Er stond een grote foto in de krant van een immigrantengezin dat de vergunning kreeg om in Nederland te mogen blijven! Iedereen op de foto was blij en glunderde.

Inclusief Minister Rita Verdonk van Vreemdelingenzaken!

Het betreft eerste gezin dat door een “pardonregeling” een verblijfsvergunning krijgt. Dit gezin, ouders en vier kinderen kwam 7,5 jaar geleden uit Bosnië naar Nederland. Ja, zeven en een half jaar!

En al die tijd, tot nu toe, hebben die mensen in de onzekerheid geleefd of ze niet van de ene of de andere dag op straat gezet zouden worden!

En dat is nog maar iets meer dan de helft van de tijd van die Turkse kleermaker die na 12,5 jaar gedwongen werd om Nederland te verlaten

Dit is al weer een bewijs van de onbekwaamheid van de overheid. Maar erger is dat het een bewijs is van de onmenselijkheid en onfatsoenlijkheid waarmee mensen door de overheid worden behandeld.

Diezelfde Rita, die deze mensen breed glimlachend, op haar kantoor ontvangt en feliciteert, zegt in dezelfde krant, op dezelfde dag, dat andere gezinnen die al jarenlang in Nederland wonen, zo maar op straat gezet moeten worden. En zij wil ook nog optreden tegen gemeentes die deze op straat gezette mensen een onderdak willen geven.

Een “oplossing” biedt ze ook aan. De mensen die weg moeten, worden geconcentreerd in een kamp. Let wel, dit zijn geen “concentratie kampen” maar “centra gericht op terugkeer”. Nou ja! Het gaat hier om “duizenden mensen per jaar”!

De meeste Gemeentes zijn vóór dit plan. Want zij weten nu niet goed raad met mensen uit hun huizen op straat te zetten!

En bedenk ook eens dat demografische studies uitwijzen dat we in de EU binnenkort grote aantallen, duizenden, mensen moeten IMporteren om onze welvaart te handhaven.

Wat zou het fijn zijn als we de Libertarische filosofie beter aan meer mensen duidelijk konden maken.

Op de site vindt u veel gedegen artikelen over migratie onder

http://www.libertarian.nl/topics/internationale_betrekkingen.html#5

2 REACTIES

  1. Je wordt geconcentreerd in een kamp maar het mag geen concentratekamp heten. Ach ja, what’s in a name…

Comments are closed.