Waarschijnlijk waren de meeste van onze lezers verbaasd over de laatste stunt van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, Zij kondigden aan dat ze een markt gaan openen om te gokken op toekomstige gebeurtenissen in het Midden Oosten. Zoiets als gokken bij paardenrennen.

Wie het beste gokt wanneer Saddam Hussein dood gaat, krijgt de grootste prijs.

Een aantal jaren geleden is een dergelijk systeem ontworpen om te gokken/voorspellen wanneer bepaalde politici zouden doodgaan. Ik dacht dat dit systeem een zachte dood gestorven was, maar ik zal proberen er deze week iets meer over de ontwikkeling te vernemen. Hoort u nog.

Bij het systeem dat door het US Ministerie is opgezet, hoort waarschijnlijk ook het gokken op de datum dat George Bush, Rumsfeldt en Tony Blair en anderen dood zullen gaan.
Het is ook niet onwaarschijnlijk dat personen die op een bepaalde sterfdatum inzetten, graag willen meewerken om die datum te realiseren!!
Dat zou aanslagen op Bush cs wel eens in de hand kunnen werken.

Of mag alleen gegokt worden op Midden Oosten politici?