectivist/libertariër. Deze wilde hij met een aantal andere in een nieuw boek opnemen. Over hoe mensen tot het libertarisme gekomen zijn, is immers nog weinig bekend.

Eerst had ik er geen tijd voor, eind april zag ik de mogelijkheid hem te maken.
Tot mijn verbazing beoordeelde Walter mijn ervaringen als anti-katholiek en vroeg om dat deel er uit te halen.
Omdat ik dat echter als een essentieel deel van mijn geschiedenis zie, kon ik daarin niet toestemmen. Walter en ik werden het op dat punt dus niet eens, vandaar dat deze biografie nu op 18 juni geplaatst is op de LIBERTARIAN INTERNATIONAL site.
Als geïnteresseerd, zie http://www.libertarian.to/NewsDta/templates/news1.php?art=art257

Typisch is dat Bryan Caplan, Prof. Economie, hetzelfde overkwam vanwege zijn opvattingen over Rothbard die niet helemaal strookten met die van Walter. Ook deze autobiografie kunt u vinden op de L I site: http://www.libertarian.to/NewsDta/templates/news1.php?art=art237