Ayn Rand is geboren in Rusland in 1905 en dat is in 2005 precies 100 jaar geleden. Libertarian International heeft daarom het jaar 2005 benoemd tot HET JAAR VAN AYN RAND. Verschillende organisaties hebben zich al bij deze benoeming aangesloten.
Als u, of uw organisatie, ook tot de promotors wilt horen, geef dat dan op aan info@libertarian.nl

Er wordt nu al begonnen met het organiseren van bijeenkomsten en andere zaken in dit verband. Zo wordt er gedacht om de Libertarische ISIL Conventie in dat jaar in St. Petersburg te houden.

Heel interessant is een project voor het vertalen en uitgeven van de boeken van Ayn Rand in het Russisch en die op grote schaal in Rusland te verspreiden. De tijd is er rijp voor.

De belangrijkste organisatoren voor dit project zijn Jaroslav Romantchuk uit Belarus, en Glenn Cripe uit de USA.
De situatie is nu zover dat er voldoende geld ingezameld is om een kleine serie boeken te laten drukken. Daarbij zullen eerst "Atlas Shrugged" en de "Fountainhead" aan de beurt komen.
Met deze kleine serie zal dan gewerkt worden om voldoende geld te verzamelen om een grote hoeveelheid te kunnen drukken.

Als u ideeën hebt voor het nog beter slagen van dit project, of een donatie ervoor beschikbaar wilt stellen, laat het ons dat weten. Mail naar info@libertarian.nl