De overheid worstelt enorm met tekorten. Ze hebben allerlei dingen aan de kiezers beloofd, en kunnen die nu niet waar maken.

Toch proberen ze te redden wat er te redden valt. Er komen straks weer verkiezingen! Maar daarvoor hebben ze geld nodig. De belastingbetaler nog meer uitmelken, is onpopulair. Daarom doen ze het via accijnzen op roken en drinken. Die willen ze aanmerkelijk verhogen.
Dat dit loont blijkt alleen al uit het bedrag dat de accijnzen op roken in 2002 opleverde, namelijk 2460 miljoen euro’s, zeg maar 2,5 miljard.

Er wordt echter niet minder gerookt. In tegendeel.

Dat veel rokers die constante prijsverhoging zat zijn, is te begrijpen. De organisatie "FORCES NEDERLAND" tracht dan ook daar iets tegen te doen.

Op haar site is een petitie die je kunt onderschrijven. Kijk eens of je het er mee eens bent, en steun hen. Ga naar: http://www.forces-nl.org/petitie.html

Maar ook op de direct korte termijn wijst Forces de weg naar geldbesparing door sigaretten on line te kopen.
Zij schrijven:
"Dat raakt de regering waar het het meest pijn doet: in de portemonnee. Niet alleen is het er goedkoper en zijn er geen waarschuwingen op de pakjes aanwezig, maar ook ontvangt Forces €0,15 voor elke slof die je koopt bij discountsmoking.net! ( http://www.discountsmoking.net/ )

Met online kopen steun je je eigen portemonnee én je eigen strijd tegen de betutteling! Diverse Forces leden maken al langer gebruik van deze site en het werkt echt fantastisch!

2 REACTIES

  1. Vandaag ontvangen 🙂 Duurde wel 3 weken… maar dan heb je ook wat 😛

Comments are closed.