maandag, 24 november 2003
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Wie heeft een Wereldschok aan te bieden?

Atlas Shrugged, het meesterwerk van Ayn Rand, is beslist één van de boeken die het leven van heel veel mensen heeft beïnvloed of veranderd. Een onderzoek van de American Library van enkele jaren geleden kwam zelfs tot de conclusie dat Atlas Shrugged, na de bijbel, op de tweede plaats kwam.

Atlas Shrugged is in het Nederlands vertaald en gepubliceerd onder de naam: WERELDSCHOK.

Jammer genoeg is dit boek geheel uitverkocht.

We krijgen echter heel vaak de vraag of dit boek nog ergens op te scharrelen is. Het aantal van deze vragen neemt de laatste tijd zelf toe.

Er zijn bij ons nog geen vaste plannen bekend betreffende een eventuele herdruk. Wel dat er in enkele landen al plannen gemaakt worden om de boeken van Ayn Rand opnieuw beschikbaar te maken in 2005. Onder andere in Rusland. Dan is het namelijk 100 jaar geleden dat Ayn Rand in Rusland geboren werd.

Daarom wordt ook gedacht om de libertarische ISIL wereldconventie te gaan organiseren in St. Petersburg, waar Ayn Rand is opgegroeid voordat ze naar Amerika vluchtte.

Vandaar onze vraag of er personen zijn die eventueel afstand van hun exemplaar willen doen, of die een exemplaar in de kast hebben staan, dat ze niet meer gebruiken.

Laat ons weten wat u er voor vraagt, en wij zullen dan verder actie nemen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Libertarisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. ellis bartholomeus schreef op : 1

  Ik heb ook interesse in dit boek, dus mochten jullie er teveel krijgen na dit bericht op de website….dan hou ik me graag aanbevolen

 2. ank mesritz schreef op : 2

  ook ik heb interesse in dit boek, dit ivm een project dat ik aan het neerzetten ben en volgens kenners zou dit boek informatie bieden die ik daarbij kan gebruiken. Dus ja, ook ik houd me graag aanbevolen voor een exemplaar.

  met vriendelijke groet, Ank Mesritz

 3. eric vd hengel schreef op : 3

  Mocht er nog een exemplaar worden gevonden, dan houd ik mij aanbevolen.

 4. Mathijsen schreef op : 4

  Ook ik ben in dit boek geïnteresseerd. Ik ben wel in het bezit van de originele verzie, maar aangezien mijn Engels belabberd is……..
  Ik houd mij aanbevolen.
  Met vriendelijke Groet,
  Anthony Mathijsen

 5. katleen schepers schreef op : 5

  ik sluit mij aan bij het lijstje geïnteresseerden. ik heb net ‘de eeuwige bron’ gelezen en ben zeer ongeduldig om dit fenomenale boek te kunnen lezen.

 6. Lea schreef op : 6

  [2] Ank Mesritz, ben jij de Ank die ik ken maar die ik kwijt ben geraakt? Als jij het bent dan ken ik je van JMW. Als je wilt, laat dan wat van je horen, ben zo benieuwd hoe het net je gaat! Lea (voorheen Meibergen) van Coeverden. 0182 68 99 16

 7. Sylwia schreef op : 7

  Ik ben al jaren op zoek naar de Nederlandse vertalling van "Wereldschok". Wie kan mij helpen?

 8. ms.seekles@quicknet.nl schreef op : 8

  [8] En heb je er inmiddels eentje gevonden. Ik heb er inmiddels wel eent je gevonden maar wil die niet kwijt. In het engels zijn ze echter in voldoende mate te krijgen.
  Mario

 9. vanhalst luc schreef op : 9

  [9] is het mogelijk te zeggen waar en hoe u het vond
  met dank

 10. HenkR. schreef op : 10

  BERICHT AAN IEDEREEN, DIE EEN NEDERLANDSE VERTALING VAN ATLAS SHRUGGED WENST VOOR DE PRIJS VAN 39,95 INCL. VERZENDKOSTEN:

  STUUR EEN EMAIL NAAR hgpringoir@wanadoo.nl

 11. Mario schreef op : 11

  [10] Ik vond het exemplaar ooit op een tweedehands markt.

 12. Albertien schreef op : 12

  Je kunt wereldschok bestellen via de openbare bieb. Er zijn nog een aantal exemplaren uitleenbaar. Mijn geleende exemplaar breng ik deze week nog terug.

 13. Hub (auteur van dit artikel) schreef op : 13
  Hub Jongen

  [13] Je weet toch ook dat er een nieuwe vertaling: ATLAS IN STAKING nu beschikbaar is?
  Zie onder andere:
  www.vrijspreker.nl…