Het wordt steeds waarschijnlijker dat er over de nieuwe Europese Grondwet een referendum komt. Ook al blijkt uit een deze week gehouden enquête dat zeker 80 % van de Nederlanders er zo goed als niets over weet.

Ze weten niet eens veel over de Nederlandse Grondwet. Hierover hoogstens dat ze "heilig" is, en misschien de dat overheid er zich niet aan houdt!

Dat referendum wordt natuurlijk alleen maar "raadgevend". De politici zullen er misschien rekening mee houden, maar zeker toch hun eigen agenda uitvoeren.
Maar ondanks dat, is het toch goed om meer te weten van waar het allemaal over gaat.
De overheid zal zeker miljoenen euro’s er aan besteden om de burgers vóór aanvaarding te laten stemmen. Dit werd ook bevestigd door de Socialistische Partij, de SP, die een special comité heeft opgericht om het NEEN stemmen te promoten. De SP werkt daardoor in de richting van de meeste libertariërs; zij het om andere reden.

Het is goed om de echte feiten te weten. Deze zichtbaar te maken is één van de doelstellingen van FREE EUROPE.

FREE EUROPE heeft net haar website hernieuwd en we raden u sterk aan om de site te bezoeken en zelf te zien wat er zich allemaal afspeelt, en wat de consequenties van de machtsconcentratie in Brussel zijn.

De site is http://www.free-europe.org