Het klungelig gedoe van de overheid bij het uitvoeren van haar allereerste (voor libertariërs de enige) taak is duidelijk te zien aan hoe zij handelt in bij voorbeeld Breda.

Voorop merken we op dat Breda pas op de VIJFDE plaats staat op de lijst van meest gewelddadige steden van Nederland. Amsterdam, Schiedam, Utrecht en Helmond hebben de eer om nog onveiliger te zijn.

Dat zal niemand verwonderen als hij bedenkt hoe de misdaad wordt behandeld: (BndeStem 10 okt):

Het gemeentebestuur onderzoekt de mogelijkheid om leden van een overlast veroorzakende jongerengroep naar een ander stadsdeel te verplaatsen. Het gaat om tientallen jongeren tussen 12 en 23 jaar.

Hoe kun je het bedenken! Dan kunnen ze daar last gaan veroorzaken! En als je ze verspreidt over de stad, krijg je het in de hele stad.

– Die jongeren terroriseren de buurt al enige jaren.

Dit geeft wel een idee hoe efficiënt en doeltreffend de overheid haar werk doet!

Het gaat om:

-bedreigingen

-intimidaties

-drugshandel

-nachtelijke overlast

-vernielingen

-Winkels moesten sluiten vanwege de onveiligheid.

Bewoners, waaronder een politieman, klaagden maar kregen nauwelijks respons op hun klachten.

Als briljant nieuw plan voor verbetering onderzoekt de wethouder nu de mogelijkheid om de jongeren uit die buurt die strafbare feiten plegen, zo snel mogelijk te berechten.

Deze zin moet u drie keer lezen om goed aan te voelen wat er gezegd wordt.

Daarna zal het heel duidelijk zijn waarom de misdaad in Breda en in Nederland nog enorm zal toenemen.

4 REACTIES

 1. Akelig.

  En het is de staat zelf die agressie pleegt door middel van leerplicht. De jongeren mogen niks, ze mogen niet werken, geen grond bezitten, geen huis, niks. Maar ze mogen wel naar een school waarvan ze direct aanvoelen dat het niet in hun belang is. Het zijn feitelijk deeltijdgevangenen, geen wonder dat ze zo agressief zijn. En de ‘overheid’ die snapt het maar niet, inclusief ‘links’.

  "Nee, we snappen er niks van". Nee, natuurlijk niet, als je niet recht vooruit durft te kijken dan snap je er niks van nee…

  -leerplicht- <-zoek de olifant.

  Wat jammer toch dat het hier zo moet zijn..

  Dezelfde mensen die nu het systeem verdedigen zaten te janken op hun eerste dag in de kleuterschool. Ik heb het met m’n eigen ogen gezien.

  Waarom hebben mensen toch zo’n kort geheugen? Stelt trouwens ook het pvda idee om d’r nog een jaartje onderop te gooien in een heel ander daglicht..

 2. De verdeling over stadsdelen is nog maar het begin

  het ‘lost nog veeel meer op’als je die jongeren verdeelt over de buurgemeenten.

  Is ook veel meer conform het principe dat de overheid alles, inclusief overlast, verdeelt.En als we dan toch met statistieken bezig zijn, houdt er wel rekening mee dat die stad die nog steeds aangiftes accepteert (veel politie posten doe dat al niet veel meer) de meest gewelddadige is…..

 3. Ook ik ben van mening dat de leerplicht veel schade doet. Vooral allochtone jongeren worden opgevoed door leerkrachten die hun leren neer te kijken op hun eigen ouders.

  Daarnaast ligt de oorzaak van veel agressie en geweldpleging in middelengebruik. Wanneer dat alcohol of (semi-)illegale drugs zijn, blijven de gebruikers verantwoordelijk voor hun gedrag, want ze wisten immers dat deze middelen hun tolerantie-drempels zullen verlagen. Maar een kwart van alle Nederlands krijgt door artsen psychofarmaca voorgeschreven zonder dat hun verteld word dat deze middelen het zelfde effect hebben, zo niet erger, dan illegale middelen.

 4. Dus als ze zelfs die ene taak niet aankunnen, waarom pikken we dan nog steeds een overheid? Wanneer gaan de burgers eindelijk ontwaken?

Comments are closed.