Regelmatige bezoekers van dez HUBlog kennen ondertussen deze stelling.
Maar het is toch wel fijn om aan de hand van voorbeelden aan te tonen dat onze stelling klopt.

Zo stond vandaag in het ochtendblad (BndeStem) dat de "gezamenlijke Provincies" een brief naar de Eerste en Tweede Kamer gestuurd hadden over het "Recht op jeugdzorg".
Daarin staat dat dit "recht" op geen enkele manier waar gemaakt kan worden. Wachtlijsten zullen eerder groeien dan slinken. "Daarmee bereikt deze nieuwe wet op de jeugdzorg het omgekeerde van wat er wordt beoogd.

Meestal gaan de dingen fout omdat er "onverwachte consequenties" of unintended consequences) optreden. In dit geval is het gewoon stommiteit: een wet maken terwijl er niet eens fondsen voor beschikbaar zijn!

3 REACTIES

  1. halllo me man en ik vinden de overheid heel slecht. we willen meer opslag hebben en de stad is te schoon. Hij moet iets viezer zijn dan nu. We vinden ook dat de mensen niet te goor praten. Ze moeten meer schelden. En trouwens de kermis in ALMERE stad is te DUUR!!!!! het moet wat goedkoper.
    wilt u zo snel mogelijk reageren! + de kermis goedkoper maken. Als dat niet gebeurt gaan de Nederlanders actie ondernemen. De roemenen vinden dat u goed werkt. HOUDEN ZOOO!
    groeten van de nederlandse zogenaamde keeper.

  2. Geachte Overheid

    we zijn vandag bij een gekomen omdat we U slecht vinden. We hopen dat de Nederlandse elftal gaat verliezen in de WK. als ze niet verliezen dan weten we waar u woont en ontvoeren we u hond en kat. We eisen dan losgeld minstens 1.000.000 neem zo snel contact met ons op onze nummer is 0628587495 met vriedelijke groet honden en katten fabriek.

Comments are closed.