Gisteren was de uitstekend geslaagde MeerVrijheid bijeenkomst in Amsterdam. Meer dan honderd deelnemers, goede sprekers met interessante onderwerpen, gezellig diner.
Een kleine aanduiding dat vrijheidsideeën / libertarisme in een stroomversnelling zitten?
Op een aantal punten van deze bijeenkomst zullen we later nog wel terugkomen.

Eén zaak kreeg echter door tijdgebrek niet de aandacht die het verdiende, terwijl het toch één van de, (misschien zelfs "het"), belangrijkste projecten voor de komende tijd is: De aankondiging van de start van "FREE EUROPE".

Albert Spits toonde in zijn toespraak:<i>" De machtscentralisatie binnen de EU"</i> overduidelijk aan hoe sterk de Brusselse dictatuur zich al ontwikkeld heeft, en hoe deze steeds sterker aan het worden is. Vandaar de oprichting van FREE EUROPE.

"FREE EUROPE en zijn website zijn opgericht door een diverse groep van individuen om het publiek te informeren over de gevolgen van geregeerd worden door een groeiende Super Staat. Ons doel is niet het bijsturen van de EU in een betere richting – dit lijkt ons een gepasseerd station – ons doel is het laten uiteenvallen van de EU zelf. Als er ooit een ‘Europese Grondwet’ komt die het papier waard is waar ze op geschreven is, dan zou haar eerste artikel moeten zijn dat landen, gebieden en individuen het ‘recht op afscheiding’ hebben."

Op de bijeenkomst werd door Niek Holtzappel het voorstel gelanceerd om al direct te beginnen met een petitie voor het uittreden van Nederland (en Vlaanderen, en anderen? ) uit de Unie.
Deze actie is misschien nog belangrijker dan acties om NEEN te stemmen in een "raadgevend" (dus niet bindend) referendum over de nieuwe Europese grondwet.

Uw mening/advies wordt door FREE EUROPE zeer op prijs gesteld. Doe mee, het gaat om je eigen VRIJHEID.

Bezoek en/of reageer via de site: http://www.free-europe.org
of mail naar info@free-europe.org