Langzamerhand komen in de pers meer berichten over de betrokkenheid van "hoge Saoediërs" bij de terreuraanslagen en de financiering van terroristen waaronder Al-Qaida. Zelfs leden van het S-A koninklijk huis worden nu van medeplichtigheid verdacht.

We merkten dat al eerder op. Zie onder andere het artikel: "Saoedi-Arabië: De vijand van Amerika", dat al op 1 november 2002 op de site stond: http://www.libertarian.nl/actueel/actueel021101_103058.html en meer recent het artikel van Stephen Schwartz, getiteld: "Is Saoedi Arabië the real threat?" op 20 mei op: http://www.libertarian.to/NewsDta/templates/news1.php?art=art220

Ook het overgrote deel van de terroristen die direct betrokken waren bij de aanslag op het World Trade Center waren Saoedi-Arabiër.

Toch merken we weinig van een aanpak tegen dit land, vanuit de Verenigde Naties al helemaal niet. Trouwens wat zou er kunnen of moeten gebeuren? Waakzaam blijven in ieder geval!
Blijft allemaal vreemd! Wat speelt er nu echt in dit verband?