In Tilburg moet een nieuwe burgemeester komen.

De vrouwelijke Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant, Haja May-Weggen, heeft gezegd dat dit een ‘Vrouw’ moet worden. Zij nodigt daarom vrouwen uit om te solliciteren. Of hierbij een rol speelt dat als er meer vrouwen op belangrijke posten zitten, ook haar eigen macht groter wordt, hebben we niet bestudeerd.

Maar nu we dan toch aan het discrimineren zijn, moeten we het meteen goed doen.

De voorkeur voor een vrouw betekent dat vrouwen moeten worden voorgetrokken. Zij zijn zwak, en moeten dus eerder de baan krijgen dan een man. Dit is al puur discriminatie van de man. En het is voor capabele vrouwen een smet op hun carrière omdat ze daardoor het imago meedragen dat ze alleen wat bereikt hebben door protectie en voortrekkerei. En niet door hun eigen capaciteiten.

Nu is die zwakheid, en mogelijke discriminatie in het verleden erger voor zwarte dan voor witte mensen. Dat betekent dat we voor dit burgemeestersbaantje een voorkeur moeten uitspreken voor een zwarte vrouw.

Ook worden blonde vrouwen veel meer geplaagd met het imago van dom te zijn. kijk maar eens naar al die mopjes over blonde vrouwen. Dat kunnen we nu dan ook meteen corrigeren. De nieuwe burgemeester moet blond zijn!

In het geval dat er gelijkwaardige blonde negerinnen solliciteren, krijgen dan lesbische en/of vegetarische de voorkeur. Mochten ze dan nog gelijkwaardig zijn, dan valt de keuze op de zwaarste.

Conclusie: Voor een blonde negerin ligt hier een grote kans: Solliciteren dus!

3 REACTIES

 1. Blonde negerin? Is het daarom dat de illustratie een zwart badpak draagt? Doe dat badpak uit, a.u.b.

 2. Of is het een mensenrechtenprobleem?

  "Blanke of zwarte slavin, de kleren uit!"

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/

  Amnesty International has described violence against women as today’s "most pervasive human rights challenge".

  Rape and female circumcision are still widespread across the globe, the organisation said in a statement.

 3. Als blondje, zou ik wel graag willen reageren op deze post. Het probleem draait echter om mijn (toch wel aanwezige, alhoewel ik blond ben) inteligentie. Weer blijkt dat die niet nodig is om in de politiek te komen. Ik blijf lekker huismoeder!

Comments are closed.