Henry Sturman deelt het volgende mee betreffende de voortgang van dit project:

– Alle vrijbrieven zijn gescand. Otto Vrijhof (en hopelijk meer mensen) gaan beginnen met het nakijken van de spelling etc. van de artikelen.
– Binnenkort hoop ik te beginnen met het maken van het vrijbriefarchief online. Langzaam aan zullen steeds meer artikelen geplaatst worden, totdat het compleet is (behalve nummers 4, 7 en 22 die ik nog mis, maar misschien zijn die nooit uitgekomen).
Het komt te staan op http://www.libertarian.nl/vrijbrief waarop dit moment nog een oude versie staat van de vrijbriefsite, met al een aantal artikelen.

Verder: ik zoek mensen die Otto willen meehelpen met het controleren van de teksten (op OCR fouten en spelling). Het gaat om ongeveer 182 vrijbrieven met ongeveer 5 a 6 artikelen elk). Dus als je wil helpen heel graag, stuur me even een mailtje en met hoeveel vrijbrieven je zou willen beginnen. Je krijgt dan de artikelen in Word opgestuurd voor nalezen en correctie.

Henry Sturman Te bereiken op henry@sturman.net