René van Wissen, medeoprichter Edmund Burke Stichting: “Recht zonder de staat”. Hoe is de huidige situatie met betrekking tot politie, justitie en defensie en wat zouden de private alternatieven in een staatloze samenleving zijn?

René van Wissen (1973) studeerde rechten in Leiden en werkt tegenwoordig als jurist. Hij richtte een paar jaar geleden de conservatieve Edmund Burke Stichting op. Tegenwoordig houdt hij zich echter vooral bezig met het libertarisme.
Hij schrijft geregeld columns op http://www.meervrijheid.nl en zal op vrijdag 8 augustus aanstaande de libertarische/klassiek-liberale Frédéric Bastiat Stichting oprichten.
Deze tweede onafhankelijke Nederlandse denktank stelt zich ten doel om het klassiek-liberale en het libertarische gedachtengoed onder de aandacht te brengen in Nederland door het organiseren van lezingen en conferenties en door het uitbrengen van geschriften.
http://www.burkestichting.nl/

Bijeenkomst om 20.00 uur, Anna Blamanplein 123. tel 070-3616071 bgg 0651-363689